Weather - Καιρός

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

"Μιλήστε με τον δικηγόρο μας" λεει η ΠΑΕ

«Αποχωρώ αλλά μην παίζεται με την ομάδα»!

Μια απόλυτα σωστή και επιβεβλημένη απόφαση από τις μέχρι τώρα εξελίξεις αλλά και με αυτές που θα... επακολουθήσουν, ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα της Καλαμάτας, που έχει στόχο να προστατεύσει το κύρος της ΠΑΕ Καλαμάτα αλλά κυρίως να σταματήσει το παιχνίδι των εντυπώσεων και το γαϊτανάκι των δηλώσεων από τους υποψηφίους πραγματικούς επενδυτές, «διαφημιστές», μαϊντανούς και ανυπόστατους εφετζήδες....
Το «ψάχνω να βρω τον Γρηγορόπουλο και δεν τον βρίσκω» από σήμερα ΤΕΛΕΙΩΣΕ!
Χτες Πέμπτη ο Πρόεδρος της ομάδας ήταν στα γραφεία της ομάδας στην Ιατροπούλου και Δαγρέ για περισσότερες από οκτώ ώρες! Δεν ήρθε καμία πρόταση ή κάποιος «ενδιαφερόμενος»! Σήμερα διαβάζουμε ότι δεν τον βρίσκουν πουθενά! Πράγματι μετέβη στην Αθήνα για σοβαρή υπόθεση και για να βγάλει από τον κόπο όλους αυτούς που τον... ψάχνουν, πριν από λίγο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Καλαμάτα, σήμερα Παρασκευή 21/5/2010 με απόφαση της, εξουσιοδοτεί τον δικηγόρο της ΠΑΕ κ.Δημήτρη Τσιφιλιτάκο (φωτό) για την παραλαβή και τον χειρισμό κάθε σοβαρής και έγγραφης πρότασης που αφορά στο θέμα της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ομάδας της Καλαμάτας.
Ο κ.Τσιφιλιτάκος έχει έδρα στην οδό Μητροπέτροβα 4 στην Καλαμάτα και το προσωπικό τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί του είναι το εξής 6974 414 918.
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γρηγορόπουλος από την Αθήνα που βρίσκεται, επειδή δεν επιθυμεί να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις και σχόλια που απέχουν από την πραγματικότητα, όρισε τον Νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ ως υπεύθυνο διαχειριστή της υπόθεσης της υποβολής προτάσεων και επανέλαβε την πρόθεση του να αποχωρήσει από τα διοικητικά της ομάδας».
Τώρα αν δηλώσει κάποιος ότι δεν έβρισκε ούτε τον ...Τσιφιλιτάκο θα τα έχουμε δει όλα!
Τη ...μέθοδο «γίνομαι φίρμα και γνωστός στην πλάτη της ομάδας» την έχουμε δει σε αρκετές version! Παρόμοια πυροτεχνήματα έχουμε ξαναζήσει. Τα πυροτεχνήματα όμως θαυμάζονται, εντυπωσιάζουν αλλά σβήνουν γρήγορα και δίνουν τη θέση στη μαυρίλα...
Απλά πρέπει να σταματήσει το παιχνίδι των εντυπώσεων που κάποιοι εσκεμμένα δημιουργούν και ας δούμε την ουσία και το συμφέρον της ομάδας.
Ο Γρηγορόπουλος επανέλαβε ότι θέλει να φύγει. Μένει να δούμε ποιοι πραγματικά θέλουν να έρθουν...
Υπήρξαν περιπτώσεις «επενδυτών» που διασκεδάσαμε και γελάσαμε.
Το ίδιο παθαίνει τώρα και η Αναγέννηση Καρδίτσας (που έμεινε όμως στην κατηγορία...) που «πληρώνει» την φάρσα και την πλάκα που έκαναν δυο «επενδυτές» για να διαφημιστούνε!
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνεις  ρεζίλι...
Κι επειδή όταν μια ομάδα σαν την Καλαμάτα βρίσκεται σε αναβρασμό και σε μεταβατικό στάδιο, ΠΟΛΛΟΙ θα είναι αυτοί που θα επιδιώξουν να το εκμεταλλευτούνε! Ας μην τους δώσουμε την ευκαιρία (ξανά)...