Weather - Καιρός

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

EΠΑΕ: Θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη

"Χτύπημα στο ήδη εξαθλιωμένο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας τα "στημένα"...
Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ & Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, με απόφασή της κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, για την αξιοπιστία των αγώνων και τη φερεγγυότητα του πρωταθλήματος, εφήρμοσε τον θεσμό των PLAY OFF και PLAY OUT, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν αδιάφοροι αγώνες, και ουδείς, πριν τη λήξη των πρωταθλημάτων να γνωρίζει ποιες ομάδες προβιβάζονται, ποιες υποβιβάζονται και ποιες θα μετάσχουν στη διαδικασία των PLAY OFF και PLAY OUT.
Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ & Γ΄ Εθνικής κατηγορίας θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός, να δίδεται στη δημοσιότητα, επιλεκτικά και αποσπασματικά, μέρος των στοιχείων που περιέχει ο φάκελος της UEFA για ελεγχόμενους – στοιχηματικά - αγώνες, στην πιο κρίσιμη καμπή της αγωνιστικής περιόδου, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία και πραγματικά δεδομένα, που να αποδεικνύουν την ενοχή προσώπων ή ομάδων.
Είναι βέβαιον ότι κάποιοι στοχεύουν να πλήξουν το ήδη εξαθλιωμένο οικονομικά πρωτάθλημα της Β΄ και Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι είμεθα στη διάθεση, τόσο των Πολιτειακών όσο και των Αθλητικών Αρχών, να αποδεχθούμε οποιοδήποτε θεσμικό πλαίσιο, το οποίο θα θωρακίζει τη διεξαγωγή των αγώνων και να συνεργαστούμε για την προαγωγή και εξυγίανση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Επειδή, ο φάκελος της UEFA βρίσκεται ήδη στα χέρια Δικαστικών Λειτουργών, θα πρέπει άπαντες να αναμένουμε με σεβασμό την απόφαση της Δικαιοσύνης.