Weather - Καιρός

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

4-0 ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΡΟΣΤΕΡ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ» ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Διήμερο μεταγραφικών ανακοινώσεων...
ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 4-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ-
Επιμέλεια: Θανάσης Πουλόπουλος
Σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς βρίσκεται η ομάδα της Καλαμάτας και στο διήμερο που έχει μπροστά της θέλει να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προετοιμασία της, ενόψει του πολύ δύσκολου αγώνα της Κυριακής, που ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της δεύτερης εθνικής κατηγορίας.

Τα μεταγραφικά θέματα εξακολουθούν να είναι «παγωμένα» λόγω της διήμερης απουσίας του προέδρου της ομάδας στην Αθήνα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν γίνονται οι απαιτούμενες ενέργειες ενίσχυσης. Πάντως, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο μέσα στο επόμενο 48ωρο να γίνουν οι πρώτες ανακοινώσεις ενίσχυσης, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους παρά για αγωνιστικούς αφού τα περιθώρια έκδοσης δελτίου και ενσωμάτωσης με την ομάδα είναι πολύ στενά.
Πέρα από αυτό, το υπάρχον έμψυχο δυναμικό της «Μαύρης Θύελλας» έδειξε και απέδειξε στα δύο τελευταία παιχνίδια (νίκη με Ιωνικό, ισοπαλία με Θρασύβουλο) ότι μπορεί να ολοκληρώσει νικηφόρα τον πρώτο γύρο και να γίνει η σοβαρή ενίσχυση λίγο πριν το ματς με το Αιγάλεω...

Καθιερωμένη νίκη...
Η ομάδα της Καλαμάτας ξεκίνησε ουσιαστικά χτες την προετοιμασία της για το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας, που θα την υποδεχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι, με πρωινή προπόνηση και με το καθιερωμένο πλέον και θα λέγαμε και ...γούρικο φιλικό παιχνίδι το απόγευμα. Ο Γιώργος Μπένος το πρωί ασχολήθηκε με θέματα φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης και το απόγευμα διεξήχθη φιλικό παιχνίδι διάρκειας μιας ώρας, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Από την ώρα που καθιερώθηκαν αυτά τα φιλικά της Τετάρτης, και οι δύο ομάδες δείχνουν να έχουν αποκομίσει αρκετά οφέλη, πράγμα που σημαίνει ότι η σειρά των αγώνων αυτών θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση!



Η «Μαύρη Θύελλα» επικράτησε με 4-0 με σκόρερ τους Ετέροβιτς, Ντεκίδη, Καλογερόπουλο Αντ. και Πουρτουλίδη. Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε η ομάδα που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να ξεκινήσει στο κυριακάτικο παιχνίδι (δοκιμάστηκε ως δεξί μπακ ο Αργύρης Νικητόπουλος και ως αριστερό χαφ ο σκόρερ της Φυλής Πέτρος Καμινιώτης) και στο δεύτερο ημίχρονο πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι οι ποδοσφαιριστές. Δεν αγωνίστηκαν ο Γιάννης Μπαλτιμάς για λόγους ξεκούρασης και οι Μιχάλης Χατζής και Κώστας Ηλιόπουλος λόγω κάποιων ενοχλήσεων και σήμερα θα διαπιστωθεί αν θα μπορέσουν να αγωνιστούν στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Μετά από καιρό, σχεδόν 2 μήνες απουσίας, συμμετείχε με αγωνιστικούς ρυθμούς ο Βασίλης Αθανασόπουλος, που φαίνεται να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού του στους κοιλιακούς. Αναχωρεί σήμερα για την Μαγιόρκα ο Ρικάρντο Βίλα Παντζίκις.


Η προπόνηση της Πέμπτης θα διεξαχθεί στην Νέα είσοδο στις 3 το μεσημέρι, ενώ αναμένεται και η επιστροφή του Προέδρου της ΠΑΕ Γιώργου Γρηγορόπουλου από την Αθήνα για να ξεκινήσει η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Πρώτος που θα ανακοινωθεί θα είναι ο Βασίλης Γενιτσαρίδης.



Σεμινάριο προπονητών...
Την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους θα έχουν οι Έλληνες προπονητές στο 1ο σεμινάριο Τακτικής Ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Ιανουαρίου στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο «Εργάνης» του Δήμου Βύρωνα. Ομιλητές στο σεμινάριο θα είναι οι Ιταλοί καθηγητές της προπονητικής Μάσιμο Λουκέζι και Μαουρίτσιο Βισκίντι, και από τον Ελλαδικό χώρο οι Βασίλης Βούζας και Βασίλης Αλεξίου. Επίσης, σε επανεξέταση καλούνται από την ΚΕΔ οι βοηθοί διαιτητές Σούπερ Λίγκα, διαιτητές και βοηθοί διαιτητές Β΄-Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, και διαιτητές Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας, οι οποίοι υπερέβησαν το όριο των επιτρεπομένων λαθών στις τελευταίες γραπτές εξετάσεις. Οι γραπτές εξετάσεις θα διεξαχθούν στην Αθήνα στις 19 Ιανουαρίου στις 3.30μ.μ. στο ξενοδοχείο «Imperial» και στη Θεσσαλονίκη στις 26 Ιανουαρίου στις 3.30μ.μ. στο ξενοδοχείο «Καψής». Τα αγωνιστικά τεστ θα διεξαχθούν στην Αθήνα στις 20 Ιανουαρίου στο ΟΑΚΑ Κ2 με ώρα προσέλευσης 8.15π.μ. και στη Θεσσαλονίκη στις 27 του ίδιου μήνα στο Καυταντζόγλειο με την ίδια ώρα προσέλευσης. Από την ΚΕΔ ανακοινώθηκε ότι δικαίωμα συμμετοχής στις γραπτές εξετάσεις παρατηρητών έχουν όσοι διαιτητές και βοηθοί αποχώρησαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο από την ενεργό δράση. Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να κατατίθενται έως την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου στο fax της ΕΠΟ: 210-9359666.