Weather - Καιρός

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα ο Τόμας Ντε Βινσέντι που είναι μαζί
με τον Πουρτουλίδη σημαντικές απώλειες για την ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ...




Πάλι θα παίξει για ένα αποτέλεσμα.... ΤΗ ΝΙΚΗ!
Η ομάδα της Καλαμάτας ολοκλήρωσε το απόγευμα της Παρασκευής την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πιερικό, με προπόνηση τακτικής στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί συνάντηση. Η Μαύρη Θύελλα έχει μπροστά της δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια και παρά τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας τους, θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να καλύψει τη διαφορά που απαιτείται για να εισέλθει στα πλέι άουτ. Φυσικά, από τη στιγμή που είναι "από κάτω" δεν μετράει μόνο να κερδίζει η δική μας η ομάδα, αλλά να χάνουν και "οι από πάνω"... Γιατί μαθηματικά μπορεί η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ να κάνει ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 5 ΣΤΑ 5 και να υποβιβαστεί! Οπότε, ας νικάμε εμείς, κι ας χάνουν οι άλλοι (κυρίως η Ρόδος, η Καρδίτσα και ο Ιωνικός)...

Εχθρός και ο άγχος!
Η παρατεταμένη παραμονή της ομάδας της Μεσσηνίας στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχει «φορτώσει» με άγχος και με πολύ μεγάλη πίεση τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, κάτι που είναι εμφανές στα παιχνίδια αλλά υπάρχει η δέσμευση εκ μέρους τους, ότι θα καταβάλουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους για να ανατραπεί η παρούσα κατάσταση. Ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Κολιτσιδάκης έχει αναλύσει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας της Κατερίνης και παρά τις απουσίες αρκετών ποδοσφαιριστών, πιστεύει ότι η ομάδα της Καλαμάτας έχει τον τρόπο και τη θέληση να φτάσει στη νίκη, έχοντας ζητήσει να γίνουν συγκεκριμένα πράγματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού από τους ποδοσφαιριστές του.
Με εκπλήξεις η 11άδα...
Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο 43χρονος τεχνικός για την αποστολή της «Μαύρης Θύελλας» είναι οι εξής: Μπαλτιμάς, Σπανός, Παπουτσής, Μανιάτης, Καλαγκάνης, Κουτσοσπύρος, Κωνσταντόπουλος Α., Κωνσταντόπουλος Χρ., Δασκαλάκης, Τσιμικλής, Ψυχογιόπουλος, Τάσιτς, Ηλιόπουλος, Σιλά, Ετέροβιτς, Χατζής, Σπυριδάκης και Καμινιώτης.
Την ποινή τους θα εκτίσουν οι τιμωρημένοι Πουρτουλίδης, Ντε Βινσέντι ενώ εκτός πλάνων βρίσκονται οι τραυματίες Σκαρλάτος, Καλογερόπουλος Γ., Ντουγέρογλου και Τσόπελας.
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
Τα εκδοτήρια του δημοτικού Σταδίου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και θα ισχύσουν οι τιμές: 5 ευρώ φοιτητικά, στρατιωτικά και 10 ευρώ γενική είσοδος στη βόρεια και νότια εξέδρα.
Την Κυριακή οι Νέοι στο...Στρατόπεδο!
Την Κυριακή στις 11 στο γήπεδο του Στρατοπέδου, η ομάδα των Νέων της Καλαμάτας θα υποδεχθεί την αντίστοιχη ομάδα του Πιερικού με τον Μπαστακό να βρίσκεται στη διάθεση του Νίκου Αντωνόπουλου.