Weather - Καιρός

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Με πολλές απουσίες αλλά με πίστη έφτασε στην Αθήνα η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ

Ο Χρήστος Μανιάτης (με το πράσινο αριστερά) συμμετέχει στην σημερινή πρωινή προπόνηση στο Στάδιο, λίγα λεπτά πριν αποχωρήσει λόγω τραυματισμού στο πρόσωπο...

Με εφτά απουσίες και με 3 γκολκήπερ έφτασε στην Αθήνα για το ντέρμπι!
Με άλλο ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό, η ομάδα της Καλαμάτας. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το σημερινό χαλάρωμα στο Δημοτικό Στάδιο, και παρουσία του προέδρου της ομάδας, ο Χρήστος Μανιάτης σε μια διεκδίκηση της μπάλας, τραυματίστηκε στη δεξιά πλευρά στο μέτωπο και μετέβη στο Νοσοκομείο της πόλης όπου του έγινε συρραφή στο βαθύ σκίσιμο με 7 ράμματα. Κατόπιν αυτού του γεγονότος, με ιατρική εντολή ετέθη εκτός αποστολής.  Αυτή θα είναι η έβδομη απουσία από το κρίσιμο παιχνίδι, αφού λόγω τιμωρίας οι Χατζής, Ηλιόπουλος, Κουτσοσπύρος και Σπυριδάκης και οι Σκαρλάτος και Καλογερόπουλος Γ. λόγω τραυματισμού δεν βρίσκονται στα πλάνα του Θανάση Κολιτσιδάκη ο οποίος έχει προετοιμάσει την ομάδα κατάλληλα παρά τις σημαντικές ελλείψεις των παραπάνω ποδοσφαιριστών.
Η αποστολή της «Μαύρης Θύελλας» που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, αποτελείται από τους ποδοσφαιριστές: Σπανό, Ντουγέρογλου (στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του), Μπαλτιμά, Τσιμικλή, Καμινιώτη, Ετέροβιτς, Καλαγκάνη, Ψυχογιόπουλο, Κωνσταντόπουλο Αντ., Κωνσταντόπουλο Χρ., Παπουτσή, Τάσιτς, Πουρτουλίδη, Ντε Βινσέντι, Δασκαλάκη, Τσόπελα, Σιλά και Μπαστακό.


* Σήμερα το μεσημέρι στη Νίκαια, η ομάδα των Νέων της Καλαμάτας ηττήθηκε με 1-0 από την αντίστοιχη ομάδα του Ιωνικού.

Eπιστρέφει μετά τις 2 αγωνιστικές της τιμωρίας του ο Τόμας Ντε Βινσέντι και
είναι ΕΤΟΙΜΟΣ να βοηθήσει την ομάδα...

Πουρτουλίδης και Ετέροβιτς θα προσπαθήσουν να σκοράρουν αύριο στη Νίκαια...