Weather - Καιρός

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

"ΑΠΟΧΩΡΩ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ" - ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!

Ο αρχηγός Ιβάν Τάσιτς και ο Γεν.Αρχηγός Βασίλης Μαλαφέκας μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης με τον Ιβαν να γίνεται πλέον 32 ετών!
Τις ευχές του Προέδρου έλαβε ο Τάσιτς σε όμορφο κλίμα.
Πουρτουλίδης, Μπαλτιμάς, Μανιάτης και Σκαρλάτος ΕΚΤΟΣ μάχης αύριο.

Ο υποβιβασμός της ομάδας της Καλαμάτας στην Γ’ εθνική μετά από 17 χρόνια και η συσσωρευμένη και η διαρκής απογοήτευση από την απουσία πρώταγωνιστικών στόχων, φαίνεται πως οδηγούν σε άμεσες διοικητικές εξελίξεις αφού πλέον υπάρχουν και οι δύο προϋποθέσεις: και ενδιαφερόμενοι υπάρχουν αλλά κυρίως και ο μεγαλομέτοχος, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος, ΔΗΛΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ  Ο Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ!

Κι αν κάποιοι βιαστούν και κάνουν λόγο για άλλη μια δήλωση – παραπέτασμα, η σημερινή πρώτη συνάντηση με τους ανθρώπους που θέλουν να «τρέξουν» σε άλλεις βάσεις την ομάδα στην Γ’ Εθνική και να την επαναφέρουν στην «ορθή πορεία» επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι η επόμενη μέρα που ξημερώνει για την πολύπαθη Μαύρη Θύελλα σίγουρα έχει ελπίδα, όραμα και αισιοδοξία!
Μάλιστα οι δυο αυτοί άνθρωποι, θα παρακολουθήσουν και το αυριανό τελευταίο φετινό παιχνίδι της ομάδας μας και το τελευταίο που θέλουν να δουν είναι «φασαρίες και έκτροπα που θα μικρύνουν περισσότερο την Καλαμάτα» όπως τόνισε ο ένας εξ’΄αυτών...
Βάση της λογικής, ο Γιώργος Γρηγορόπουλος δεν θα θελήσει να ρίξει λάδι στη φωτιά και δεν θα εμφανιστεί στο γήπεδο, κυρίως για να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ το ΑΥΡΙΟ της ομάδας, μιας και ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝ ΟΧΙ ΩΡΩΝ, ΗΜΕΡΩΝ...
Στο θέμα, λοιπόν, της αλλαγής διοίκησης της ΠΑΕ Καλαμάτα, ο Πρόεδρος Γ.Γρηγορόπουλος κινούμενος στο πνεύμα της προγενέστερης δήλωσής του ότι «μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος και την επικύρωση της βαθμολογίας, δηλαδή στις 17/5, θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες» αφού επιθυμεί να αποχωρήσει, σήμερα το μεσημέρι είχε την πρώτη σοβαρή συνάντηση με δύο ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες οι οποίοι προτίθενται να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας άμεσα.
Απερχόμενος από την συνάντηση αυτή ο κ.Γρηγορόπουλος δήλωσε: «Βρισκόμαστε σε σοβαρές συζητήσεις με δύο ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα και θέλουν να βοηθήσουν. Η μεταβίβαση των μετοχών μου και η οριστική μου αποχώρηση, είναι θέμα λίγων ημερών».
Φυσικά μετά από αυτές τις εξελίξεις και με τον υποβιβασμό δεδομένο το αυριανό παιχνίδι περνά σε δεύτερη μοίρα, αφού μια ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΗ ομάδα θα φιλοξενήσει μια ομάδα που εξακολουθεί να έχει στόχους και θα χρειαστεί από τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνισθούν, να καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια για να αντεπεξέλθουν στις μεγάλες απαιτήσεις του αγώνα.
Με... αμέτρητα, λοιπόν, αγωνιστικά προβλήματα και με όλα τα αρνητικά συναισθήματα και καταστάσεις που επιφέρει σε μια ομάδα ο υποβιβασμός της, η ομάδα της Καλαμάτας ολοκλήρωσε το πρωί στο δημοτικό στάδιο της πόλης την προετοιμασία της για το αυριανό τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της αγωνιστικής χρονιάς. Σε όλα τα υπάρχοντα προβλήματα προστέθηκε και η αιφνίδια αναχώρηση για την Κρήτη νωρίς το πρωί του Σαββάτου, του προπονητή της ομάδας Θανάση Κολιτσιδάκη λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος. Το σημερινό πρόγραμμα διεξήχθη υπό την επίβλεψη του γενικού αρχηγού της «Μαύρης Θύελλας» Βασίλη Μαλαφέκα, ο οποίος με την ολοκλήρωση του, ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.
Ο Χρήστος Κουτσοσπύρος παρά το γεγονός της επικείμενης αποχώρησής του, βλέποντας τα σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας, θα παραμείνει μέχρι την Δευτέρα στην ομάδα και αν χρειαστεί θα αγωνιστεί με εξειδικευμένη ιατρική παρέμβαση (ένεση) δείχνοντας έτσι τον μοναδικό χαρακτήρα του.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν λόγω ενοχλήσεων και τέθηκαν εκτός αποστολής οι Μπαλτιμάς, Παπουτσής και Σκαρλάτος ενώ λόγω καρτών δεν θα αγωνιστούν οι Χατζής και Ηλιόπουλος. Θεραπεία ακολουθεί και ο Νίκος Πουρτουλίδης για το πρόβλημα στην κλείδα.
Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γρηγορόπουλος και με το τέλος της προπόνησης ευχήθηκε μαζί με το ποδοσφαιρικό τμήμα στον αρχηγό Ιβάν Τάσιτς που είχε τα γενέθλειά του.
Την αποστολή της ομάδας που θα αγωνιστεί με αρκετές αλλαγές την αποτελούν οι: Σπανός, Ψυχογιόπουλος, Τσιμικλής, Τάσιτς, Δασκαλάκης, Κωνσταντόπουλος Αντ., Σιλά, Σπυριδάκης, Μπαστακός, Κουτσοσπύρος, Κωνσταντόπουλος Χρ., Μανιάτης, Ετέροβιτς, Καλαγκάνης, Καμινιώτης, Ντουγέρογλου, Τσόπελας και ο Γ. Καλογερόπουλος.
Τα εκδοτήρια του Σταδίου θα ανοίξουν στις 15:00 και οι τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν είναι οι εξής: φοιτητικά, στρατιωτικά 5 €, βόρεια και νότια εξέδρα γενική είσοδος 10 €.
ΝΕΟ ΔΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ
Εξάλλου, κατόπιν της απόφασης 178/2010 του Μονομελούς πρωτοδικείου Καλαμάτας που εκδόθηκε στις 6/5/2010 διορίστηκε προσωρινή διοίκηση στον Ερασιτέχνη της ομάδας «ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ» η οποία μετά από σύγκλιση της, συγκροτήθηκε σε σώμα το προσωρινό συμβούλιο, το οποίο θα διεξάγει εντός τριμήνου Γενική συνέλευση και η σύνθεση της οποίας έχει ως εξής: Πρόεδρος Χουλιάρας Ι., Αντιπρόεδρος Παπαμικρούλης Ευ., Γεν. Γραμ. Κουκούτσης Δ., Ταμίας Πουλόπουλος Ν. και μέλη τους Χουλιάρα Β., Χουλιάρα Π., Γαιτάνη Αν..


Τέλος, η ομάδα των Νέων θα φιλοξενήσει αύριο στο γήπεδο του στρατοπέδου στις 13:00, την αντίστοιχη ομάδα του Θρασύβουλου.