Weather - Καιρός

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Φωτο στιγμές από το Στάδιο σήμερα Τρίτη και 13....

Ο Θανάσης Κολιστιδάκης ενημερώνει τους παίκτες υπό το βλέμμα του Γεν.αρχηγού Βασίλη Μαλαφέκα και του γυμναστή Ευτ.Τασιόπουλου ότι θα λείψει μέχρι την Πέμπτη λόγω...πελαργού!
Η προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο έχει και τα ...τυχερά της, αφού οι όμορφες αθλήτριες του Στίβου είναι ακριβώς δίπλα από τους παίκτες της Μαύρης Θύελλας...

Η παραμονή βρίσκεται στα ...πόδια τους
Η ομάδα της Καλαμάτας ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της για το πολύ δύσκολο και κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Πιερικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας. Η «Μαύρη Θύελλα» που αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα και θα λέγαμε ότι εδώ και καιρό δεν έχει παρουσιαστεί ΚΟΜΠΛΕ το γήπεδο, βρίσκεται για 4 μήνες στη ζώνη του υποβιβασμού, κάτι που οπωσδήποτε δυσκολεύει προσπάθειες των παικτών της στο γήπεδο, αλλά υπάρχει η πεποίθηση και η θέληση στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, ότι υπάρχουν ακόμα ελπίδες για την διεκδίκηση της παραμονής στην κατηγορία.

Θα μιλήσει η έδρα
Το γεγονός των δύο συνεχόμενων εντός έδρας αγώνων (με τον Πιερικό και τον Ολυμπιακό Βόλου) είναι κάτι που το πιστοποιεί. Όπως και να έχει το μέλλον της ομάδας βρίσκεται στα... πόδια των ποδοσφαιριστών της οι οποίοι είναι και οι μοναδικοί που μπορούν να την κρατήσουν στην κατηγορία.
Μπορεί τα προβλήματα να έχουν ενσκήψει εδώ και καιρό τις τάξεις της ομάδας της Μεσσηνίας και τα οποία συνεχίζονται, όμως θα γίνει πραγματικά ένας αγώνας δρόμου και θα διεκδικήσει το καλύτερο στα πέντε παιχνίδια που απομένουν. Η ομάδα της Μεσσηνίας βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη θέση, αλλά στο μυαλό μας συνεχώς υπάρχει η δήλωση ενός από τους αρχηγούς της ομάδας, του Νίκου Πουρτουλίδη που είχε πει: «Εμείς φέραμε την ομάδα σε αυτό το σημείο και εμείς είμαστε αυτοί θα την βγάλουμε, δίνοντας και την ψυχή μας μέχρι το τελευταίο παιχνίδι στην Καρδίτσα».
Κι όταν έχει ειπωθεί μια κουβέντα από έναν σοβαρό ποδοσφαιριστή, τα λεει όλα!


7 απόντες με τον Πιερικό
Το σημερινό πρόγραμμα στο Δημοτικό Στάδιο, που περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής με στοιχεία παιχνιδιού, δεν το ακολούθησαν οι εδώ και καιρό τραυματίες Τσόπελας, Σκαρλάτος, Καλογερόπουλος Γ. και Ντουγέρογλου, ο οποίος έκανε επανεξέταση στο τραύμα του και θα επιστρέψει τουλάχιστον μετά από 3 εβδομάδες, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Παναγιώτης Τσιμικλής, ενώ κλινήρης παρέμεινε λόγω της εμπύρετης ίωσης ο Αντώνης Ψυχογιόπουλος. Αντίθετα συντηρητικά συμμετείχε ο Χρήστος Μανιάτης και ο Χρήστος Κουτσοσπύρος που ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στην ποδοκνημική και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.
Με τον Πιερικό θα εκτίσουν την ποινή τους οι Πουρτουλίδης και Ντε Βινσέντι που αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα ο πρώτος με τον Παναιτωλικό και ο δεύτερος με την Ηλιούπολη και μιλάμε για σημαντικές απώλειες δύο παικτών που ήταν φορμαρισμένοι και ειδικά ο Αργεντίνος είχε σκοράρει σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια....Πάντως επιστρέφει ο Ιβαν Τάσιτς και ο Μανώλης Σπυριδάκης και το ρόστερ θα δυναμώσει.
Πατέρας για 3η φορά ο Κολιτσιδάκης!
Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Κολιτσιδάκης ενημέρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα ότι αναχωρεί για την Κρήτη (έφτασε ήδη) για δυο ημέρες, αφού την Τετάρτη το μεσημέρι θα γίνει πατέρας για τρίτη φορά. Φυσικά έλαβε τις ευχές όλων στην ομάδα.
Η προπόνηση της Τετάρτης θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο στις 14:30.
Η ομάδα των Νέων της Καλαμάτας θα υποδεχθεί την Κυριακή στις 11:00 το πρωί στο γήπεδο του Στρατοπέδου την αντίστοιχη ομάδα του Πιερικού.