Weather - Καιρός

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Tριπλό μεταγραφικό χτύπημα ουσίας!


Σε τριπλή μεταγραφική κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδας της Καλαμάτας προέβη σήμερα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γρηγορόπουλος, ερχόμενος σε συμφωνία με τον ομόλογό του Γιώργο Χριστοβασίλη.
Τα χρώματα της «Μαύρης Θύελλας» θα φοράνε από αύριο και για τους επόμενους έξι μήνες οι ποδοσφαιριστές Χρήστος Κουτσοσπύρος (γεν. 14/10/81),

Ζαν Μαρί Σιλά (γεν. 22/4/83)
και Ντε Βινσέντι Τόμας Σεμπάστιαν (9/2/89), που θα ενσωματωθούν αύριο στην ομάδα, προερχόμενοι και οι τρεις από τον ΠΑΣ Γιάννινα.
O Kουτσοσπύρος είναι επιθετικός με ύψος 1.88, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια φάση της καριέρας του που θέλει να "ακουστεί" και η ομάδα της Καλαμάτας του παρέχει μια μεγάλη ευκαιρία, αφού στον ΠΑΣ με τους 6 επιθετικούς είχε πράγματι παραγκωνιστεί. Ο Γιάννης Μπαλτιμάς και ο Κώστας Παπουτσής τον ξέρουν ως άνθρωπο και ως ποδοσφαιριστή και θα τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί καλύτερα και γρηγορότερα. Ο Αγρινιώτης φορ έχει φορέσει τις φανέλες των ομάδων: Παναιτωλικός,Παναχαϊκή, Καλλιθέα, Ατρομήτου και ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Σιλά μπορεί να μην ήταν βασικός στον ΠΑΣ φέτος, αλλά είναι 100% επαγγελματίας και δούλευε εντατικά και καθημερινά και είναι σε άριστη κατάσταση, ενώ αγωνίζεται ως αριστερό χαφ. Έχει γεννηθεί στην Γουινέα, βρίσκεται στη χώρα μας από το 2003, ενώ έχει αγωνισθεί στον Εργοτέλη, ΟΦΗ, Καλλιθέα, Απ.Καλαμαριάς και ΠΑΣ Γιάννινα.
Τέλος, ο Ντε Βινσέντι είναι Αργεντίνος και τέθηκε αντιμέτωπος με την ομάδα μας στο ματς του Κυπέλλου, αγωνιζόμενος ως αλλαγή στο β' ημίχρονο και καλύπτει τη θέση του δεξιού χαφ. Έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του αφού αγωνιζόταν με την ομάδα Νέων του ΠΑΣ και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης καθώς θεωρείται ταλέντο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα παραμείνει και αύριο στην Αθήνα προκειμένου να κάνει τις σχετικές επαφές και για το θέμα του προπονητή, αλλά και για να συνεχίσει τις επαφές για τα μεταγραφικά θέματα.

Ενδιαφέρον υπάρχει για τη θέση του προπονητή και για τον Σίνισα Γκόγκιτς που βρισκόταν μέχρι πριν λίγες ημέρες στον πάγκο του Παναιτωλικού.


Στα αγωνιστικά, οι ποδοσφαιριστές της «Μαύρης Θύελλας» άρχισαν σήμερα την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα, πραγματοποιώντας διπλή προπόνηση το πρωί και το απόγευμα στην Νέα είσοδο, υπό τις οδηγίες του Βασίλη Μαλαφέκα.
Εκτός πλάνων που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές Τσιμικλής (τιμωρημένος), Καλαγκάνης και Καλογερόπουλος Γ. (τραυματίες).
Η προπόνηση της Πέμπτης θα διεξαχθεί στην Νέα είσοδο στις 15:00.