Weather - Καιρός

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Βόλος: Χωρίς Καπάνταη - Ψυχογιό

Κοντά στην ανανέωση συμβολαίου ο Σάκης Τσιώλης

Στην Αθήνα συναντήθηκαν χθες ο τεχνικός του Ολυμπιακού Σάκης Τσιώλης μαζί με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον της ομάδας. Οσον αφορά στην παραμονή του Σάκη Τσιώλη, καμία από τις δυο πλευρές δεν ανοίγει τα χαρτιά της και σοβαρές εξελίξεις θα σηματοδοτηθούν μετά και την επίσημη οριστικοποίηση της ανόδου. Ο Σάκης Τσιώλης λίγη ώρα μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών, τόνισε: «Μιλήσαμε για τον προγραμματισμό της ομάδας και το τι μέλλει γενέσθαι, ενώ επίσης έχω κάνει και μια έκθεση για τον Ολυμπιακό Βόλου. Κατά τα άλλα, όσον αναφορά εμένα και τη συνεργασία, θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το που θα εξασφαλιστεί και μαθηματικά η άνοδος. Είναι βέβαιο πως την επόμενη μέρα θα συζητήσουμε περί αυτού».
Στόχος των ερυθρόλευκων είναι να κάνουν ό,τι δεν έκαναν απέναντι στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα την περασμένη Κυριακή, μιας και μπορεί οι ίδιοι να επικράτησαν με 4-1, αλλά το χατίρι δεν τους έγινε από τη Φυλή, όπου και περίμεναν γκέλα του ΟΦΗ ώστε να πανηγυρίσουν την άνοδο και μαθηματικά.

Θέλει...δίποντο!
Οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται μόλις δύο βαθμούς στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια, ωστόσο αυτό που θα ήθελαν όλοι θέλει και ο Σάκης Τσιώλης, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την παραμονή του ή όχι στον ερυθρόλευκο πάγκο. Βέβαια από τη στιγμή που θα πάρουν και μαθηματικά την άνοδο οι ερυθρόλευκοι αναμένεται στη συνέχεια και η συνάντηση με τον πρόεδρο Αχιλλέα Μπέο, έτσι ώστε να συζητηθεί η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Κάτι τέτοιο θα ξεκαθάριζε από την χθεσινή κιόλας συνάντηση των δύο ανδρών στην Αθήνα, ωστόσο τα θέματα που συζητήθηκαν είχαν να κάνουν με άλλους τομείς που αφορούν στην ερυθρόλευκη ομάδα και την πορεία της προς την Super League...
Φιλικό με την ομάδα Νέων

Στις προπονήσεις επέστρεψαν χτες οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου που είχαν ρεπό την Τρίτη. Ο Σάκης Τσιώλης προπόνησε χαλαρά το πρωί τους παίκτες του και το απόγευμα είχε  προγραμματισθεί φιλικό με την ομάδα νέων στις 4.30 μ.μ. στο ΕΑΚ. Με την Καλαμάτα δεν υπολογίζονται ο Ψυχογιός (τιμωρημένος) και ο Καπάνταης (τραυματίας).


ΝΕΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΝΕΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ την Κυριακή στις 12 στο Στρατόπεδο

Φάση από το 0-0 του πρώτου γύρου.
Την Κυριακή αναμένεται να δοθεί πλέον η συνέχεια στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής για τις ομάδες της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και του Ολυμπιακού Βόλου, που έχουν και οι δυο στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών! Στόχος των γηπεδούχων είναι να ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ άλλη μια ομάδα που βρίσκεται πιο ψηλά στη βαθμολογία, να παίξουν σωστό και μεθοδικό ποδόσφαιρο και να διπλασιάσουν τις συνεχόμενες νίκες καθαρά για λόγους γοήτρου, αφού φέτος η ομάδα των Νέων ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ.