Weather - Καιρός

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Αποφασισμένοι για το τρίποντο οι παίκτες της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ...Πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Μόνο μια προπόνηση έχασε ο Κολιτσιδάκης και σήμερα ήταν κανονικά στο Στάδιο...
Επέστρεψε συντηρητικά στις προπονήσεις ο Αντώνης Ψυχογιόπουλος αλλά εμφανώς καταβεβλημένος από την εμπύρετη ίωση που τον ταλαιπώρησε 3 ημέρες.
Δύναμη και πάθος ζήτησε ο Κολιτσιδάκης για το Σάββατο...
"Έβγαλε το λάδι" των μικρών ο Βασίλης Μαλαφέκας...
Και "στημένα" δούλεψαν στην σημερινή προπόνηση οι παίκτες της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ...
Ετοιμος να ...ανανεώσει το ραντεβού του με τα δίχτυα είναι ο Χρήστος Κουτσοσπύρος, όπως έκανε με την κεφαλιά το 2-0 με τον Παναιτωλικό...
Φάση από τη σημερινή προπόνηση στο Δημ.Στάδιο
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΜΑΝΙΑ "δαγκώνει".... Επιστρέφει στη δράση ο Χρ. Μανιάτης
Χατζής και Μπαστακός ψάχνουν την μπάλα!

Πολλές μάχες είδαμε σήμερα στο γήπεδο....και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ για το τρίποντο!
Αρχισε το rotation και για τους Νέους...
Τα λένε Κολιτσιδάκης και Πουρτουλίδης και ο Τσιμικλής παρακολουθεί.
Επιστρέφει ο Ιβαν Τάσιτς παρά το χτύπημα που δέχτηκε σήμερα και του έκανε το πόδι "τούμπανο"!

Με εκπλήξεις στο σχήμα και στην φιλοσοφία...
Η ομάδα της Καλαμάτας συνέχισε σήμερα την προετοιμασία της για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Πιερικό που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας το Σάββατο στις 15:00. Αυτό θα είναι το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα της και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα πιστεύει ότι σε περίπτωση θετικών αποτελεσμάτων η υπόθεση της παραμονής της «Μαύρης Θύελλας» στην κατηγορία θα κορυφωθεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Κολιτσιδάκης, λόγω της γέννησης του τρίτου παιδιού του έλειψε μόνο από την προπόνηση της Τετάρτης... και σήμερα έδωσε κανονικά το παρών στο δημοτικό στάδιο και προπόνησε την ομάδα κάνοντας αρκετές δοκιμές στο σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει, εξαιτίας των αρκετών απουσιών.
Το ζητούμενο για την ομάδα της Μεσσηνίας είναι να αποφύγει τα λάθη που κάνει λόγω του άγχους και της πίεσης από τη βαθμολογική θέση που έχει περιέλθει και να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στις απαιτήσεις του αγώνα απέναντι σε μια καλή και ποιοτική ομάδα.
Η σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε για άλλη μια φορά με ανάμεικτα συναισθήματα, αφού μετά από τριήμερη αποχή λόγω ίωσης συμμετείχε συντηρητικά ο Αντώνης Ψυχογιόπουλος και άρχισε ατομικό πρόγραμμα και ο Γιάννης Τσόπελας (φωτό).
Στον αντίποδα όμως, λίγο πριν την ολοκλήρωση της, αποχώρησαν με ενοχλήσεις ο Μιχάλης Χατζής και ο Κώστας Ηλιόπουλος αλλά και ο Ιβάν Τάσιτς που δέχτηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές ακολούθησαν παγοθεραπεία και αύριο θα διαπιστωθεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν.
Εκτός πλάνων βρίσκονται οι μακροχρόνια τραυματίες Σκαρλάτος, Ντουγέρογλου και Καλογερόπουλος Γ. και οι τιμωρημένοι ΝτεΒινσέντι και Πουρτουλίδης.
Η προπόνηση της Παρασκευής προγραμματίστηκε για την ώρα του αγώνα στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων, που θα ανοίξει την αυλαία της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της δεύτερης εθνικής κατηγορίας.
Την Κυριακή στις 11:00 στο γήπεδο του Στρατοπέδου, η ομάδα των Νέων της Καλαμάτας θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη ομάδα του Πιερικού. Στη σημερινή προπόνηση της ανδρικής ομάδας συμμετείχαν και έξι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Νέων (Πιτσιλής, Πολίτης, Μανιατέας, Σαραντάκος, Αποστολίδης και Σεφεράσι), κάτι που θα συνεχιστεί και με άλλα παιδιά μέχρι τέλος του πρωταθλήματος.