Weather - Καιρός

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου!

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης παρακολουθεί το ζέσταμα των παικτών της "Μαύρης Θύελλας".

Πάθος, "τραβήγματα" και στο βάθος ο ...Ολυμπιακός Βόλου!
Φάση από το δίτερμα με τον Πέτρο Καμινιώτη να ελέγχει τη μπάλα.
Φάση από το δίτερμα

Είναι μεγάλη πρόκληση να νικάς τον πρώτο και να κάνεις το 2 στα 2, όταν ΟΛΟΙ σε έχουν "καταδικάσει"...
Η ομάδα της Καλαμάτας ολοκλήρωσε το απόγευμα της Παρασκευής την προετοιμασία της, με προπόνηση στο δημοτικό στάδιο της πόλης, εκεί όπου θα υποδεχθεί την Κυριακή το απόγευμα στις 4 το πρωτοπόρο της βαθμολογίας της δεύτερης εθνικής κατηγορίας Ολυμπιακό Βόλου.
Ο προπονητής της «Μαύρης Θύελλας» Θανάσης Κολιτσιδάκης για άλλη μια αγωνιστική, έχει να αντιμετωπίσει και να βρει λύσεις σε απουσίες παικτών με μεγάλη προσφορά στην ομάδα (Τάσιτς, Μανιάτης, Ντε Βινσέντι, Σπυριδάκης) αλλά σύμφωνα με την αγωνιστική εικόνα, το πάθος, την όρεξη και τον επαγγελματισμό που δείχνουν τον τελευταίο καιρό οι ποδοσφαιριστές του σε συνδυασμό με την βοήθεια που αναμένεται να έχει η ομάδα της Μεσσηνίας από τον κόσμο της, υπάρχει η πεποίθηση ότι όποιος κληθεί να αγωνιστεί σε αυτό το πολύ δύσκολο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι θα ανταποκριθεί πλήρως στα καθήκοντά του.
Ο βαθμός δυσκολίας του συγκεκριμένου αγώνα είναι μεγάλος και παράλληλα αποτελεί μεγάλη πρόκληση να φιλοξενείς τον επίδοξο πρωταθλητή της κατηγορίας.
Στη σημερινή προπόνηση ο 43χρονος ο τεχνικός της ομάδας επεσήμανε για άλλη μια φορά στους ποδοσφαιριστές την πρέπει ακριβώς να κάνουν στο γήπεδο και δεν έπαψε ούτε στιγμή να τους προετοιμάζει και ψυχολογικά πριν από αυτό το μεγάλο παιχνίδι.
Στους απόντες της Καλαματιανής ομάδας συγκαταλέγονται και οι μακροχρόνια τραυματίες Σκαρλάτος, Ντουγέρογλου και Καλογερόπουλος Γ. που ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.
Το Σάββατο το πρωί στις 11 οι παίκτες της «Μαύρης Θύελλας» θα κάνουν ένα τελευταίο χαλάρωμα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα.
Τα εκδοτήρια του σταδίου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη του παιχνιδιού και οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: φοιτητικά, στρατιωτικά 5 €, στη βόρεια και νότια εξέδρα θα ισχύσει η γενική είσοδος 10 €.
Την Κυριακή στις 12 στο γήπεδο του Στρατοπέδου η ομάδα των Νέων της Καλαμάτας θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.