Weather - Καιρός

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Και νέο "κάρφωμα" Μαυρέα σε Φιλιππάκο...


Παιχνίδια στην πλάτη μιας σπουδαίας ομάδας αλλά κυρίως και κάποιων σημαντικών ανθρώπων φαίνεται πως έπαιξαν φέτος κάποιοι που τώρα που τέλειωσε "το έργο", ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ με τον χειρότερο τρόπο και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ την πικρή αλήθεια...
Με άλλη μια γραπτή δήλωσή του, στην εφημερίδα "Ελευθερία" σήμερα ο προπονητής της ομάδας και παλαίμαχος της Καλαμάτας, του ΠΑΟΚ και του Εθνικού Αντώνης Μαυρέας, "ξεσκεπάζει" και "καρφώνει ανελέητα" τον φερόμενο και ...μεγαλοεπενδυτή (εδώ γελάμε) Ηλ. Φιλιππάκο, Ιατρό-Επιχειρηματία-Ιδιοκτήτη Κατασκευαστικής εταιρίας (!!!) και πρώην υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά- όπως είχει παρουσιαστεί στο ξενοδοχείο "Κλεοπάτρα" που για 3 μήνες έκανε "κουμάντο με κουβέντες και υποσχέσεις" στο Νησί και μετά πήρε το ...φουλάρι του και εξαφανίστηκε!
Όπως φυσικά το είχαμε προβλέψει αλλά και γράψει ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ότι αυτό ακριβώς το τέλος θα είχε ο εμπαιγμός των ανθρώπων της Μεσσήνης.
Ο άνθρωπος "ψοφάει" για δημοσιότητα: επειδή είναι έξυπνος, κατάλαβε ότι εδώ στην Καλαμάτα ψάχνουμε για ΣΩΤΗΡΕΣ ΟΜΑΔΩΝ και ΦΟΥΜΑΡΑ και το εκμεταλλεύτηκε κατάλληλα....
Σήμερα αποκαλύπτουμε και τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε στις αρχές του Σεπτέμβρη 2009 με άτομο της Διοίκησης του Παμίσου (μπορεί να το επιβεβαιώσει ανα πάσα στιγμή), που όταν μας ρώτησε "τι σοι άνθρωπος είναι ο "μεγαλοεπενδυτής", του είπαμε "Μακριά και αλάργα, σταματήστε κάθε κουβέντα"!!!
Ο λόγος στον ...παθόντα Αντώνη Μαυρέα, που στις πολλές τηλεοπτικές του εμφανίσεις, το μόνο που επεδίωξε ήταν να ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ και ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ότι ΑΥΤΟΣ τον έφερε!
Ολοι ξέρουμε ότι τον έφερε ο επίτιμος Λυκούργος, το θέμα είναι ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΛΑΣΣΑΡΕ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕ και τον ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ "ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕ ΗΔΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ"....
Λέει λοιπόν, μεταξύ άλλων: "...αυτό που έζησαν φέτος δεν ήταν ποδοσφαιρική σεζόν, αλλά σεζόν δυστυχίας και μιζέριας για όλους.
Για κάποιους θα έπρεπε να αναφέρω πολύ περισσότερα. Θεωρώ ότι κάποιοι έχουν μέλλον στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, έστω και λίγοι».
Ο κ. Μαυρέας δεν παρέλειψε να ρίξει και τα βέλη του στον πρόεδρο του Παμίσου Ηλία Φιλιππάκο, ο οποίος εκτός του ότι δεν στήριξε οικονομικά την ομάδα όπως είχε υποσχεθεί, εδώ και πολύ καιρό (7 μήνες...) δεν έχει εμφανιστεί στη Μεσσήνη. Συγκεκριμένα τόνισε: "Θεωρώ ότι ήταν άνανδρο αυτό που έκανε γιατί εκτός από το χόμπι μας, είμαστε και εργαζόμενοι. Μιλώ για τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους φιλάθλους της Μεσσήνης που τους γέμισε με ελπίδες και όνειρα».
Λίγες μέρες είχε δηλώσει: "Δεν ξέρω τι θα γίνει αν τον δω (τον Φιλιππάκο) μπροστά μου"!!!
Τίποτα δεν θα γίνει κ.Μαυρέα, γιατί ο χαμένος χρόνος και οι χαμένες ευκαιρίες ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ.
Απλά τις....επόμενες φορές που θα υποστηρίξετε ή ενισχύσετε παρόμοιους ...."ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ" θα πρέπει να είσαστε ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΣ και ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ στις επιλογές σας.
Καλά κάνατε και τον ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΑΤΕ δημοσίως και παραδεχτήκατε ΤΟ ΛΑΘΟΣ....
Σκεφτήκατε όμως ότι αυτό το ΛΑΘΟΣ ΠΗΓΑΤΕ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΗΝ "ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ" ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ???
Ευτυχώς που ο Γρηγορόπουλος, ανάμεσα στα πολλά λάθη που έχει κάνει, πρόλαβε και δήλωσε: "ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ"!!!!
Δείχνοντας έτσι ότι ...ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ από την δημιουργία τους....
Κλείνοντας το θέμα, κι επειδή ο κ.Ηλίας Φιλιππάκος ενημερώθηκε για όλα τα παραπάνω, ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟ.......