Weather - Καιρός

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Aφαντος ο Παυλίδης - Ατελέσφορη η "πρότασή" του...

Πάμε για άλλα...
Ότι έπασχε από την αρχή το όλο θέμα της εμφάνισης (;) στο προσκήνιο του κ.Παυλίδη ήταν γεγονός αναμφισβήτητο. Ο τρόπος αλλά και η ουσία της "δήλωσης ενδιαφέροντος" δεν συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις και απουσίαζε a priori ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ στην ιστορία της ομάδας μας! Και σήμερα ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Γρηγορόπουλος "δεν πουλάει". Ακόμα από την Αθήνα που είναι σήμερα, επανέλαβε την πρόθεσή του να αποχωρήσει, ΑΡΚΕΙ να βρεθεί ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ κι αυτός προφανώς ΔΕΝ ΗΤΑΝ ο πιο πρόσφατος ενδιαφερόμενος....
Με γραπτή δήλωση του Δικηγόρου της ΠΑΕ Καλαμάτα έπεσε και επίσημα η...αυλαία στην δήθεν "πρόταση" αγοράς της ΠΑΕ Καλαμάτα από τον κ.Π.Παυλίδη, ο οποίος παρά τα λεγόμενα του Δ.Φλέσσα αλλά και του ιδίου σε "συνέντευξή" του καθ'οδόν για....Ρουμανία, ΟΥΔΕΠΟΤΕ επισκέφτηκε την πόλη για να καθίσει στα τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον νυν Πρόεδρο της ομάδας, αλλά επιπλέον ΔΕΝ προσκόμισαν ως όφειλαν τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ έγγραφα για να αρχίσουν οι όποιες διαπραγματεύσεις.
Αποτέλεσμα αυτών και για να μην διασύρεται για πολλοστή φορά η ομάδα, αλλά και να μην πλανάται η άγνοια και η εικονική "ελπίδα" στους χιλιάδες φίλους της ομάδας, ο Νομικός Σύμβουλος και αρμόδιος για το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών, δικηγόρος κ.Δημήτρης Τσιφιλιτάκος (φωτο), πριν από λίγο, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
"Την Παρασκευή 21/5/2010 προσήλθε στο γραφείο μου ο κατά δήλωσή του εκπρόσωπος του κ. Π. Παυλίδη, Δημήτριος Φλέσσας, παρουσία δημοσιογράφων των τοπικών ΜΜΕ και μου ενεχείρισε επιστολή που δήλωνε το ενδιαφέρον του φερόμενου ως εντολέα του κ.Παυλίδη να προβεί στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Καλαμάτα. Ως δικηγόρος της ΠΑΕ Καλαμάτα και διαχειριστής του συγκεκριμένου θέματος, παρέλαβα το έγγραφο και αμέσως ενημέρωσα τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Γρηγορόπουλο που απουσίαζε στην Αθήνα. Ταυτόχρονα με την παραλαβή της έγγραφης δήλωσης ενδιαφέροντος, ενημέρωσα τον κ. Φλέσσα ότι προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία, η πλευρά της ΠΑΕ Καλαμάτα αξιώνει σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο να λάβει γνώση συγκεκριμένων εγγράφων ήτοι α) Πόθεν έσχες του υποψήφιου επενδυτή, β) ποινικό μητρώο, γ) εγγυητική ύψους 200.000 ευρώ και δ) φορολογική ενημερότητα του ενδιαφερόμενου αγοραστή.
Επειδή τα παραπάνω αναγραφόμενα έγγραφα ουδέποτε περιήλθαν σε γνώση μας αλλά και επειδή η προκαθορισμένη δια του εκπροσώπου του κ.Φλέσσα σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ ημερομηνία έλευσης του υποψηφίου αγοραστή της ΠΑΕ κ.Παυλίδη παρήλθε σήμερα Πέμπτη 27/5/2010, η ΠΑΕ Καλαμάτα δηλώνει ότι απορρίπτει ως ατελέσφορη και αναποτελεσματική την δήλωση ενδιαφέροντος και σταματά κάθε περαιτέρω διαδικασία.
Τέλος με την παρούσα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτα δηλώνει εκ νέου την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τα διοικητικά της ομάδας".
Δεν έπεισε...
Η κίνηση Παυλίδη μέσω Φλέσσα δεν έπεισε σχεδόν ΚΑΝΕΝΑΝ! Ο Θεσσαλονικιώτης επιχειρηματίας αν ΠΡΑΓΜΑΤΙ είχε την ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ θέληση και το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ και ...ΔΕΝ ΠΙΕΣΤΗΚΕ, ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ να... καταφέρει να επισκεφτεί την Καλαμάτα (μεσολάβησε και αργία), βάζοντας τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην άκρη (εξάλλου υπάρχει και αεροπορική σύνδεση των δυο πόλεων....) και θα "μέτραγε" πολύ περισσότερο ΑΝ εμφανιζόταν ο ίδιος!
Να τον βλέπαμε και να τον ακούγαμε χωρίς τρίτους...
Να βλέπαμε αν έχει το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ να ηγηθεί μιας μεγάλης ομάδας. Να ακούγαμε τα σχέδιά του και τις προθέσεις του... Γιατί δεν γίνεται να αναθέτεις (αν έγινε πράγματι) τις αρχικές διαπραγματεύσεις σε έναν άνθρωπο που πριν από λίγες ημέρες "ζήτησε τα δελτία των παιδιών του να αποχωρήσουν από την ομάδα των Νέων"!!!!