Weather - Καιρός

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Η ...σφαίρα τον έστειλε στον Εισαγγελέα!!!

Ζήτησε προστασία και κατήγγειλε την...σφαίρα!!!
Η ομάδα της Καλαμάτας ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις το απόγευμα της Κυριακής μέσα στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας, από την οποία ηττήθηκε με 2-0 (το 1-0 στο 71’ που έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» και τα πόδια των αγχωμένων παικτών του Περικλή Αμανατίδη είναι αμφισβητούμενο) χωρίς να καταφέρει τον στόχο της που ήταν η παραμονή στην κατηγορία και από σήμερα το ποδοσφαιρικό τμήμα βρίσκεται σε άδεια. Η αποστολή της ομάδας επέστρεψε στις 04:15 το πρωί της Δευτέρας στην Καλαμάτα με δεδομένη την πικρία και την απογοήτευση από τον υποβιβασμό στην τρίτη εθνική κατηγορία.
Σε διακοπές και ο κόουτς
Το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της ΠΑΕ, σε συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Γρηγορόπουλος και ο προπονητής Θανάσης Κολιτσιδάκης έγινε ένας αγωνιστικός απολογισμός, τουλάχιστον για το διάστημα που ο 43χρονος τεχνικός βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της «Μαύρης Θύελλας». Ο «Κόναν» ενημέρωσε διεξοδικά τον πρόεδρο και σχετικά με κάποια σοβαρά περιστατικά απειθαρχίας που έγιναν τις τελευταίες τρεις ημέρες αλλά και συμβουλευτικά αξιολόγησε το έμψυχο δυναμικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Στη συνέχεια έγινε και ο διακανονισμός όλων των υπολοίπων θεμάτων και το πρωί της Τρίτης ο Θανάσης Κολιτσιδάκης θα αναχωρήσει για την Κρήτη.
Καταγγελία και μηνύσεις
Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της ΠΑΕ Καλαμάτα Γιώργος Γρηγορόπουλος μετέβη στον κ. Εισαγγελέα Καλαμάτας και επί δίωρο έδωσε ένορκη κατάθεση και τον ενημέρωσε σχετικά με κάποια δυσάρεστα και κατακριτέα περιστατικά που συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα, τα οποία αφορούν στην ασφάλεια και την προστασία του ιδίου και της οικογένειάς του.
Κυριώς έγινε αναφορά στο ....αχαρακτήριστο περιστατικό που ένας από τους παρευρισκόμενους την περασμένη Τρίτη στο ξενοδοχείο GALAXY, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ο Γιάννης Χουλιάρας και ο Μέρκο Ντερίμ, κάποιος «άγνωστος» την παρέδωσε στον πρώτο έναν κάλυκα σφαίρας, «που προορίζεται για τον πρόεδρο»!!!
Ο κ.Εισαγγελέας αμέσως διέταξε προκαταρκτική εξέταση, έδωσε εντολή για περαιτέρω εξέταση της σφαίρας (δακτυλικά αποτυπώματα και σειριακό αριθμό για να φανεί από που προέρχεται) και σήμερα το βράδυ ο κ.Γρηγορόπουλος θα μεταβεί στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμάτας μαζί με την δικηγόρο του κ.Δέσποινα Τσιλιβαράκη, όπου και θα υποβάλουν μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπευθύνου. (ηθική αυτουργία, υποκίνηση κλπ).
Και όλα αυτά, σε μια στιγμή η ομάδα και οι φίλαθλοι της χρειάζονται ΗΡΕΜΙΑ, ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ και ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ για να δρομολογηθούν τα επόμενα βήματα και να προετοιμασθεί η ομάδα για τη δύσκολη συνέχεια στη μικρότερη κατηγορία...
Πρώτα Αθήνα....μετά επαφές
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΠΑΕ θα αναχωρήσει για την Αθήνα όπου θα παραμείνει για δύο μέρες για να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΑΕ. Μόλις επιστρέψει στην πόλη της Καλαμάτας θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.



Λόγω των Πανελληνίων η αναβολή των Νέων
Σχετικά με δημοσίευμα που κάνει λόγο για «μη μετάβαση της ομάδας νέων της Καλαμάτας στην Καρδίτσα για ...οικονομικούς λόγους» η ΠΑΕ ενημέρωσε για το έγγραφο που απέστειλε αρμοδίως από τις 7/5/2010 προς την διοργανώτρια ΕΠΑΕ και ζητούσε την αναβολή του συγκεκριμένου αγώνα της 34ης αγωνιστικής, επειδή λόγω των πανελληνίων εξετάσεων που έχουν ήδη αρχίσει, ήταν αδύνατη η συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού ποδοσφαιριστών για να αγωνισθούν.