Weather - Καιρός

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Με 16άδα αποστολή και με αμέτρητες απουσίες στην Ηλιούπολη!!!

Εκτός  και ο ....Κολιτσιδάκης!

Κανένας από αυτούς που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο δεν θα ήθελε, αλλά και δεν θα μπορούσε να βρισκόταν σήμερα στη θέση του προπονητή της ομάδας Καλαμάτας Θανάση Κολιτσιδάκη! Ο 43χρονος τεχνικός με μεγάλη καταπόνηση και δυσκολία βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο για να προπονήσει τους παίχτες του, αφού ταλαιπωρείται από χτες από μια ίωση. Με αυτό τον τρόπο συνεχίστηκε η κακοδαιμονία στις τάξεις της ομάδας, που αναχωρεί αύριο για την Αθήνα με πάρα πολλές απουσίες παικτών και ο στόχος να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναιτωλικού, είναι πλέον πολύ δύσκολος, αφού με το ζόρι θα επανδρωθεί η αποστολή της ομάδας του δεν θα ξεπερνά τους 16 ποδοσφαιριστές!!!

Με πολλά προβλήματα και απουσίες ποδοσφαιριστών συνεχίστηκε σήμερα στο δημοτικό στάδιο της πόλης, η προετοιμασία της ομάδας της Καλαμάτας ενόψει του πολύ δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με την Ηλιούπολη, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 3 το μεσημέρι. Και σήμερα η προπόνηση έγινε στο δημοτικό γήπεδο, αφού εδώ και δύο μέρες στο προπονητήριο στην Νέα είσοδο, γίνονται έργα βελτίωσης και συντήρησης του τάπητα.

Δεν έφταναν οι ...αμέτρητες απουσίες των παικτών που δεν υπολογίζονται για το συγκεκριμένο παιχνίδι, μια εμπύρετη ίωση, όπως προαναφέραμε, ανάγκασε τον προπονητή της «Μαύρης Θύελλας» Θανάση Κολιτσιδάκη να διεξάγει την σημερινή προπόνηση με μεγάλη δυσκολία!
Μάλιστα, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για να εφαρμόσει στην πράξη την τακτική στο οικογενειακό δίτερμα που ακολούθησε, προώθησε από την ομάδα των νέων πέντε ποδοσφαιριστές (Μανιατέα, Πολίτη, Μπουζαλά, Αποστολίδη και Πιτσιλή (φωτο αριστερά), αφού οι απουσίες έχουν αποδεκατίσει σημαντικά το ρόστερ και δεν υπήρχαν ούτε δυο εντεκάδες.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα ο Ζαν Μαρί Σιλά και με δυσκολία θα προλάβει το παιχνίδι, ενώ εκτός πλάνων βρίσκονται οι τιμωρημένοι Μανιάτης, Τάσιτς, Πουρτουλίδης και οι τραυματίες Σπυριδάκης, Καλογερόπουλος Γ., Τσόπελας, Ντουγέρογλου και Σκαρλάτος.

Στη προπόνηση συμμετείχε και ένας διεθνής Σέρβος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως σέντερ μπακ και είναι κουμπάρος του αρχηγού της ομάδας Ιβάν Τάσιτς και ήρθανε μαζί από την χώρα τους μετά το Πάσχα.

Στο δημοτικό στάδιο βρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτα Γιώργος Γρηγορόπουλος και διαπίστωσε το μέγεθος του προβλήματος από τις πολλές απουσίες και προσπάθησε να ενθαρρύνει τους αξιόμαχους ποδοσφαιριστές.

Το πρωί της Παρασκευής (11:30) η ομάδα της Καλαμάτας θα κάνει την τελευταία της προπόνηση στο γήπεδο της παραλίας, στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με την Ηλιούπολη και αργά το μεσημέρι (15:30) θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Οι πολλοί τραυματισμοί και στην ομάδα των νέων που θα αγωνιστεί το Σάββατο στις 12:00 στο γήπεδο της ΔΗΑΝΑ, με την αντίστοιχη ομάδα της Ηλιούπολης, κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο των προπονητών και στις δύο ομάδες, αφού οι επιλογές τους είναι πολύ περιορισμένες.





Ατομικό πρόγραμμα και σήμερα ακολούθησε ο Γιάννης Καλογερόπουλος και σε 25 ημέρες θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα γερός και δυνατός!


Θλάση στον δικέφαλο υπέστη ο Γιάννης Τσόπελας και άρχισε εντατική αποθεραπεία.

Ατομικό πρόγραμμα και ο Ζαν Μαρί Σιλά.
Ο Δημήτρης Πολίτης από τους Νέους προπονήθηκε σήμερα με την ανδρών
σε μια ξεχωριστή εμπειρία για αυτόν...