Weather - Καιρός

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: 13 ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΣΑ - 12 ΕΞΩ!!!!

Με αμέτρητα προβλήματα και με αποδεκατισμένη αποστολή, αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου για την Καρδίτσα η ομάδα της Καλαμάτας, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση στην αυλαία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της δεύτερης εθνικής κατηγορίας.
13 ΜΑΖΙ ΚΑΙ 12 ΧΩΡΙΣΤΑ...
Δυο πρωινές απώλειες!
Σε αυτούς προστίθενται οι τραυματίες Σπυριδάκης, Πουρτουλίδης, Παπουτσής, Σκαρλάτος, ο ανέτοιμος Καλογερόπουλος Γ., ο Μπαλτιμάς, ο τιμωρημένος Ετέροβιτς και οι ήδη αποχωρήσαντες Ντε Βινσέντι, Κουτσοσπύρος και Μανιάτης.
Πικρό φινάλε...
Το έργο της ομάδας της Καλαμάτας είναι πολύ δύσκολο και η αγωνιστική σεζόν ολοκληρώνεται αναγκαστικά με έναν μή επιθυμητό τρόπο, μέσα στη δίνη και την απογοήτευση που προκαλεί ο υποβιβασμός...
Οι ...13
Οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή της ομάδας είναι οι εξής: Σπανός, Ντουγέρογλου, Χατζής, Ψυχογιόπουλος, Τσόπελας, Μπαστακός, Κωνσταντόπουλος Αντ., Κωνσταντόπουλος Χρ., Τσιμικλής, Τάσιτς, Ηλιόπουλος, Καμινιώτης και Σιλά.

Εγγραφές μελών στον Ερασιτέχνη
Η προσωρινή διοίκηση της Ερασιτεχνικής του «Π.Σ. Η Καλαμάτα» καλεί όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν μέλη να προσέλθουν από την Δευτέρα 17 Μαίου (18:00-21:00) στο ξενοδοχείο GALAXY της πόλης και μέχρι τις 21/6/2010, έχοντας μαζί το δελτίο της Αστυνομικής τους ταυτότητας και καταβάλλοντας 40 ευρώ (10 ευρώ η εγγραφή και εξάμηνη συνδρομή). Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής, θα διεξαχθεί Γενική συνέλευση με θέματα που θα ανακοινωθούν προσεχώς. Πληροφορίες παρέχει ο Προσωρινός Πρόεδρος Γιάννης Χουλιάρας στο τλφ. 6939 460593.

Τελικά ο Πιερ Καλαγκάνης δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί (σφίξιμο στον προσαγωγό) και ο Κώστας Δασκαλάκης αποκλείστηκε το πρωί λόγω εμπύρετης ίωσης.
Οι απουσίες ποδοσφαιριστών για διάφορους λόγους έφτασαν τις 12 (!!!) και ο Θανάσης Κολιτσιδάκης δεν είχε κανένα περιθώριο επιλογής επιπλέον παικτών και αναγκάστηκε να ταξιδέψει στην πόλη της Θεσσαλίας, μόλις με 13 αθλητές!