Weather - Καιρός

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Παραιτήσεων ή "αποστρατειών"... συνέχεια!

Έρχεται "τσουνάμι" παραιτήσεων...
Βρισκόμαστε μόλις 3 αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος της Β' εθνικής και μέχρι στιγμής έχουμε δει κάποια φαινόμενα, σε διοικητικό επίπεδο τα οποία θα επιφέρουν ΑΛΛΑΓΕΣ και στο αγωνιστικό κομμάτι κάθε ομάδας, ΠΡΟΕΔΡΟΙ, ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ, Δ/ΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ κλπ, να ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ. Δύο είναι οι ΒΑΣΙΚΟΙ λόγοι που το κάνουν αυτό: α) η επίτευξη ή μή των αρχικών στόχων που είχαν βάλει (πέτυχα και φεύγω ή απέτυχα και φεύγω...) και β) τα νέα οικονομικά δεδομένα με την κρίση να έχει "γονατίσει" τους πάλαι ποτέ "δυνατούς" Προέδρους.
Την πόρτα των αλλαγών άνοιξε μεσούσης της περιόδου η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, με τον Μπάμπη Νικολαίδη να ....παραδίδει (ακόμα εκκρεμεί το προσύμφωνο...) στον Θανάση Σάμιο. Ακολούθησε ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ με τον Κώστας Ριαβόγλου να είναι έτοιμος για να "κουνήσει μαντίλι". Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Κωτούλας έφυγε νύχτα χωρίς καν να χαιρετήσει... Ο Χρήστος Κανελλάκης του ΙΩΝΙΚΟΥ δήλωσε πρόεσφατα ότι "πουλάει με 1 ευρώ το μερίδιό του και μεταβιβάζει"!
Χτες ήταν η σειρά του Πρωταθλητή ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ να μείνει "ακέφαλος" με τον Αχιλλέα Μπέο να δηλώνει από εδώ την Καλαμάτα ότι "αποχωρεί για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους"...
Το βέβαιο είναι ότι ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΕΣ 3 ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ ΠΑΕ, ΑΦΟΥ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ...
Κι αυτή θα είναι η μια μορφή "εκκαθάρισης" του τοπίου. Η άλλη θα γίνει ...διαφορετικά  αφού ΚΑΠΟΙΟΙ θα αναγκαστούνε να φύγουν, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ του περιεχομένου του ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ φακέλου με τα "στημένα-συμφωνημένα-προκανονισμένα" παιχνίδια!!!