Weather - Καιρός

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Καρδίτσα και ΤΕΛΟΣ!

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης μιλάει προς τους ποδοσφαιριστές και άκουσε με... έκπληξη
τον λόγο που ένας ποδοσφαιριστής δεν θα ακολουθήσει την αποστολή....





Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κωνσταντόπουλος και Ετέροβιτς.


Ατομικά προπονήθηκε ο Αντώνης Κωνσταντόπουλος.




Προβληματισμένος ο Θανάσης Κολιτσιδάκης







Tι θα "ξημερώσει" κανείς δεν ξέρει...
Λίγες ώρες απομένουν από το αγωνιστικό φινάλε μιας κακής χρονιάς για την ομάδα της Καλαμάτας, που λόγω κακού σχεδιασμού, κακών επιλογών και λόγω συσσώρευσης αρκετών και χρόνιων προβλημάτων, οδηγήθηκε στον υποβιβασμό. Όλα τα παραπάνω έχουμε καιρό να τα αναλύσουμε και κυρίως να γίνει και η ανάλογη ανάληψη ευθυνών, από όλους όσους συμμετείχαν εντός, εκτός και γύρω από την ομάδα.
Με τον τρόπο που είναι δομημένη και λειτουργεί η ομάδα της Καλαμάτας, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η ευθύνη βαραίνει έναν. Ο οποίος το έχει ήδη παραδεχτεί.  Όμως είναι και πολλά άλλα που συνετέλεσαν στον αγωνιστικό μαρασμό και την απαξίωση της πάλαι ποτέ (όπως θα λέμε πλέον) «Μαύρης Θύελλας».
 Ας τελειώσει το πρωτάθλημα, και εδώ θα είμαστε για να πούμε ότι έχουμε να πούμε...

Η ομάδα της Καλαμάτας ολοκλήρωσε με πάρα πολλά προβλήματα την προετοιμασία της για το τελευταίο παιχνίδι της φετινής χρονιάς, με αντίπαλο την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, κάνοντας την τελευταία της προπόνηση στο δημοτικό στάδιο της πόλης.
Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης δοκίμασε στο οικογενειακό δίτερμα τις σκέψεις του σχετικά με τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας, χωρίς να έχει και την πολυτέλεια να προβεί σε αλλαγές και σε εκπλήξεις, αφού τα... κουκιά είναι μετρημένα!!!
Θα περιμένει βέβαια μέχρι αύριο το πρωί που θα αναχωρήσει η αποστολή για την πόλη της Θεσσαλίας, αν θα καταφέρουν να ενσωματωθούν με την ομάδα οι Αντώνης Κωνσταντόπουλος και Πιερ Καλαγκάνης αφού δεν έχουν ξεπεράσει εντελώς τις ενοχλήσεις.
Εκτός απροόπτου οι δύο αμυντικοί της ομάδας μας λογικά θα είναι σε θέση να ακολουθήσουν την ομάδα και να την βοηθήσουν στο δύσκολο εκτός έδρας φινάλε, μέσα σε μια καυτή έδρα που θα απαιτεί μόνο το τρίποντο.
Τέλος ο Χρ. Μανιάτης

Το μεσημέρι πέρασε από τα γραφεία της ομάδας ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Μανιάτης και μετά από συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του.
Ο Γιώργος Γρηγορόπουλος τον ευχαρίστησε για την διετή προσφορά του στην ομάδα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία σε ό,τι και να κάνει στο μέλλον.
Ο 31χρονος Λάκωνας αμυντικός φόρεσε για πρώτη φορά στην καριέρα του τη φανέλα μιας ομάδας της Β’ Εθνικής και αυτή ήταν της Καλαμάτας συνολικά 31 φορές (9 πέρσι και 22 φέτος) σημειώνοντας κάθε χρονιά από ένα γκολ.