Weather - Καιρός

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

18άδα με το ζόρι, αλλά με το πάθος να ξεχειλίζει...

Η ομάδα της Καλαμάτας θα υποδεχθεί αύριο το απόγευμα στις 4 το πρωτοπόρο της βαθμολογίας της δεύτερης εθνικής κατηγορίας Ολυμπιακό Βόλου, με τον προπονητή της «Μαύρης Θύελλας» Θανάση Κολιτσιδάκη να επιλέγει σήμερα μετά το πρωινό χαλάρωμα τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή της ομάδας: Σπανό, Μπαλτιμά, Χατζή, Κωνσταντόπουλο Α, Κωνσταντόπουλο Χρ., Σιλά, Τσιμικλή, Μπαστακό, Πουρτουλίδη, Ετέροβιτς, Καλαγκάνη, Παπουτσή, Κουτσοσπύρο, Ψυχογιόπουλο, Ηλιόπουλο, Δασκαλάκη, Καμινιώτη και Τσόπελα.
Απόντες για λόγους τιμωρίας ή τραυματισμoύ θα είναι οι Τάσιτς, Μανιάτης, Ντε Βινσέντι, Σπυριδάκης, Σκαρλάτος, Ντουγέρογλου και Καλογερόπουλος Γ.

Τα εκδοτήρια του σταδίου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη του παιχνιδιού και οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: φοιτητικά, στρατιωτικά 5 ευρώ, στη βόρεια και νότια εξέδρα θα ισχύσει η γενική είσοδος 10 ευρώ.
*** Το πρωί της Κυριακής στις 12 στο δημοτικό γήπεδο του Στρατοπέδου, η ομάδα των Νέων της Καλαμάτας θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

*** Οι φωτογραφίες είναι από το ματς του α' γύρου στον Βόλο.