Weather - Καιρός

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Νοσοκομείο η "Μαύρη Θύελλα" ενόψει του ντέρμπι...

Αντί να μειώνονται τα προβλήματα στις τάξεις της «Μαύρης θύελλας» ενόψει του πολύ δύσκολου και κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα με την Ηλιούπολη, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 3 το μεσημέρι, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής, συνεχώς αυξάνονται, γεγονός που κάνει πάρα πολύ δύσκολο το έργο τόσο του προπονητή της ομάδας Θανάση Κολιτσιδάκη όσο και των ποδοσφαιριστών.

Από την μία, οι τρεις βέβαιες απουσίες λόγω τιμωρίας των Τάσιτς, Μανιάτη και Πουρτουλίδη και από την άλλη, οι διαφαινόμενες απουσίες των τραυματιών, στη λίστα των οποίων προστέθηκαν σήμερα και οι Μανώλης Σπυριδάκης αλλά και ο αρχηγός της ομάδας των νέων Γιάννης Τσόπελας. Ο Σπυριδάκης υποφέρει από ένα τράβηγμα και για το λόγο αυτό έγινε αναγκαστικά αλλαγή στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ο δε Τσόπελας υπέστη σήμερα στο οικογενειακό δίτερμα, θλάση στον δικέφαλο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Τσιμικλής, Κωνσταντόπουλος Αντ., Ζαν Σιλά και Γ.Καλογερόπουλος, και αύριο θα ξεκαθαρίσει ο βαθμός ετοιμότητας τους, ενώ εκτός μάχης βρίσκονται από καιρό ο Βασίλης Σκαρλάτος και ο Θοδωρής Ντουγέρογλου.
Ο προπονητής της «Μαύρης Θύελλας» εμφανώς προβληματισμένος από τη μεγάλη λίστα των απόντων που βλέπει ότι ούτε οικογενειακό δίτερμα δεν μπορεί να διεξάγει, αποφάσισε να ενσωματωθούν στην προπόνηση της Πέμπτης, που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο στις 15:00 και τέσσερις ποδοσφαιριστές από την ομάδα των νέων!
Η αποστολή της Μεσσηνιακής ομάδας, με όλα αυτά τα σοβαρά προβλήματα, αναμένεται να είναι πάρα πολύ δύσκολη στο παιχνίδι του Σαββάτου, με ζητούμενο πλέον την αποθεραπεία και την επιστροφή των απόντων, στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό.
Το παιχνίδι των Νέων μεταξύ των ομάδων της Καλαμάτας και του Αιγάλεω αναβλήθηκε εκ νέου.