Weather - Καιρός

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Πλούσια η Τετάρτη σε αθλητικά δρώμενα

Μήνας τελικών!
Στο Αμβούργο αναμετρώνται η Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Φούλαμ, στον τελικό του Europa League ( πρώην κύπελλο UEFA).
!!! Ατλέτικο Μαδρίτης - Φούλαμ με φόντο το Europa League

Για το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της σεζόν θα αγωνιστούν απόψε, στις 21:45, Ατλέτικο Μαδρίτης και Φούλαμ.
Ισπανοί και Άγγλοι θα κοντραριστούν στην «Νόρντμπανκ Αρίνα» στον πρώτο και ιστορικό τελικό της ανανεωμένης… έκδοσης του παλαιού Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.
Να σημειωθεί πως η Ατλέτικο θα αγωνιστεί σε τελικό Κυπέλλου Ευρώπης μετά από 24 χρόνια, ενώ από την άλλη η Φούλαμ, μετά από μια εντυπωσιακή πορεία στο Europa League, θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό Κυπέλλου Ευρώπης.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «ροχιμπλάνκος» δεν υπολογίζουν στον Σέρχιο Ασένχο, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς του Σαββάτου ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Σανταντέρ, και έτσι τη θέση του θα πάρει ο Νταβίντ Ντε Χέα, που μάλιστα συμπεριελήφθη στην προεπιλογή της Ισπανίας για το Μουντιάλ του 2010.
Να σημειωθεί ότι ο Ασένχο τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και θα απουσιάσει για τους επόμενους 6 με 7 μήνες.
Από εκεί και πέρα, η συμμετοχή του Λουίς Περέα είναι αμφίβολη, ενώ εκτός θα μείνουν οι Τιάγκο Μέντες και Ιμπραχίμα, που δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στη συγκεκριμένη διοργάνωση.
Στην αντίπερα όχθη, το μεγαλύτερο πρόβλημα για τη Φούλαμ του Ρόι Χόντγκσον είναι ο Μπόμπι Ζαμόρα. Ο επιθετικός των «κότατζερς» επέστρεψε στις προπονήσεις, όμως ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος.
Αντίθετα, οι Ντάμιεν Νταφ, Κοντσέσκι, Χάνγκελαντ, Χιούτζις, Πάντσιλ και Μπιόρν Χέλγκε Ρίισε ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους.
Εκτός θα είναι ο τραυματίας Άντριου Τζόνσον και οι Στέφανο Οκάκα, Νίκι Σόρεϊ, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση.
Οι πιθανές ενδεκάδες:
Ατλέτικο Μαδρίτης: Ντε Χέα, Ουϊφαλούσι, Περέα, Άλβαρο Ντομίνγκεθ, Αντόνιο Λόπεθ, Πάουλο Ασουνσάο, Ραούλ Γκαρθία, Ρέγες, Σιμάο, Αγκουέρο, Φορλάν.
Φούλαμ: Σβάρτσερ, Πάντσιλ, Χιούτζις, Χάνγκελαντ, Κοντσέσκι, Μέρφι, Ετούχου, Νταφ, Ντέιβις, Γκέρα, Ντέμπσεϊ.
Καθοριστικά ματς και στην Ελλάδα...

Για τα play off της Super League, παίζουν ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Καπέλα, γυαλιά ηλίου και μπουκάλια νερού απαραίτητα για όσους πάνε να δουν το πρώτο ματς.
Ώρα έναρξης 16:45 με θερμοκρασία 30ο C και ανέμους νότιους 3 Μποφόρ.
Μπρος στα τηλεοπτικά δικαιώματα, τύφλα να έχουν οι παίκτες...
Ο τέταρτος τελικός για το πρωτάθλημα Α1 ανδρών στο βόλεϊ διεξάγεται στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη.
Η ομάδα του Πειραιά έσπασε την έδρα των πρασίνων και έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών.
Αν κερδίσει παίρνει το πρωτάθλημα, διαφορετικά πίσω στη Γλυφάδα.
Εντυπωσιακή σε θέαμα η σειρά των τελικών, αλλά πάει να γίνει προσωπική υπόθεση: Αγκάμεζ εναντίον Μίλκοβιτς. Δείτε την πάντως: Από την αναμέτρηση Μεντρέκας-Καρατζαφέρης είναι πιο ενδιαφέρουσα