Weather - Καιρός

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Τέλος το "απαγορευτικό" στους οπαδούς αλλά με ΣΚΛΗΡΑ πρόστιμα...

Η άρση της απαγόρευσης των μετακινήσεων από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, σύμφωνα με όσα είπε ο Σπύρος Βούγιας, Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, μετά τη σύσκεψη στη ΓΓΑ, παρουσία ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκας.
"Συζητήσαμε τεχνικές λεπτομέρειες του νέου πειθαρχικού Δικαίου της ΕΠΟ που θα συνοψίζει τις απαιτήσεις ελληνικής κοινωνίας. Ο καθένας πρέπει να κάνει ένα βήμα μπροστά για να έχουμε ένα ήσυχο πρωτάθλημα" τόνισε εξερχόμενος της αίθουσας ο Σπύρος Βούγιας και συνέχισε: "Το τελικό πειθαρχικό πλαίσιο που θα ψηφιστεί στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ στις αρχές Ιουνίου θα είναι πολύ πιο αυστηρό αλλά και ρεαλιστικό. Θα υπάρξουν αυστηρές ποινές που θα φτάνουν μέχρι και σε αφαιρέσεις βαθμών των ομάδων".
Ο Σπύρος Βούγιας μίλησε και για τη στάση της αστυνομίας: "Η αστυνομία θα κάνει πιο καλά τη δουλεία της. Θα συλλαμβάνουμε και θα τιμωρούμε. Το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει χωρίς απαγορεύσεις μετακινήσεων και η ομάδες θα έχουν την αντικειμενική των οπαδών. Το αυτοδιοίκητο σταματά εκεί που αρχίζει το δημόσιο συμφέρον».
Την Σούπερ Λίγκα εκπροσώπησαν οι Νίκος Πατέρας, Γιώργος Λούβαρης, Κώστας Πηλαδάκης, Γιώργος Μποροβήλος και Πατρίκ Κομνηνός, ενώ την ΕΠΟ ο Σοφοκλής Πιλάβιος και ο νομικός σύμβουλος της ομοσπονδίας, Θόδωρος Κουρίδης.