Weather - Καιρός

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Νέα ΣΕΝΑΡΙΑ περί συγχώνευσης από αρρωστημένα μυαλά...

Είναι γνωστό ότι εδώ και 2 περίπου μήνες, έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις και επαφές (επίσκεψη Καϋμενάκη στην Καλαμάτα), σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας των δυο μεγαλύτερων ομάδων των όμορων Νομών της Αρκαδίας και της Μεσσηνίας, δηλαδή του Αστέρα Τρίπολης και της Καλαμάτας. Αυτό το θέμα, λόγω ελάχιστης επίσημης πληροφόρησης, προσφέρεται άνετα για "σενάρια, εικασίες και ...επιθυμίες" κάποιων αμετανόητων σκοταδιστών και δημαγωγών, που τους αρέσει να μπερδεύουν, να συκοφαντούν και πάνω από όλα να ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ.  Τα γνωστά, λοιπόν, παπαγαλάκια της παρπληροφόρησης και του σκοταδισμού "ξαναχτύπησαν", αφού πρώτα περίμεναν να περάσει το Πάσχα της ραστώνης τους και δεν βρίσκουν θέμα ούτε με το κυάλι....
Δυο μέρες πριν από τα ΚΡΙΣΙΜΑ και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΑ παιχνίδια για την παραμονή τους στις κατηγορίες που αγωνίζονται η Καλαμάτα και Αστέρας Τρίπολης, ξαφνικά (;) κατόπιν εντολής των...αφεντικών τους, φυσικά, έβγαλαν στον αέρα το εξής ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ: Σενάριο, το οποίο ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση με την πραγματικότητα, "αποκάλυψε" σε ένα χρονικό σημείο που προκαλεί ερωτηματικά, ρεπορτάζ της ΕΡΑ-ΣΠΟΡ με προέλευση την ....Καλαμάτα, δηλαδή ο γνωστός-άγνωστος.
Το ....ρεπορτάζ, τελικά δεν ήταν ρεπορτάζ, αλλά "έντονη φημολογία" όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε. Αυτή η...φημολογία έκανε λόγο για "Καλαμάτα 2010, έδρα το γήπεδο του Μεσσηνιακού και παρουσία στη Superleague".
Ο ίδιος εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το "θέμα" για να έχει κάτι να λέει και να ασχολείται, τη στιγμή που το ΜΟΝΟ που έχει προχωρήσει μεταξύ των τριών μεγαλομετόχων των δυο ομάδων, είναι το "Free Gossip", η μεγάλη και επιτυχημένη καφετέρια που άνοιξαν πριν από δυο εβδομάδες στην παραλία της Καλαμάτας....
Αυτά τα σενάρια, προκαλούν ερωτηματικά εξαιτίας της χρονικής στιγμής που βλέπουν το φως της δημοσιότητας (Πέμπτη βράδυ), αφού βρισκόμαστε μόλις τρεις ημέρες πριν από τον κρισιμότερο αγώνα στην ιστορία του Αστέρα Τρίπολης αλλά και της Καλαμάτας, όπως προαναφέραμε. Είναι προφανές ότι έχουν ένα και μόνο σκοπό: Να αποπροσανατολίσουν τις ομάδες! 
Αυτές οι ...πληροφορίες ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά, ενώ κύκλοι της διοίκησης των Αρκάδων... έπεσαν από τα σύννεφα στο άκουσμα του "ρεπορτάζ", το οποίο είχε προέλευση την ...Καλαμάτα και το οποίο ανέφερε ότι το πλάνο της συγχώνευσης είναι έτοιμο, το όνομα της ομάδας θα είναι "Καλαμάτα 2010" και η έδρα της το γήπεδο του Μεσσηνιακού.
Ασφαλώς και πρόκειται για σενάρια επιστημονικής φαντασίας, τα οποία από το χρονικό σημείο και μόνο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, προκαλούν ερωτηματικά για την προέλευση τους.
Το arcadia-sports που ανέδειξε το θέμα, επικοινώνησε με τον Δημήτρη Μπάκο (φωτό) προκειμένου να έχει την επίσημη τοποθέτηση του ενός εκ των ισχυρών ανδρών της ΠΑΕ. "Αυτά τα πράγματα και αυτά τα ρεπορτάζ μόνο ως κακοήθειες μπορούν να χαρακτηριστούν! Είναι ξεκάθαρος ο στόχος τους και προκαλεί ερωτηματικά το χρονικό σημείο στο οποίο κάποιοι αποφάσισαν να τα επαναφέρουν στο προσκήνιο. Ο Αστέρας δε θα αποπροσανατολιστεί από το στόχο της παραμονής, η οποία θα έρθει με νίκη κόντρα στον Άρη" τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μπάκος.
Αντίδραση από την πλευρά της Καλαμάτας περιμένουμε την Παρασκευή που θα έχει αποδέκτη με νομικές συνέπειες τον γνωστό-άγνωστο ΠΑΠΑΓΑΛΟ, τηλεΣωτήρα της Μαύρης Θύελλας.....