Weather - Καιρός

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Λαβωμένη σε όλα τα επίπεδα....

Χωρίς βαθμολογικό κέρδος και με νέα προβλήματα επέστρεψε από την Αθήνα η ομάδα της Καλαμάτας, όπου αντιμετώπισε την ομάδα της Ηλιούπολης και παρά το γεγονός που βρέθηκε μπροστά στο σκορ σε άλλο ένα παιχνίδι, δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει τίποτα.



Μπορεί τα περιθώρια να έχουν στενέψει ακόμα περισσότερο για την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία εντούτοις όλοι όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα ελπίζουν και συνεχίζουν την προσπάθειά τους, αφού η Μαύρη Θύελλα έχει μπροστά της δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με τον Πιερικό και τον Ολυμπιακό Βόλου, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα...


Τα προβλήματα για τον Θανάση Κολιτσιδάκη εξακολουθούν να είναι αρκετά, αφού με πρόβλημα τραυματισμού επέστρεψαν οι Χρήστος Κουτσοσπύρος, Αντώνης Κωνσταντόπουλος και συμπλήρωσαν τον αριθμό που προβλέπει ποινή λόγω καρτών οι Χατζής, Ηλιόπουλος και Κουτσοσπύρος και την Δευτέρα το μεσημέρι θα αποφασισθεί που θα εκτίσουν την ποινή τους.


Επίσης δεν υπολογίζονται οι Πουρτουλίδης και Ντε Βινσέντι, αφού ο μεν πρώτος τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές , λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (εξέτισε ήδη τη μία) και ο μεν Αργεντίνος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στην Ηλιούπολη.


Επιπλέον, ο Μανώλης Σπυριδάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω της θλάσης που υπέστη και εκτός πλάνων θα βρίσκονται για άλλο ένα παιχνίδι οι μακροχρόνια τραυματίες Σκαρλάτος, Ντουγέρογλου και Καλογερόπουλος Γ.


Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε πρόγραμμα αποκατάστασης για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί το Σάββατο και ασκήσεις με μπάλα για τους υπόλοιπους με τους Σιλά και Μανιάτη να ακολουθούν με συντηρητικούς ρυθμούς.


Με άδεια απουσίαζαν οι Καμινιώτης και Μπαλτιμάς.


Η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις τρεις το μεσημέρι στη Νέα είσοδο.