Weather - Καιρός

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Τσιώλης: Δικαίωση η άνοδος - Κολιτσιδάκης: Πάμε για 3 στα 3!

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 0-2
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Σάκης Τσιώλης (προπ. Ολυμπ.Βόλου): «Είναι μια μεγάλη στιγμή για την Μαγνησία και τον Ολυμπιακό Βόλου μετά από τόσα χρόνια, η ομάδα κατόρθωσε και μαθηματικά να εξασφαλίσει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Αρχίζει μια καινούργια σελίδα για τον Ολυμπιακό Βόλου, που έχει μέσα φυσικά τον πρόεδρο, τη διοίκηση και τον κόσμο και θέλω να ελπίζω ότι θα έχει μια λαμπρή συνέχεια. Προσωπικά και χωρίς να κρύβομαι, σίγουρα είναι μια σημαντική στιγμή για οποιοδήποτε προπονητή από το στιγμή που κατορθώνει ο στόχος του να πραγματοποιείται, για την από την αρχή της περιόδου είχαμε βάλει στόχο την άνοδο και είναι πραγματικά μια δικαίωση. Από την άλλη, αυτή η μεγάλη στιγμή, ήρθε μέσα σε μια έδρα και απέναντι σε μια ομάδα, με την οποία έχω ταυτιστεί κατά το παρελθόν αφού ζήσαμε πολύ μεγάλες στιγμές μαζί και κατά κάποιο τρόπο δικαιολογώ και την πικρία κάποιων οπαδών που εκφράστηκαν με διαφορετικό τρόπο. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι κάποιες τέτοιες στιγμές μπορούν να αποβούν και να αποδειχθούν καλές για την ομάδα που τις βιώνει. Μπορεί η ομάδα να ξαναχτιστεί από την αρχή και εξάλλου ιστορία αυτό έχει δείξει, ότι η Καλαμάτα δεν μπορεί να σβήσει. Εύχομαι από την ψυχή μου να αναγεννηθεί και να ξαναφθάσει πάλι στη μεγάλη κατηγορία γιατί εκεί ανήκει ο κόσμος και η ιστορία της και να ευχηθώ στον κ. Κολιτσιδάκη καλή δύναμη και να δώσει τη μάχη της η ομάδα με όσες ελπίδες της έχουν απομείνει. Μακάρι να γίνει αυτό το «μικρό θαύμα» και η ομάδα να μείνει στην κατηγορία. Η έδρα της Καλαμάτας ήταν πάντοτε από τις καλύτερες και όσες ομάδες έχουν περάσει στην κυριολεξία έχουν «ματώσει» και είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Από την ψυχή μου εύχομαι και πάλι να ξεπεραστεί αυτή η δύσκολη στιγμή για την ομάδα της Καλαμάτας και το μέλλον να είναι καλύτερο».
Θανάσης Κολιτσιδάκης (προπ. Καλαμάτας): «Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου για την άνοδο που πέτυχε, μια ομάδα που φτιάχτηκε για να πάρει το πρωτάθλημα και τα κατάφερε και αξίζουν συγχαρητήρια στον κ.Τσιώλη, έναν καταξιωμένο προπονητή όλα αυτά τα χρόνια στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Σίγουρα για εμάς δεν είναι και η καλύτερη μέρα, αφού χάσαμε ένα παιχνίδι μέσα στην έδρα μας, το οποίο μας κρατά χαμηλά. Βέβαια οι ελπίδες δεν έχουν τελειώσει, έχουμε μπροστά μας τρία παιχνίδια και αν καταφέρουμε να τα κερδίσουμε νομίζω ότι ίσως καταφέρουμε ένα «μικρό θαύμα» και καταφέρουμε να μπούμε στα πλέι άουτ. Σχετικά με το παιχνίδι. Εμείς κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν δικαιούμαστε να χάσουμε και μπορούσαμε να έχουμε πάρει και κάτι παραπάνω, ακόμα και τη νίκη, γιατί είμαστε η ομάδα που έκανε τις ευκαιρίες, είμαστε η ομάδα που πίεσε σε όλο το γήπεδο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά όταν δεν βάζεις την μπάλα στα δίχτυα, δυστυχώς δεν μπορείς να κερδίσεις».
Καπετάνος Κώστας (παίκτης Βόλου): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα, στον προπονητή μας, στον πρόεδρο μας, στον κόσμο, που από την αρχή της χρονιάς, αν και ήρθα στη μέση της περιόδου, είχαν βάλει στόχο την άνοδο και τις βάσεις για το κατόρθωμα αυτό και τελικά, τρία παιχνίδια πριν από το τέλος, εξασφαλίσαμε την άνοδο και είμαστε γι' αυτό πολύ ευχαριστημένοι. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας και θέλουμε να αφιερώσουμε αυτήν την άνοδο στον κόσμο που είναι από την αρχή δίπλα μας κι εγώ προσωπικά στην μπέμπα που έρχεται στη ζωή μας σε μια βδομάδα».
Παναγιώτης Τσιμικλής (παίκτης Καλαμάτας): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Βόλου για την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία, ήταν η καλύτερη ομάδα και το αξίζει. Εμείς ήμασταν καλύτεροι σήμερα κατά τη διάρκεια του αγώνα, είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και χάσαμε. Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους της ομάδας που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο και μας βοήθησαν και συνεχίζουμε για τον «τελικό» της Δευτέρας. Να ξέρετε ότι δεν έχουμε πει την τελευταία μας λέξη, εκεί θα την πούμε»!

Αχιλλέας Μπέος (πρόεδρος Ολυμπιακού Βόλου): «Θέλω να κάνω μια δήλωση επί προσωπικού. Δεν θα αναφερθώ στο παιχνίδι, δεν είναι δική μου δουλειά. Απλά θέλω να πω ότι σήμερα μετά και από την μαθηματική άνοδο της ομάδας μας στην Σούπερ Λίγκ, θέλω να δηλώσω την παραίτησή μου από πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού Βόλου, μια πολύ τιμητική θέση για μένα, για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας. Ο προγραμματισμός συνεχίζεται κανονικά. Η ομάδα και ο κόσμος του Βόλου δεν έχουν να φοβηθεί τίποτα. Ευχαριστώ πολύ».



Εισιτήρια: 625
ΑΛΛΑΓΕΣ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
61’ ΕΤΕΡΟΒΙΤΣ ΑΝΤΙ ΤΣΙΜΙΚΛΗ
73’ ΚΑΜΙΝΙΩΤΗΣ ΑΝΤΙ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
82’ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΑΝΤΙ ΠΟΥΡΤΟΥΛΙΔΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
44’ ΠΛΙΑΓΚΑΣ ΑΝΤΙ ΚΟΤΙΤΣΑ
59’ ΜΠΟΥΛΟΥΤ ΑΝΤΙ ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ
75’ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΑΝΤΙ ΣΟΛΑΚΗ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
Κοτίτσας, Κουτσοσπύρος, Ψυχογιόπουλος, Αρβανίτης, Τσιμικλής, Σιλά, Ετέροβιτς και Καλαγκάνης....