Weather - Καιρός

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

"Κιτρινοκόκκινος πυρετός" αλλά δυο ματς μέσα...


Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία την ομάδα της Καλαμάτας, την ώρα που η ομάδα της Μεσσηνίας θέλει να τα δώσει «όλα για όλα» στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές που απομένουν με μοναδικό σκοπό την είσοδο της στα πλει αουτ. Το Σάββατο το μεσημέρι έχει μπροστά της ένα πολύ δύσκολο και καθοριστικό για τη συνέχεια παιχνίδι με τον Πιερικό αλλά για άλλη μια φορά, το τεχνικό επιτελείο θα πρέπει να προετοιμάσει την ομάδα, έχοντας πολλές απουσίες. Το ότι η ομάδα της Καλαμάτας έχει μπροστά της δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, αποτελεί ένα πλεονέκτημα, όμως τόσο ο Πιερικός όσο και ο Ολυμπιακός Βόλου, είναι δύο ποιοτικές ομάδες, που κυνηγούν τους δικούς τους πρωταγωνιστικούς στόχους και μόνο αδιάφορες δεν θα έρθουν στην Καλαμάτα.



Εκτός από το γεγονός της τρίτης συνεχόμενης αποβολής ποδοσφαιριστή της με κόκκινη κάρτα (Τάσιτς εκτός με Ηλιούπολη και Βόλο, Πουρτουλίδης εκτός με Ηλιούπολη και Πιερικό, Ντε Βινσέντι εκτός με Πιερικό και ίσως με Βόλο), πλέον το ρόστερ της «Μαύρης Θύελλας» θα συνεχίσει και με επιπλέον απουσίες λόγω των κίτρινων καρτών.


Σήμερα δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους ως εξής: οι μεν Χατζής και Ηλιόπουλος στα παιχνίδια με τον Ιωνικό (εκτός) και τον Θρασύβουλο (εντός), ο δε Κουτσοσπύρος και αυτός με τον Ιωνικό (εκτός).

Επιπλέον, λόγω εμπύρετης ίωσης δεν προπονήθηκαν σήμερα ο Αντώνης Ψυχογιόπουλος και ο Χρήστος Μανιάτης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Παναγιώτης Τσιμικλής και ο Μανώλης Σπυριδάκης. Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και δίτερμα σε μικρό χώρο.
Κακονικά προπονήθηκαν ο Πέτρος Καμινιώτης και ο Γιάννης Μπαλτιμάς, ενώ ο Χρήστος Κουτσοσπύρος μετέβη σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης για το αιμάτωμα που έχει στη ποδοκνημική από το παιχνίδι της Ηλιούπολης.


Ο Γιάννης Καλογερόπουλος ακολουθεί υπό την επίβλεψη του φυσικοθερπευτή της ομάδας Λεωνίδα Παπανικολάου εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης (βλέπε φωτό), ενώ εκτός πλάνων εξακολουθούν να βρίσκονται οι τραυματίες Βασίλης Σκαρλάτος και Θοδωρής Ντουγέρογλου.

Την Τρίτη η προπόνηση θα διεξαχθεί στην Νέα είσοδο στις 11 το πρωί.


Το ελπιδοφόρο της υπόθεσης το οποίο εξακολουθεί να κρατάει ζωντανή την ομάδα της Καλαμάτας, είναι οι ήττες των άλλων διεκδικητών της παραμονής (Ιωνικού, Ρόδου, Αναγέννησης Καρδίτσας, Θρασύβουλου), κάτι που σημαίνει ότι ο δρόμος της παραμονής είναι μεν πολύ δύσκολος αλλά, τίποτα δεν έχει κριθεί. Κι αν η Μαύρη Θύελλα καταφέρει στα δυο προσεχή παιχνίδια να πάρει το απόλυτο, δηλαδή έξι πόντους, η υπόθεση της εισόδου στα πλει αουτ θα είναι πιο εύκολη.


Το πρόγραμμα των άλλων ομάδων αλλά κυρίως η εσωτερική κατάσταση που επικρατεί ειδικά στις ομάδες της Ρόδου (δύσκολο πρόγραμμα και πολλές απουσίες βασικών) και της Αναγέννησης Καρδίτσας (δύσκολο πρόγραμμα, ψυχολογία στο μηδέν μετά την ήττα από το Αιγάλεω και αμέτρητα διοικητικά & οικονομικά προβλήματα), δίνουν περισσότερες ΕΛΠΙΔΕΣ στην ομάδα μας ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ...

O Πιερικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Θάνο και Χατζηζήση, ενώ επανέρχονται οι Τασίδης και Κοντέων.