Weather - Καιρός

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Επέστρεψε ο Ντουγέρογλου - Κανονικά ο "Μπάλτι" και ο Χατζής! - Φωτοστιγμές από το Στάδιο...

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης υποδέχεται τον Θοδωρή Ντουγέρογλου.
"Ο Βόλος θα έρθει για να πάρει το Πρωτάθλημα μέσα στην Καλαμάτα",
τόνισε ο 43χρονος τεχνικός της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καλογερόπουλο Γ. και Θ.Ντουγέρογλου.
Απίστευτη στιγμή από τη σημερινή προπόνηση: ο Νίκος Πουρτουλίδης (εδώ γυμνός με εμφανείς γραμμωμένους κοιλιακούς!!!) σε μια φάση στο ζέσταμα και σε ένα φοβερό παιχνίδι, απώλεσε την μπλούζα του που σκίστηκε... Ο Κουτσοσπύρος την έκανε στη συνέχεια "κομματάκια" και ο Παπουτσής του έδωσε τη δική του αλλά του ήταν...μεγάλη...
Και το γέλιο άφθονο!!!
Και μετά τα γδυσίματα αρχίσανε τα ...ξαπλώματα!!!
Είδατε το...μπροστά! Δείτε και τους μυς της πλάτης.... Πούρτου !
Kαι μετά τις πλάκες, ο Τάσιτς τους ξεθέωσε....
Μετά... ξανάρχισαν τα "παιχνίδια"!!!
"Γάτα" ο Χατζής: λίγο πριν τον πιάσουνε τα "αρπαχτικά", πέφτει κάτω και την γλιτώνει...
Μπορεί να προέρχεται από τραυματισμό ο Γιάννης Τσόπελας, αλλά σήκωσε στην ...πλάτη του
τους Παπουτσή και Καλαγκάνη χωρίς να λυγίσει!!!!
Πολύ ευχάριστο το γεγονός της συμμετοχής του Γιάννη Μπαλτιμά!
Και η χαρούμενη ημέρα έκλεισε με την "μονομαχία" του πάλαι ποτέ ΟΓΚΟΛΙΘΟΥ της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ Βασίλη Μαλαφέκα με το "πειραχτήρι" Κώστα Δασκαλάκη που τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Γενικό αρχηγό που "δεν την ξέχασε την τέχνη" της... κλωτσιάς!!!
Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Χουλιάρας έδωσε το παρών στην προπόνηση και είχε και ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Θανάση Κολιτσιδάκη.

Ετοιμάζεται για ένα ματς-πρόκληση κόντρα στον Πρωταθλητή!
Το ότι η "Μαύρη Θύελλα" έχει ελπίδες να πλασσαριστεί στην επίπονη αλλά απαραίτητη για την παραμονή διαδικασία των πλει άουτ είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός. Το ότι έχει μπροστά της δύο παιχνίδια στην έδρα της (με Ολυμπιακό Βόλου και Θρασύβουλο) και δυο εκτός έδρας (Ιωνικός, Αναγέννηση Καρδίτσας) της δίνει ένα επιπλέον δικαίωμα να ελπίζει σε κάτι καλύτερο - πάντα σε σχέση με το πρόγραμμα των άλλων ομάδων – αφού μπορεί να συγκεντρώσει τους βαθμούς που χρειάζονται για να βάλει μετά από πολύ καιρό μια ομάδα από κάτω. Θα επαναλάβουμε φυσικά ότι το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα στο γήπεδο και όχι στις εκτιμήσεις και αναλύσεις των δημοσιογράφων.

Για να καταφέρει η τοπική μας ομάδα που διανύει μια από τις δυσκολότερες χρονιές να κάνει αυτό που έχουμε γράψει εδώ και καιρό δηλαδή την ΥΠΕΡΒΑΣΗ, θα πρέπει πολλά πράγματα ταυτόχρονα να πάνε καλά. Μερικά από αυτά είναι: να γίνει σωστή διαχείριση των ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, να γίνει σωστή διαχείριση στα παιχνίδια που επιλέγονται να εκτίσουν τις ποινές τους οι τιμωρημένοι ποδοσφαιριστές, να αποφευχθούν νέοι τραυματισμοί, να βρεθεί ένας τρόπος ώστε η ομάδα να παρά τάσσεται κάθε φορά στο γήπεδο με φρεσκάδα και όρεξη για να διεκδικήσει τη νίκη αφού πλέον κάνει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, να υπάρχει ομοιογένεια, κατανόηση και υποστήριξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών που θα τα δώσουν όλα μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος, η διοίκηση να είναι στο πλευρό των παιχτών και να καλύψει τις ανάγκες τους και το σπουδαιότερο απ' όλα, ο υπέροχος και μοναδικός φίλαθλος κόσμος της «Μαύρης θύελλας» να βρεθεί έστω και τώρα στο πλευρό της ομάδας και να αποτελέσει το δωδέκατο παίκτη της, κάτι που του έχει στερηθεί φέτος περισσότερο από ποτέ...
Η ομάδα της Καλαμάτας συνέχισε σήμερα την προετοιμασία της για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής, που θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό Βόλου με προπόνηση στο δημοτικό στάδιο της πόλης. Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης μπορεί να έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα λόγω των απουσιών από τιμωρίες και τραυματισμούς, εν τούτοις σήμερα έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος, αφού οι ποδοσφαιριστές της "Μαύρης Θύελλας" συμμετείχαν με απίστευτη όρεξη και μεγάλη υπευθυνότητα και επιπλέον είδε τον Γιάννη Μπαλτιμά και τον Μιχάλη Χατζή να συμμετέχουν μεν συντηρητικά αλλά ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις.
"Στα όπλα" ο Ντουγέρογλου!
Στα ευχάριστα της ημέρας συγκαταλέγεται οπωσδήποτε και η επιστροφή του Θοδωρή Ντουγέρογλου, που τραυματίστηκε στις 25/3 και πέρασε αρκετές ημέρες κλινήρης. Τα δύσκολα όμως πέρασαν για τον 25άχρονο γκολκίπερ και σε λίγες ημέρες θα είναι ξανά στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Ο προπονητής της Καλαμάτας πριν την έναρξη της προπόνησης επεσήμανε για άλλη μια φορά τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας που έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι και καλωσόρισε τον Ντουγέρογλου, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Γιάννη Καλογερόπουλο. Το ίδιο έκαναν και οι Μανιάτης, Σκαρλάτος που δεν έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν την Κυριακή, όπως και οι τιμωρημένοι Τάσιτς, Ντε Βινσέντι και Σπυριδάκης.
Ο Χρήστος Κουτσοσπύρος ανέβασε ρυθμούς και φαίνεται να ξεπερνάει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από το παιχνίδι στην Ηλιούπολη.
Η προπόνηση της Πέμπτης προγραμματίστηκε για τις τέσσερις το απόγευμα.
Τέλος, η ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ και ο Θανάσης Κολιτσιδάκης απαλλάχτηκαν από τις κατηγορίες στο ματς με τον Παναιτωλικό.
Αλλά εδώ απαλλάχτηκε ο Μαρτίνης της Ρόδου που αποκάλεσε "καραστημένο" το Πρωτάθλημα.... Ο μαγικός κόσμος της Β' εθνικής!!! Βγες, πες ό,τι γουστάρεις και δεν τρέχει τίποτα....