Weather - Καιρός

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Υπομονή....


ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΘΕΛΕΙ Η «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ» ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΗ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΔΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ «ΚΑΤΙ»

Η άμυνα θα φέρει την επιτυχία...
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΝΤΑΙΦΩΤΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ: «ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ. ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΜΕ» - 3-2 ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ
Επιμέλεια: Θανάσης Πουλόπουλος

Η ομάδα της Καλαμάτας συνέχισε χτες το μεσημέρι την προετοιμασία της για το πολύ δύσκολο κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Θρασύβουλο, που θα διεξαχθεί στο ...αχανές και έρμαιο του ανέμου γήπεδο της Φυλής, στις 15:00 μετά το μεσημέρι. Η τοπική μας ομάδα θα παει να αντιμετωπίσει μια ομάδα που βρίσκεται μια θέση πιο πάνω στη βαθμολογία, έχοντας και δύο βαθμούς παραπάνω (15). Αν καταφέρει να μην χάσει μέσα στη Φυλή η «Μαύρη Θύελλα» θα έχει ένα καλό προβάδισμα για τη συνέχεια, αν το Αιγάλεω «στραβοπατήσει» με τον Διαγόρα και ο Ιωνικός με τον Πανσερραϊκό, δυο αποτελέσματα που είναι πολύ πιθανό να συμβούν. Όλα αυτά σε επίπεδο... υπολογισμών και πολλών «αν», αλλά «στο γήπεδο μετράνε τα γραμμένα».
Η ομάδα του Γιάννη Σερέπα, που ανέλαβε στα μέσα Νοεμβρίου μετά την αποχώρηση του Κεχαγιά την ομάδα της Φυλής, ενώ ήταν στον πάγκο των Νέων, δεν θα έχει απουσίες ή ελλείψεις, έχει καλή ψυχολογία από το 0-0 που απέσπασε μέσα στον Εύοσμο και όλοι στην αθηναϊκή ομάδα κάνουν λόγο «για νίκη επί της Καλαμάτας, χωρίς δεύτερη κουβέντα»...Η «Μαύρη Θύελλα» θα αγωνιστεί με την γνωστή «συνταγή» των εκτός έδρας αγώνων και θα επιδιώξει απέναντι σε μια ...δραστήρια επίθεση το μηδέν!

Πολλοί οι Γιάννηδες!
Ο Γιώργος Μπένος πριν την έναρξη της προπόνησης, έκανε μια πρώτη ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του σχετικά με τον προσεχή αντίπαλο, τους επεσήμανε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι που πρέπει να προσέξουν, τους τόνισε ότι το παιχνίδι έχει πολλές δυσκολίες και δεν πρέπει να επαναπαυθούν στη νίκη επί του Ιωνικού και στη συνέχεια εφάρμοσαν στο γήπεδο τις οδηγίες του Μεσσήνιου τεχνικού. Το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γρηγορόπουλος και ο εορτάζων αντιπρόεδρος Γιάννης Χουλιάρας και το κλίμα στο προπονητήριο ήταν εορταστικό αφού ο Γιάννης Μπαλτιμάς (φωτο), ο Γιάννης Χελάς και ο Γιάννης Καλογερόπουλος είχαν την ονομαστική τους εορτή και κέρασαν τους συμπαίκτες τους.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Αντώνης Ψυχογιόπουλος (δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για το παιχνίδι), ο Βασίλης Αθανασόπουλος και ο Πιερ Καλαγκάνης, με τους δυο τελευταίους να μην υπολογίζονται για το κυριακάτικο παιχνίδι.
Λόγω ενός αιματώματος από χτύπημα στο δεξί πόδι, αποχώρησε πριν την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Μιχάλης Χατζής και σήμερα θα εκτιμηθεί η σοβαρότητα του τραύματος, ενώ ο Κώστας Δασκαλάκης δεν προπόνήθηκε λόγω μιας επέμβασης στο δόντι.

Έλεύθερος ο Νταϊφώτης
Χτες το μεσημέρι, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Φώτης Νταϊφώτης και έλυσε το συμβόλαιό του κοινή συναίνεση με την ομάδα της Καλαμάτας. Ο Νταιφώτης είχε αγωνισθεί μόνο στο παιχνίδι του κυπέλλου με την Κόρινθο στις 2/9/09 μόνο για ένα ημίχρονο. Λόγω σπουδών επιθυμεί να βρίσκεται στην Αθήνα όπου και εξετάζει κάποιες προτάσεις από ομάδες.
Ο Γιώργος Γρηγορόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε ένα εξαιρετικό παιδί και σε έναν καλό αθλητή που βρέθηκε στην ομάδα μας για ένα εξάμηνο και ουδέποτε δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα. Η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Φώτη. Με την ευκαιρία θέλω να πω ότι η μεταγραφολογία να σταματήσει για λίγες ημέρες μέχρι να επιστρέψουμε από το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο κι εμείς από την πλευρά μας, το ξαναλέω, θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες κινήσεις. Ζητάω λίγη υπομονή...».


Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βρίσκεται σε επαφή ή ανζήτηση παικτών, με κάποιους ποδοσφαιριστές να τους έχει «έτοιμους»... Η σημερινή προπόνηση θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο της πόλης στις 12 το μεσημέρι.


3-2 φιλική νίκη


Η ομάδα της Καλαμάτας ανήμερα των Φώτων, συνέχισε με πρωινή προπόνηση και με φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας την προετοιμασία της. Το απόγευμα της Τετάρτης, υποδέχτηκε στο προπονητήριο σε Νέα είσοδο, για φιλικό παιχνίδι διάρκειας 70 λεπτών, την ομάδα του Μιχάλη Φασουλή, και το τελικό αποτέλεσμα ήταν 3-2 για την ομάδα της Καλαμάτας. Τα τρία γκολ σημείωσαν οι Κώστας Παπουτσής με δυνατό δεξί σουτ στο 4’ του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αντώνης Ψυχογιόπουλος με κοντινό πλασέ μετά από εκτέλεση κόρνερ πέντε λεπτά αργότερα και το τελικό 3-2 σημείωσε ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του φιλικού ο Κώστας Δασκαλάκης με συρτό σουτ από κοντά. Στο πρώτο ημίχρονο ο Γιώργος Μπένος χρησιμοποίησε την ομάδα που σκέφτεται να παρατάξει στην Φυλή και στο δεύτερο μέρος, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους ποδοσφαιριστές. Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γρηγορόπουλος με τους συνεργάτες του και ο Γιώργος Αθανασίου.


Ντέρμπι για τους Νέους


Η ομάδα των Νέων θα αναχωρήσει στις 7:30 το πρωί του Σαββάτου για τον Ασπρόπυργο, όπου θα αντιμετωπίσει στις 13:00 την την αντίστοιχη ομάδα του Θρασύβουλου. Ο Νίκος Καρδακάρης θα έχει στη διάθεσή του τους Σπανό, Παινέση και Μπαστακό. Ο Θρασύβουλος διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, μέσα στην έδρα της έχει ηττηθεί μόνο από τον Ολυμπιακό Βόλου με 1-3 (η ομάδα μας πήρε με πολλές ελλείψεις 0-0 μέσα στο Βόλο...) και αναμένεται ένα πραγματικό ντέρμπι μεταξύ δυο ισάξιων ομάδων!