Weather - Καιρός

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Στην πόρτα της εξόδου ο Γρηγορόπουλος...

Δεύτερο ραντεβού για την διαδοχή...
Όσο περνάνε οι μέρες και φθάνουμε προς την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με την ομάδα της Καλαμάτας να μην έχει καταφέρει να πλασσαριστεί στα πλέι άουτ, και εκτός απροόπτου τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Γ’ εθνική κατηγορία και πάντοτε με δεδομένη την πίεση και τη δυσαρέσκεια από τον φίλαθλο κόσμο της Καλαμάτας λόγω του υποβιβασμού, «πυκνώνουν» τα ραντεβού που θα επιφέρουν άμεσα την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ομάδας.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΣ Η Καλαμάτα Γιώργος Γρηγορόπουλος συναντήθηκε λοιπόν στα γραφεία της ΠΑΕ το μεσημέρι της Δευτέρας, με τους ενδιαφερόμενους να πάρουν το πακέτο των μετοχών της ομάδας, Γιάννη Χουλιάρα (νυν Αντιπρόεδρο) και Μέρκο Ντερίμ (και οι τρεις στην πάνω φωτό) και τέθηκαν επί τάπητος, ουσιαστικά και κρίσιμα στοιχεία της επικείμενης μεταβίβασης. Η συζήτηση διήρκεσε περισσότερες από τρεις ώρες και περιελάμβανε μεγάλη θεματολογία, αφού οι πάντες προβληματίζονται για την "επόμενη ημέρα" της ιστορικής ομάδας της Μεσσηνίας.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης υπήρξε και νομική συνδρομή από τους δικηγόρους των δύο πλευρών. Παρόμοια συνάντηση θα διεξαχθεί και αργά σήμερα το βράδυ, παρουσία και του λογιστή κ.Θανάση Αλειφέρη για να αναλυθούν περαιτέρω οι οικονομικές παράμετροι.
Για άλλη μια φορά ο κ.Γρηγορόπουλος εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει οριστικά από τη διοίκηση της ομάδας της Καλαμάτας, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες.
Η ...κουμπαριά γεννά αμφιβολίες
Λόγω της στενής σχέσης και της συνεργασίας που είχαν κατά το παρελθόν μέχρι και σήμερα οι τρεις άνδρες, από μια μικρή μερίδα φίλων της Καλαμάτας υπάρχει η αμφισβήτηση και η γενικότερη αμφιβολία για το μέλλον αυτής της διαπραγμάτευσης, κάτι που αναμένεται όμως να ξεκαθαρίσει οριστικά τις επόμενες ημέρες.
Το θέμα είναι ότι αυτές οι διαδικασίες χρειάζονται υπομονή, είναι χρονοβόρες και το ζητούμενο είναι να εξελιχθούν προς όφελος της ομάδας διότι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Δ’ Εθνική είναι Κ Α Τ Α Σ Τ Ρ Ο Φ Ι Κ Ο ...
Ο κόσμος της ομάδας θέλει ΑΛΛΑΓΗ και όλα δείχνουν ότι αυτή θα επέλθει.
Το θέμα είναι ΟΛΑ να γίνουν με καθαρές συμφωνίες και με διαφάνεια για να μην προκύψουν στο μέλλον «γκρίζες ζώνες» και πισωγυρίσματα.
Ανησυχία επικρατεί στους ποδοσφαιριστές
Σχετικά με τους παίκτες της Καλαμάτας, αν τελικά ολοκληρωθεί το ... deal, μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα οι άνθρωποι που θα διοικήσουν την ομάδα, θα τους καλέσουν όλους, έναν προς έναν και για να τους ικανοποιήσουν το οικονομικό ζήτημα, αλλά και να διερευνήσουν την επιθυμία τους να παραμείνουν στην ομάδα.
Στα αγωνιστικά, οι παίκτες της «Μαύρης Θύελλας» έλαβαν από τον Βασίλη Μαλαφέκα ρεπό και το απόγευμα της Τρίτης θα ακολουθηθεί το πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης που αναχώρησε εσπευσμένα το πρωί του Σαββάτου για την Κρήτη, λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος, αναμένεται να επιστρέψει την Τετάρτη, αφού όλα εξελίχθηκαν ομαλά και ξεπεράστηκε εν μέρει το πρόβλημα.
Για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος Μάτε Ετέροβιτς.