Weather - Καιρός

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Υπέγραψε και ο Τσόπελας, αύριο ο Ντουγέρογλου


Οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο προπονητήριο στη Νέα είσοδο υπό τις οδηγίες του Βασίλη Μαλαφέκα, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην τακτική και στον τρόπο αντιμετώπισης του Εθνικού Αστέρα, τον οποίο η «Μαύρη Θύελλα» θα υποδεχθεί την Κυριακή στις 3, στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας.
Aπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας της Καλαμάτας γνωρίζουν τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα που είναι ο πρώτος εντός έδρας για τον δεύτερο γύρο και η ανάγκη για θετικό αποτέλεσμα είναι δεδομένη...
Στο οικογενειακό δίτερμα συμμετείχαν κανονικά οι τρεις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές Κουτσοσπύρος, Σιλά και Ντε Βινσέντι αλλά και ο Γιάννης Τσόπελας, (φωτο δεξιά), που από σήμερα είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας, αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον τερματοφύλακα Θοδωρή Ντουγέρογλου (16/2/1985, προηγούμενες ομάδες: Ολυμπιακός, Νηρέας Πάρου, Εθνικός Ασσιάς Κύπρου, Κεραυνός Κερατέας) (ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ), που προπονήθηκε σήμερα με την «Μαύρη Θύελλα» και απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για την απόκτηση του για το επόμενο εξάμηνο.

Σχετικά με την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γρηγορόπουλος, δήλωσε: «Θα ενσωματώσουμε στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας τουλάχιστον άλλους δυο ποδοσφαιριστές μέχρι την Δευτέρα το απόγευμα. Στη συνέχεια θα ασχοληθούμε με το θέμα του προπονητή».

Ο ποδοσφαιριστής Αρις Ντεκίδης, που είχε έρθει δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης, έλυσε σήμερα το πρωί το συμβόλαιό του με την ομάδα της Καλαμάτας. Η διοίκηση της ομάδας τον ευχαριστεί για την παρουσία του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Η προπόνηση του Σαββάτου θα γίνει στις 11 το πρωί στην Νέα είσοδο και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι.
Εκτός αποστολής θα βρίσκονται ο τιμωρημένος Τσιμικλής και οι τραυματίες Καλαγκάνης, Καλογερόπουλος Γ.

Τα εκδοτήρια του στάδιο θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι οι εξής: 5 ευρώ φοιτητικά, στρατιωτικά, 10 ΕΥΡΩ γενική είσοδος στη βόρεια και νότια εξέδρα και 15 ΕΥΡΩ φιλοξενουμένων (μεμονωμένα, αφού δεν επιτρέπεται η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών).
Το πρωί της Κυριακής στις 12:00 στο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας στον Κορδία, θα αναμετρηθούν οι ομάδες των νέων της Καλαμάτας και του Εθνικού Αστέρα.