Weather - Καιρός

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΑΥΡΙΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΟΧΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ...

Αύριο στις 17:00 η ομάδα μας δίνει τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα στη Β' Εθνική όπου αγωνιζόταν για 10 χρόνια. Ευχή όλων είναι ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ να ξαναδούμε στην ίδια κατηγορία την ομάδα της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και μετέπειτα εκεί που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ να αγωνίζεται... Για να γίνει αυτό, θα πρέπει ΠΟΛΛΑ πράγματα να μπουν σε ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ και να λειτουργήσουν όπως λειτουργούν ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΧΩΡΕΣ.
Από τα (πολλά) ΛΑΘΗ του ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ πρέπει να διδαχτούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποια βασικά πράγματα και ΟΧΙ να κάνουμε ΜΟΝΙΜΩΣ κριτική και να ρίχνουμε βέλη, ειδικά όταν ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ...
Δυστυχώς το ποδόσφαιρο δεν το μαθαίνεις σε Σχολείο, αλλά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ...
Οταν όμως έχεις έναν ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ, ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑΛΕΝΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ έχεις τις πιο γερές βάσεις για να ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΖΟΦΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΓΓΙΞΕΙ και προσεχώς θα γίνει ακόμα χειρότερο...
Σε κρίσιμο σταυροδρόμι η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ
Η τοπική μας ομάδα  αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα και όσο αργούμε να το καταλάβουμε, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΠΑΕΙ. Η ομάδα μας διέρχεται ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και τα λαϊκά δικαστήρια και ο "ΕΜΦΥΛΙΟΣ" ΜΟΝΟ κακό μπορούν να κάνουν. Η επόμενη ημέρα φαίνεται να ξημερώνει και οι ΑΛΛΑΓΕΣ που σας είχαμε γράψει ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ αλλά και οι...ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΙΣ που πλησιάζουν, φανερώνουν σημάδια προόδου. Αν δεν ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ, ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ και ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ εμείς οι Μεσσήνιοι την ομάδα μας, ΠΟΙΟΣ θα το κάνει??? Ο ξένος?
Οταν σώζεσαι κάθε χρόνο στα παρα τσακ, κάποτε θα την πατήσεις! Πόσες ψυχές να έχεις κάθε χρόνο!
Πολλές φορές ΣΚΕΨΕΙΣ - ΙΔΕΕΣ και ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ είχαμε την ευκαιρία να της κάνουμε και να τις παρουσιάσουμε στην διοίκηση της ΠΑΕ. Δεν υπήρχαν όμως δυο βασικοί παράμετροι για να κάνεις ΔΟΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ: ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ!
Χωρίς αυτά στο ποδόσφαιρο δεν έχεις πολλές ελπίδες.
ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!
Κατά καιρούς η ομάδα έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους της να έρθουν στο γήπεδο. Κάτι που σε μια επαρχιακή πόλη που έχει ΜΟΝΟ την ομάδα αυτή ψηλά, ακούγεται ηλίθιο! Κι όμως, ο κόσμος στα Στάδιο ήταν μετρημένος, λίγος και πάνω απόλα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ.
Το να βγεις και να κατηγορείς και να ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ ΠΡΟΩΡΑ μια μάχη είναι άνανδρο και λιγόψυχο. Το να μένεις και να παλεύεις για ένα καλύτερο αύριο είναι προτιμότερο!
Κι εδώ από αυτό εδώ το προσωπικό blog που ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ και που κάποιοι αφελείς το είπαν "ανεπίσημο site της ΠΑΕ" !!! γιατί έτσι μάλλον τους βολεύει, κάνουμε το εξής απλό: Αν κάθε 2 Κυριακές που η ομάδα παίζει στην Καλαμάτα, η ομάδα έχει 2.500 - 3.000 εισιτήρια (μέσο όρο λέμε και χωρίς ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ...) μιλάμε για ΚΑΘΑΡΑ έσοδα (μείον τα έξοδα) γύρω στα 40.000 ευρώ / μήνα!
Συν τις Χορηγίες - Συν τις Επιχορηγήσεις - Συν τα όποια διαρκείας, μιλάμε για χρήματα που ένας ΚΑΛΟΣ κουμανταδόρος, με νοικοκυρεμένη διάθεση, ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.
Που να μιλήσουμε για 6 και 8.000 κόσμου που μπορεί ΑΝΕΤΑ να μαζέψει μια ΔΥΝΑΤΗ ομάδα που ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ!
Με 300 και 400 εισιτήρια δεν καλύπτεις ΟΥΤΕ τους διαιτητές που χρειάζεται 2.000-3.000 κάθε Κυριακή!!!
Η ομάδα θέλει ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ για αρχή!
Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους....