Weather - Καιρός

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Γρηγορόπουλος: "Οποιος θέλει, ξέρει που θα με βρει"... - Επέστρεψε ο Κολιτσιδάκης αλλά βρήκε μισή ομάδα!


Τα 21α γενέθλειά του γιόρτασε σήμερα ο Πέτρος Καμινιώτης!

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης τίμησε τον λόγο του και γύρισε...



Τραυματίας αποχώρησε ο Αντώνης Κωνσταντόπουλος.






Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πιερ Καλαγκάνης.





Με 14άδα και στην Καρδίτσα...

Η ιστορία επαναλαμβάνεται δυστυχώς σαν φάρσα, με τον χειρότερο τρόπο! Πέρσι όμως η ομάδα είχε σωθεί από νωρίς και πήγε να παίξει στην Κέρκυρα στο τελευταίο αδιάφορο παιχνίδι, με πολλές απουσίες (14 παίκτες) και με τον ...τερματοφύλακα Γιώργο Καλομοίρη δεξί χαφ!
Το ίδιο περίπου αναμένεται να συμβεί και φέτος στο φινάλε του πρωταθλήματος, κι όλα αυτά μέσα στο οδυνηρό κλίμα του υποβιβασμού και της αβεβαιότητας. Και το κυριότερο, η ομάδα μας θα πάει σε μια έδρα μιας επαρχιώτικης ομάδας που έκανε έναν άθλο, καταφέρνοντας όχι μόνο να σωθεί αλλά να παραμένει με νίκη απευθείας και χωρίς πλει αουτ στην κατηγορία! Με ανύπαρκτη διοίκηση, απλήρωτοι έξι μήνες και με μοναδική ΔΥΝΑΜΗ από τον φίλαθλο κόσμο που συσπειρώθηκε και γέμιζε το γήπεδο σε κάθε αγώνα...
Εμείς εδώ είχαμε απομείνει 600-500-400-300 και στο τέλος 200 και «τα χώναμε» και μεταξύ μας...
Αυτά να μας γίνουν μάθημα για την ΔΥΣΚΟΛΗ συνέχεια και κάποιοι - έστω και τώρα - να συνετιστούν και να συνειδητοποιήσουν τις ζοφερές ποδοσφαιρικές ημέρες που έρχονται...
Η ομάδα της Καλαμάτας συνέχισε σήμερα την προετοιμασία της για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, υπό τις οδηγίες του προπονητή της Θανάση Κολιτσιδάκη οποίος επέστρεψε από την πενθήμερη παραμονή του στην Κρήτη, λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος το οποίο ξεπεράστηκε.
Κάποιοι βιάστηκαν να τον .... αποδεσμεύσουν πρόωρα από την ομάδα της Καλαμάτας, αλλά και να του βρουν.... ομάδα για το μέλλον! Μιλάμε για απίστευτα πράγματα...
Ο 43χρονος τεχνικός όμως σεβάστηκε την συμφωνία που έχει κάνει με τον πρόεδρο, αλλά κυρίως σεβάστηκε ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ της ομάδας μας, και δεν το έβαλε στα πόδια, όπως θα έκαναν οι περισσότεροι προπονητές. Έχει βέβαια να αντιμετωπίσει, για άλλη μια αγωνιστική, πάρα πολλά προβλήματα λόγω των απουσιών και θέλει να προετοιμάσει κυρίως ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές της «Μαύρης Θύελλας» να προσπαθήσουν για το καλύτερο.
Εκτός αγωνιστικών πλάνων βρίσκονται ο τιμωρημένος Μάτε Ετέροβιτς, οι τραυματίες Πουρτουλίδης, Σκαρλάτος, Παπουτσής, Μανιάτης, Σπυριδάκης, ανέτοιμος είναι ο Γιάννης Καλογερόπουλος, ενώ σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσων στον προσαγωγό ο Πιερ Καλαγκάνης. Επιπλέον στο οικογενειακό δίτερμα που ακολούθησε, τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Αντώνης Κωνσταντόπουλος, λόγω ενός διαστρέματος που του προκάλεσε ένα μικρό οίδημα.
Η συμμετοχή και των δυο βασικών αμυντικών παικτών της Καλαμάτας θα αποφασιστεί στην αυριανή τελευταία προπόνηση, που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο στις 17:30. Το Σάββατο το πρωί στις 11, η αποστολή της ομάδας που δεν θα συμπληρώνει 18άδα, θα αναχωρήσει για την πόλη της Θεσσαλίας.
Το μεσημέρι μια ομάδα ποδοσφαιριστών, πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και κατά μόνας, συζήτησαν με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Γρηγορόπουλο θέματα οικονομικής φύσεως. Τους διαβεβαίωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα δώσει ένα μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται.
Ο Πρόεδρος της ομάδας ύστερα από την υπαναχώρηση των δύο κυρίων Χουλιάρα και Ντερίμ που εξέφρασαν την επιθυμία να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας, με σημερινή του τοποθέτηση τόνισε τα ακόλουθα: «Ακόμα και τώρα θέλω να διαβεβαιώσω ότι ουδέποτε υπήρξα υποκινητής ή είχα κάποια συμμετοχή στην κίνηση των δύο συνεργατών μου. Χτες πήραν μια απόφαση και πρέπει να τη σεβαστούμε. Ξαναλέω όμως: όποιος επιθυμεί να έρθει και να αναλάβει την ομάδα, ξέρει πού θα με βρει. Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, όπως ήδη έχω γνωστοποιήσει, θα δώσω μια συνέντευξη Τύπου για να ειπωθούν κάποια βασικά πράγματα και να σταματήσει η ...παραφιλολογία».