Weather - Καιρός

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Παραιτήθηκαν ΟΡΙΣΤΙΚΑ ο Μέρκο και ο Χουλιάρας....









"Αφού ΔΕΝ μας θέλετε....φεύγουμε"!
Πιο κοντά στην Δ' η "Μαύρη Θύελλα", εκτός ΑΝ...
Με τα διοικητικά να απασχολούν έντονα ΟΛΟΥΣ στην ομάδα της Καλαμάτας και με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι να απομένει για να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα που γέμισε πίκρα και απογοήτευση όλους τους Μεσσήνιους, ήρθε η ώρα να δοθεί χρόνος συμμετοχής και παρουσία στην πρώτη ομάδα, παιδιών που ξεχώρισαν στην ομάδα των νέων και έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην ανδρική ομάδα.
Με βασικό αντίπαλο την κακή ψυχολογία και την έλλειψη στόχου, θα βρεθεί μέσα στην «καυτή» έδρα άλλης μιας επαρχιώτικης ομάδας, που κυριολεκτικά βρέθηκε ένα βήμα πριν την καταστροφή και τη διάλυση, αλλά κατάφερε με την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου της να ανατρέψει τα δεδομένα και να διεκδικεί με νίκη κόντρα στην ομάδα μας, την απευθείας παραμονή της στην δεύτερη εθνική!!!
Η ομάδα της Καλαμάτας συνέχισε σήμερα την προετοιμασία της για το τελευταίο φετινό παιχνίδι, με αντίπαλο την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, την Κυριακή στις 17:30, με προπόνηση στο δημοτικό στάδιο της πόλης. Πριν την έναρξη αυτής, βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γρηγορόπουλος και είχε συνομιλία με ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών τους οποίους και ενημέρωσε για τα τρέχοντα εσωτερικά θέματα.
Βασικό θέμα συζήτησης φυσικά ήταν το οικονομικό και η εξασφάλιση κάποιων χρημάτων που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ της διοίκησης της ομάδας και των ποδοσφαιριστών, και όλα αυτά στη σκιά του υποβιβασμού...
Στη συνέχεια ο Γενικός αρχηγός Βασίλης Μαλαφέκας χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε δύο γκρουπ και ακολούθησε οικογενειακό δίτερμα 50’ διάρκειας στο οποίο σημειώθηκαν αρκετά γκολ και οι «μελανόλευκοι» αγωνίστηκαν με ιδιαίτερη όρεξη, παρά την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε στο δημοτικό στάδιο.
Σε αυτό συμμετείχαν και επτά ποδοσφαιριστές από την ομάδα των νέων, τέσσερις από τους οποίους θα ενσωματωθούν στην αποστολή της ομάδας.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τάσιτς, Σιλά και Καλαγκάνης χωρίς να υφίσταται κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, κυρίως επειδή καθυστέρησαν με την συζήτηση, ενώ δεν υπολογίζεται για το τελευταίο παιχνίδι ο Ετέροβιτς λόγω καρτών.
Την Πέμπτη και την Παρακευή η ομάδα της «Μαύρης Θύελλας» θα προπονηθεί στις 17:00 στο δημοτικό στάδιο. Η ομάδα θα αναχωρήσει για την Καρδίτσα το πρωί του Σαββάτου στις 11:00.
Χουλιάρας: "Η ομάδα βαδίζει ολοταχώς για την Δ'"...
Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου που έδωσαν στο ξενοδοχείο GALAXY ο Γιάννης Χουλιάρας και ο Μέρκο Ντερίμ σχετικά με την πρόθεσή τους να ασχοληθούν αποκλειστικά οι δυό τους με την ομάδα της Καλαμάτας τη νέα χρονιά. Το συμπέρασμα που βγήκε από την δίωρη συζήτηση, που περιλάμβανε και διάλογο με τους παρευρισκόμενους οπαδούς της Καλαμάτας αλλά και το προσωρινό Δ.Σ. του ερασιτέχνη είναι ότι « μετά τις τελευταίες εξελίξεις, κυρίως από την απόρριψη που έλαβαν από μερικούς που τηλεφώνησαν σε αθλητική εκπομπή, αλλά και λόγω ενός γκάλοπ που διαξήχθη σχετικά με την ύπαρξη στο όλο εγχείρημα του νυν Προέδρου της ΠΑΕ ΑΛΛΑ και λόγω των απαξιωτικών εκφράσεων που είπαν δυο παλαίμαχοι της Καλαμάτας (ο Αντώνης Μαυρέας και ο Βασίλης Γεωργόπουλος - που έκανε λόγο για «απατεώνες» και «να παραδώσουν τη σφραγίδα στον δήμαρχο ή στον νομάρχη και να σηκωθούν να φύγουνε», τους οδήγησαν στην οριστική και αμετάκλητη υπαναχώρηση τους από την συγκεκριμένη προσπάθεια...
Αναλυτικό ρεπορτάζ και ΟΛΑ όσα ελέχθησαν αύριο.