Weather - Καιρός

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΦΩΤΟ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ.


Μετά από πεντάμηνη απουσία λόγω τραυματισμού ο Γιάννης Καλογερόπουλος συμμετείχε σήμερα συντηρητικά για 15' στο οικογενειακό δίτερμα.



Ο Κολιτσιδάκης δίνει οδηγίες στον Αγγελο Μπαστακό.








Ο Γιάννης Μπαλτιμάς και ο Μανώλης Σπανός παρακολουθούν το δίτερμα.
Αυτοί αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.


Οι παίκτες από την ομάδα των Νέων ετοιμάζονται να αγωνιστούν στο δίτερμα.



Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης και ο Βασίλης Μαλαφέκας σήμερα στην προπόνηση.


Φάσεις από το σημερινό δίτερμα.

Φάση από το διπλό.

Ετέροβιτς, Σπυριδάκης και Κουτσοσπύρος ετοιμάζονται για τον Θρασύβουλο.

Ο Τσιμικλής και ο Δασκαλάκης σε μια σημερινή μονομαχία...



Η ομάδα της Καλαμάτας, με την επιστροφή του προπονητή της Θανάση Κολιτσιδάκη, ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο της πόλης, την προετοιμασία της για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για τη φετινή αγωνιστική χρονιά με αντίπαλο τον Θρασύβουλο.

Τέλος η χρονιά για τον "Πούρτου"!
Η ατυχία όμως και η φετινή κακοδαιμονία που «χτύπησε» από την αρχή της σεζόν με τους αμέτρητους τραυματισμός, ασθένειες και απουσίες ποδοσφαιριστών δυστυχώς έδειξε με το χειρότερο τρόπο ότι εξακολουθεί να πλανάται στις τάξεις της Μεσσηνιακής ομάδας! Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης στην Νέα είσοδο, από ένα δυνατό μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Νίκος Πουρτουλίδης, έπεσε με δύναμη στο έδαφος και υπέστη κάταγμα στην κλείδα.... Αμέσως μεταφέρθηκε με νοσοκομειακό όχημα στο Νομαρχιακό νοσοκομείο της πόλης, όπου του έγινε η απαραίτητη επίδεση και έλαβε ιατρικές οδηγίες. Αυτό σημαίνει το άδοξο τέλος της φετινής αγωνιστικής χρονιάς για τον παίκτη της Καλαμάτας.Ο Καβαλιώτης μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια (27 ως βασικός και 3 αλλαγή), παίζοντας 2.194', χωρίς να σκοράρει δίνοντας όμως 5 ασίστ.  
Γύρισε στον ΠΑΣ ο Τόμας

Επιπλέον, ολοκληρώθηκε ο δανεισμός από την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα του. Σε δήλωσή του ο 19χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Αποχωρώ γεμάτος νέες ποδοσφαιρικές εμπειρίες από την ομάδα της Καλαμάτας που προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω στην παραμονή. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αλλά η ζωή συνεχίζεται και το ποδόσφαιρο έχει χαρές έχει και λύπες. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου και τον πρόεδρο για την δυνατότητα και την ευκαιρία που μου έδωσαν να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα».
Μάλιστα χτες ο Τόμας αγωνίστηκε στο φιλικό του ΠΑΣ με την Πρέβεζα (1-1) και σημείωσε το μοναδικό γκολ του ΠΑΣ με απευθείας εκτέλεση φάουλ!


Ο 43χρονος τεχνικός της «Μαύρης Θύελλας» που έχει ρίξει το βάρος στην ψυχολογική προετοιμασία κυρίως της ομάδας μετά τον υποβιβασμό, δεν υπολογίζει για το παιχνίδι της 33ης αγωνιστικής τους τιμωρημένους Χατζή και Ηλιόπουλο και τον τραυματία Σκαρλάτο. Αντιθέτως, εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν ο Χρήστος Κουτσοσπύρος και ο Μανώλης Σπυριδάκης.
Η προετοιμασία της ομάδας Καλαμάτας θα συνεχιστεί την Παρασκευή το απόγευμα στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας με προπόνηση στις 17:00.