Weather - Καιρός

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Bαθιά ανάσα!



1-0 ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΣΤΟΝ «ΤΕΛΙΚΟ» ΜΕ «ΧΡΥΣΟ» ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΑΤΗ ΜΑΤΕ ΕΤΕΡΟΒΙΤΣ ΚΑΙ «ΣΤΥΛΟΒΑΤΗ» ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΛΤΙΜΑ – «ΑΝΑΣΑΝΑΜΕ» ΕΙΠΕ Ο ΜΠΕΝΟΣ


Το ήθελε και το πήρε!
ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ «ΒΑΡΑΙΝΕ» ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ – ΑΤΥΧΟΣ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ 3 ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ – ΠΑΛΙ 0-0 ΟΙ ΝΕΟΙ
Επιμέλεια: Θανάσης Πουλόπουλος


Με το ...δεξί μπήκε το 2010 για την «Μαύρη Θύελλα», αφού μετά από καλή αλλά αρκετά αγχωτική εμφάνιση, η ομάδα της Καλαμάτας πήρε μία πολύ σπουδαία νίκη για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος επικρατώντας του Ιωνικού με 1-0 και προσπερνώντας τον, παράλληλα, στη βαθμολογία. Η αξία της νίκης είναι τεράστια τόσο από βαθμολογικής όσο κι από ψυχολογικής άποψης, σε ένα χρονικό σημείο που η ανάγκη για μεταγραφές είναι έντονη και το παιχνίδι του Βόλου «έσπειρε» πολλά ζιζάνια που «βασάνισαν» την τοπική μας ομάδα, ευτυχώς από ότι φαίνεται για λίγο.

Σε ένα παιχνίδι που η Καλαμάτα κατέβηκε για να κερδίσει και ο Ιωνικός για... να μη χάσει φαίνεται πως ανταμείφθηκε το πνεύμα νικητή που επέδειξαν οι γηπεδούχοι κατακτώντας ένα σημαντικό τρίποντο που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως... εξάποντο. Καλύτερος παίκτης των Καλαματιανών ο πορτιέρο Γιάννης Μπαλτιμάς ο οποίος κράτησε όρθια την ομάδα του ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο και ήταν ο θεματοφύλακας της δεύτερης φετινής νίκης.
Η ομάδα μας μπορεί να σκοράρει με το σταγονόμετρο, αλλά δέχεται πολύ δύσκολα γκολ κι αυτό μέχρι τώρα «την κρατάει ζωντανή». Η «Μαύρη Θύελλα» παρουσία περίπου 900 θεατών, στο ντέρμπι της ουράς με τον Ιωνικό του Στράτου Βουτσακέλη, ήταν η μεγάλη νικήτρια και πήρε πράγματι βαθιά βαθμολογική ανάσα στο κυνήγι της σωτηρίας. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση έβαλε ο Κροάτης Μάτε Ετέροβιτς στο 12΄και χάρισε τη νίκη μετά από 9 αγώνες. Ο σκόρερ αφιέρωσε το 2ο φετινό του γκολ στην αρραβωνιαστικιά του που βρίσκεται στην πόλη μας!
ΦΑΣΕΙΣ: Οι Καλαματιανοί μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Μάλιστα, ευτύχησαν να προηγηθούν στο 12ο λεπτό όταν ο Πουρτουλίδης μετά από εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Ετέροβιτς ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Ο Ιωνικός προσπάθησε να αντιδράσει όμως το βολέ του Λανγκλέ τρία λεπτά αργότερα πέρασε άουτ. Η Καλαμάτα συνέχισε να επιτίθεται καλύπτοντας παράλληλα άριστα τα νώτα της, όμως το πλασέ του Σκαρλάτου στο 32΄ ήταν αδύναμο και κατέληξε στην αγκαλιά του Πουρή και το σουτ του Πουρτουλίδη στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Οι Νικαιώτες που έδειχναν να μη συμβιβάζονται με την ιδέα της ήττας μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν γρήγορα όμως τα σουτ του Γάλα στο 57΄ και στο 58΄ πέρασαν το πρώτο άουτ και το δεύτερο το απέκρουσε εκπληκτικά ο τερματοφύλακας της Μαύρης Θύελλας, Μπαλτιμάς. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε μετά το 60΄.
Το τελευταίο δεκάλεπτο όμως ήταν πραγματικά εκπληκτικό με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω καθώς ο Ιωνικός ήθελε έστω τον πόντο της ισοπαλίας. Ο Παπουτσής για την Καλαμάτα έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ-φάουλ έστειλε όμως τη μπάλα στο δοκάρι!
Οι Νικαιώτες προσπάθησαν εκ νέου να ισοφαρίσουν στο 83΄ όμως ο Πάντος Τζανετάκος, που παραλίγο να μας...κάψει, βρήκε και πάλι απέναντι του τον εκπληκτικό Μπαλτιμά. Η λήξη του αγώνα βρήκε τους Καλαματιανούς να πανηγυρίζουν νίκη μέτα από πολύ καιρό και να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Στο σημερινό χαλάρωμα της ομάδας, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ θα δώσει το παρών όχι μόνο για να συγχαρεί τα παιδιά για τη σπουδαία τους νίκη, αλλά και να τους δώσει το υπεσχεμένο εδώ και τρεις ημέρες πριμ! Μέχρι την Τετάρτη η «Μαύρη Θύελλα» θα έχει ανακοινώσει και δυο μεταγραφές... Ακολουθεί άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Θρασύβουλο στη Φυλή που η ομάδα μας μπορεί να πάρει κάτι...
ΓΚΟΛ: 1-0 (12΄ Ετέροβιτς-σουτ)
Καλαμάτα: Μπαλτιμάς, Χατζής (55΄ Καμινιώτης), Ψυχογιόπουλος, Σκαρλάτος (81΄ Κωνσταντόπουλος Χ), Τσιμικλής, Τάσιτς, Μανιάτης, Ετέροβιτς (66΄ Ηλιόπουλος), Καλαγκάνης, Πουρτουλίδης, Παπουτσής. - Προπονητής: Γιώργος Μπένος
Ιωνικός: Πουρής, Α. Παπαζούδης, Σ (45΄ Τζανετάκος). Παπαζούδης, Μπέριος, Μπάγιτς, Γάλας (69΄ Μιούλερ), Κεφαλούκος, Γεωργίου, Λανγκλέ, Φουρτάδο (78΄ Χατζηβασιλειάδης), Μακράκης. - Προπονητής: Στράτος Βουτσακέλης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καραγκούνιας Π. ΕΠΣ Αχαίας, με λάθη
ΒΟΗΘΟΙ: Χρυσόπουλος Α. ΕΠΣ Αχαίας, Αλεξανδρόπουλος Α. ΕΠΣ Αχαίας
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: (ΚΑΛΑΜΑΤΑ): Τσιμικλής, Μανιάτης, Ετέροβιτς, Καλαγκάνης
(ΙΩΝΙΚΟΣ): Μπέριος (αποβλήθηκε με 2η κίτρινη), Παπαζούδης Απ.
Εισιτ.: 601, εισπράξεις 5.800 ευρώ.


ΟΙ ΠΑΓΚΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ
Στράτος Βουτσακέλης (προπ. ΙΩΝΙΚΟΥ): «Ξέραμε τη μεγάλη σημασία που είχε το σημερινό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και είχαμε έρθει προετοιμασμένοι. Ήταν ένα παιχνίδι με αρκετά καλή ποιότητα, εμείς θα είχαμε πάρει περισσότερα από αυτά που τελικά πήραμε, αν μετρούσαν και οι ευκαιρίες στον αγώνα αυτό, ενώ είναι γνωστό αυτός που βάζει γκολ κερδίζει και όχι αυτός που έχει τις ευκαιρίες. Στην ομάδα μου υπάρχει η σχετική ικανοποίηση από την δημιουργία των ευκαιριών, επίσης η σχετική απογοήτευση από την απώλεια αυτών των ευκαιριών - φαινόμενο που θα έλεγα ότι είναι επαναλαμβανόμενο - και το πιο σημαντικό είναι ότι φεύγουμε από αυτή την όμορφη πόλη χωρίς να έχουμε κερδίσει κάτι, με άδειο το σακούλι. Γενικά θα έλεγα ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος για άλλη μια φορά, από αυτό που μου έδωσε ο κόσμος Καλαμάτας μετά από τόσο καιρό υπάρχει αυτή η αμοιβαία εκτίμηση, είναι ιδιαίτερα συγκινητικό και με αίτημα. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στην Καλαμάτα καλή χρονιά με υγεία και να πετύχει τους στόχους της και στην ομάδα μου συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τις ευκαιρίες και την προσπάθεια αλλά όχι για το αποτέλεσμα. Δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας γιατί το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο και στο τέλος, ο επιμένων και ο υπόμενων τα καταφέρνει! Εύχομαι να τα καταφέρουμε και εμείς και η «Μαύρη Θύελλα», γιατί είναι μια ομάδα με σπουδαία και βαριά φανέλα που της αρμόζουν περισσότερα».
Γιώργος Μπένος (προπ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ): «Αρχικά θα ήθελα να δώσω τις ευχές μου στην οικογένεια του Ιωνικού και στον κ.Βουτσακέλη για καλή χρονιά, και για το παιχνίδι θα πω ότι ήταν για εμάς κρίσιμο και οριακό, το θέλαμε πολύ και το κερδίσαμε, απέναντι σε μια καλή ομάδα που έκανε κάποιες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να τον οδηγήσουν στο γκολ. Θα που μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο αλλά δεν το πετύχαμε έτσι είναι αυτά τα παιχνίδια τελικά το κερδίσαμε και πήραμε μια ανάσα και συνεχίζουμε. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια τα προβλήματά μας το ξέρουμε και θα πρέπει να τα διορθώσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που ξεπέρασαν τα προβλήματα που είχαμε αυτή τη βδομάδα και τα λικέρ και τα μεγάλα και στράφηκαν μέσα στο παιχνίδι με δύναμη με πάθος και το πιστεύαμε. Θα λέγαμε ότι το θέλαμε και το κερδίσαμε συγχαρητήρια και στον Ιωνικό για την καλή εμφάνιση κάποιες φορές η τύχη είναι με τη μία ομάδα σε μας σπάνια και κρατήσουμε την άλλη σήμερα όμως το θέλαμε και το πείραμα και ξεκινά με τον καινούργιο χρόνο με μεγαλύτερη αισιοδοξία μεταγραφές πρέπει να γίνουν και θα γίνουν και για να μην έχουμε αυτό το άγχος σε αυτό το παιχνίδι για και θα πρέπει να λειτουργήσουν καλύτερα ως ομάδα».
Θόδωρος Μπέριος (παίκτης Ιωνικού): «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε κάτι από αυτόν τον αγώνα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια και έναν ολόκληρο δεύτερο γύρο για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».
Παναγιώτης Τσιμικλής (παίκτης ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ): «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Ήταν ένας τελικός για εμας και το ξέραμε καλά, κι έτσι δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Εμείς το πιστέψαμε και την πήραμε! Είχαμε και λίγο τύχη και δίνω συγχαρητήρια στον Ιωνικό για την εμφάνιση του και συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθειά μας».

ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ
Στις εξέδρες του γηπέδου της Καλαμάτας βρέθηκαν τόσο οι ομάδες των Νέων των δύο συλλόγων, που αναδείχτηκαν ισόπαλες με 0-0 στο παιχνίδι που προηγήθηκε στο γήπεδο του Στρατοπέδου, όσο και 19χορνος ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας Ρικάρντο Βίλα Παντζίκις με την οικογένειά του. Στις εξέδρες βρέθηκε και ο Μανώλης Σπυριδάκης, αλλά και ο Αλέκος Δέδες.

Κάποια μικροεπεισόδια που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Ιωνικού στο ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα έλαβαν γρήγορα τέλος. «Την πλήρωσαν» 2-3 καθίσματα και φυσικά το...ποδόσφαιρο!

Ο φίλαθλος (;) με την επιθυμία να γίνει διαιτητής ξαναβρέθηκε δυστυχώς στο γήπεδο! Μόλις σφύριξε από την εξέδρα, βγήκε η σχετική ανακοίνωση να σταματήσει το...έργο του, αλλά ήταν ήδη αργά: ο πραγματικός «άρχοντας» του αγώνα Παναγιώτης Καραγκούνιας σημείωσε το περιστατικό στο Φ.Α...


Μπορεί να ήρθε το νέο έτος, αλλά ο Αθλητικός Φορέας (ήταν στο γήπεδο ο Πρόεδρός του), έμεινε στο χτες... Το φωτοτυπικό μηχάνημα άφαντο... Οι δημοσιογράφοι και όχι μόνο έπιασαν μολύβι και χαρτί και άρχισαν την αντιγραφή! Κι όλα αυτά το 2010...Συγχαρητήρια και καλή... εκλογική χρονιά!

Η αγωνία του Προέδρου της ΠΑΕ «χτύπησε κόκκινο»! Σβούρα στα δημοσιογραφικά, παρέα με το αγαπημένο του σπορ που ...μας φλόμωσε! Στο τέλος τα χαμόγελα και τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν και επιδόθηκε στο άλλο αγαπημένο του σπορ: τις δηλώσεις! Δυο φορές άκουσε όμως και την ...προτροπή από 10-15 οπαδούς «να πουλήσει την ομάδα»! Είδαμε και σχετικό πανό που έπαιρνε θέση...

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ολυμπιακός Βόλου!
Ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Εθνικός είναι οι δύο κερδισμένοι της 15ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής. Οι βολιώτες επικράτησαν εντός έδρας 2-0 του Πανσερραϊκού και πέρασαν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, εκμεταλλευόμενοι το στραβοπάτημα του Εθνικού Αστέρα, ο οποίος έμεινε στο 2-2 με την Δόξα στην Δράμα. Η ομάδα της Καισαριανής έπεσε στην τέταρτη θέση, καθώς την προσπέρασε και ο Εθνικός, ο οποίος πήρε διπλό 2-0 απέναντι στην Ηλιούπολη. Επεισοδιακές ήταν οι αναμετρήσεις σε Βόλο και Δράμα, με ένταση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Στην δεύτερη θέση του πίνακα πέρασε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας 2-0 του Πανσερραϊκού. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 5` με τον Αμπράμοβιτς, ενώ ο Ροτζέριο, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 87`, κλείδωσε την νίκη για τους βολιώτες. Οι φιλοξενούμενοι έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία της αναμέτρησης, καθώς από το 73` αγωνίζονταν με εννέα παίκτες, λόγω των αποβολών των Σεγκιρί (30`) και Ανάκογλου (73`). Στο 75` αποβλήθηκε και ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Γκιγιέρμο Ογιος, για διαμαρτυρία. Ενταση δημιουργήθηκε και στις εξέδρες του γηπέδου, καθώς μετά το 2-0 των γηπεδούχων, οπαδοί των φιλοξενούμενων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας την αντίδραση των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου. Στην συνέχεια, τα πνεύματα ηρέμησαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά. Συγκλονιστική ήταν και η εξέλιξη του αγώνα της Δόξας Δράμας με τον Εθνικό Αστέρα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Γκουέι, αλλά οι γηπεδούχοι, με γκολ του Χλωρού και πέναλτι του Γκονζάλες, προηγήθηκαν 2-1 στο 79`. Ο Γκουέι έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Εθνικό Αστέρα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90`, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μαρκόφσκι πέτυχε γκολ για την Δόξα, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Τα νεύρα και η ένταση δεν έλειψαν στην Δράμα, ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα, μετά το 2-1 των γηπεδούχων, οι παίκτες των δύο ομάδων διαπληκτίστηκαν, με αποτέλεσμα να αποβληθούν ο Χλωρός και ο Ουκάρ στο 82`. Μετά το τέλος του αγώνα, 500 περίπου οπαδοί της Δόξας Δράμας έμειναν στις θέσεις τους, περιμένοντας το διατητικό τρίο του αγώνα, το οποίο θεωρούσαν υπέύθυνο για το γεγονός ότι η ομάδα τους δεν κέρδισε. Η αποστολή του Εθνικού Αστέρα αποχώρησε με την συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Τέλος, σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Εθνικός, ο οποίος επικράτησε 2-0 της Ηλιούπολης. Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πέρασαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πέτυχαν οι Ζουαρί και Φαρινόλα. Ο Εθνικός επέστρεψε στις νίκες, πέρασε από την Ηλιούπολη και συνεχίζει απτόητος στο κυνήγι της ανόδου. Ο Πιοτρ Βλόνταρτσικ μπορεί να μην ξεκίνησε το πρωτάθλημα φουριόζος, όμως αποδεικνύεται αξιόπιστη λύση για τον ΟΦΗ. Ο Πολωνός είναι ο πρώτος σκόρερ των Κρητικών και ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη 2-0 επί του Αιγάλεω που και πάλι δεν μπόρεσε να φτάσει στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Νίκου Γκουλή αγνοεί την ήττα εδώ και οκτώ αγώνες. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Κάλαϊτζιτς. Ενώ το «τρίποντο» πήρε και ο ΟΦΗ απέναντι στο Αιγάλεω. Στον Εύοσμο, Αγροτικός Αστέρας και Θρασύβουλος είχαν μεγάλη ανάγκη τους τρεις βαθμούς της νίκη για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις. Ωστόσο αποδείχθηκε ότι οι δύο ομάδες φοβήθηκαν μην φύγουν με άδεια χέρια και κόλλησαν στο 0-0.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:
Κυριακή (3/1)
ΟΦΗ - Αιγάλεω 2-0 (56', 83' Βλόνταρτσικ)
Ηλιούπολη - Εθνικός 0-2 (10' Ζουαρί, 81' Φαρινόλα)
Διαγόρας - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0 (32' Σολάκης)
Δόξα Δράμας - Εθνικός Αστέρας 2-2 (51' Χλωρός, 79' Γκονζάλες (π) - 34', 90' (π) Γκουέι)
Αγροτικός Αστέρας - Θρασύβουλος 0-0
Ολυμπιακός Βόλου - Πανσερραϊκός 2-0 (5' Αμπράμοβιτς, 87' Ροτζέριο (π))
Καλαμάτα - Ιωνικός 1-0 (12' Ετέροβιτς)
Σήμερα (4/1)
15:00 Παναιτωλικός - Κέρκυρα (Connx TV)
18:00 Πιερικός – Ρόδος (ET3)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Δόξα Δρ. – Εθνικός Αστ. 2-2
(51΄ Χλωρός, 80΄ Γκονζάλες - 34΄, 90΄ Γκουέι)
Δόξα Δρ. (Κώστας Βασιλακάκης): Τοπαλίδης, Μπαξεβανίδης, Σαμαράς, Πακάλτσης, Γαλακτερός (46΄ Μ. Μουρατίδης), Τσιμπλίδης, Γκίκας (75΄ Ρομπίνιο), Πινδώνης, Γκονζάλες (88΄ Αγγος), Χλωρός, Μαρκόφσκι
Εθνικός Αστ. (Αντώνης Μανίκας): Γουμάγιας, Χωριανόπουλος, Καρατζάς, Προβατίδης, Τραορέ, Παριανός (65΄ Λουάμο), Κριπιντήρης, Ουκάρ, Τζημόπουλος, Διαμάντης (77΄ Καγκιούζης), Γκουέι

Ολυμπιακός Β. – Πανσερραϊκός 2-0
(5΄ Αμπράμοβιτς, 87΄ Ροτζέριο)
Ολυμπιακός Β. (Σάκης Τσιώλης): Κηπουρός, Ψυχογιός, Σωτήρχος, Ζαραδούκας, Αλβάρεζ (91΄ Ιακωβάκης), Κόρμπος, Πλιάγκας, Μόνχε (89΄ Μητρόπουλος), Ροτζέριο, Αμπράμοβιτς, Καμπάνταης (52΄ Καπετάνος)
Πανσερραϊκός (Γκιγιέρμο Όγιος): Κυριακίδης, Παγώνης (58΄ Τάντιτς), Παπάζογλου, Σεγκιρί, Γεωργίου, Σκάγκλια, Ανάκογλου, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης (36΄ Βοσκόπουλος), Λεοζίνιο (65΄ Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης
ΟΦΗ – Αιγάλεω 2-0
(56΄, 84΄ Βλόνταρτσικ)
ΟΦΗ (Νίκος Γκουλής): Βεζυρίδης, Σταυρακάκης, Μπερτίν, Νατσούρας, Πίτσος, Κοκκινάκης (78΄ Οργκανίστα), Κάλαϊτζιτς, Αγρίτης, Ζορμπάς, Κωνσταντινίδης (85΄ Καρακατσάν ης), Βλόνταρτσικ
Αιγάλεω (Γιάννης Χατζηνικολάου): Μανωλόπουλος, Αυλωνίτης, Ουμουρί, Μπερνιδάκης (61΄ Πουλάκος), Νάστος, Κοκκίνης, Σκάρος, Εμπκο, Τσαμπούρης, Τσιρογιάννης, Βάσι (85΄ Σάμιος)
Ηλιούπολη – Εθνικός 0-2
(11΄ Ζουαρί, 79΄ Φαρινόλα)
Ηλιούπολη (Νίκος Παντέλης): Θέμελης, Παπαδημητρίου, Νικολόπουλος, Δημήτρης, Τσώνης, Κόλτσης, Ρουσάκης, Στεφανίδης, Κρητικός (79΄ Σκαφτούρος), Σαρμιέντο (65΄ Μπολμποσιάν), Νατσέφσκι
Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Σουλογάνης, Γκράιμς, Σύρος, Μοσχογιάννης, Παγώνης, Σιλιγαρδάκης, Αλημπάς (72΄ Ψιάνος), Χαϊκάλης (89΄ Ροντρίγκο), Φαρινόλα, Σουμπίνιο, Ζουαρί (62΄ Κωστάκης)
Αγροτικός Αστ. – Θρασύβουλος 0-0
Αγροτικός Αστ. (Μάκης Χάβος): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Χασιώτης, Μπάρμπας, Ν. Παπαδόπουλος, Δεινόπαπας, Βαγγελόπουλος, Τσούκλης (66΄ Στεφανίδης), Μπλαζέφσκι (75΄ Καθάριος), Ναλμπάντης (82΄ Κρουσταλέλης), Γέβντζοβιτς
Θρασύβουλος (Γιάννης Σερέπας): Κωστάκης, Σ. Μίχος, Ζώνας, Βασιλείου, Βίτας, Μαυρομματίδης, Σαπάνης, Χατζηπαντελίδης (85΄ Τσούτσουρας), Ντοριβάλ, Ντελγκάδο, Καραμαλίκης (69΄ Κλούσενερ)
Διαγόρας – Αναγέννηση Κ. 1-0
(32΄ Σολάκης)
Διαγόρας (Γιώργος Φοιρός): Βελλίδης, Κωνσταντινίδης (74΄ Μπακομήτρος), Σαλαμαστράκης, Μπριλάκης, Κατερίνης, Κορακάκης, Τσιάτσιος, Σπάρταλης (67΄ Ρούσεφ), Ουέλινγκτον (46΄ Χρήστου), Σολάκης, Τριανταφύλλου
Αναγέννηση Κ. (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Μάριαν, Φέρστερ, Κουρτεσιώτης (81΄ Τζέκος), Φαλάγγας (70΄ Χατζηρίζος), Μελαμπιανάκης, Βέλα Τζούνιορ, Βούκοβιτς, Μπουντούρης, Γκόγκας
Ο πίνακας των σκόρερ:
10 γκολ Ροτζέριο (Ολυμπιακός Β.)
9 γκολ Καραμαλίκης (Θρασύβουλος)
8 γκολ Γκουέι (Εθνικός Αστ.)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β' Εθνικής
Θ Ομάδα      ΑΓ          Β      ΣΥΝΟΛΟ     ΕΝΤΟΣ     ΕΚΤΟΣ
1 Κέρκυρα   14          33   10-3-1 29-12 7-0-0 19-5 3-3-1 10-7
2 Εθνικός    15          28   8-4-3 20-9 4-2-1 11-3 4-2-2 9-6
3 Εθνικός Αστήρ 15   27 7-6-2 22-14 4-2-1 11-6 3-4-1 11-8
4 Ολυμπιακός Βόλου 14 26 8-2-4 22-17 5-0-3 13-8 3-2-1 9-9
5 ΟΦΗ         15          24  6-6-3 17-16 4-3-1 10-7 2-3-2 7-9
6 Παναιτωλικός 14     23  6-5-3 18-14 4-2-0 9-3 2-3-3 9-11
7 Δόξα Δράμας    15   23 6-5-4 20-20 4-3-1 14-10 2-2-3 6-10
8 Πιερικός 14 18 4-6-4 21-19 2-2-3 12-11 2-4-1 9-8
9 Ηλιούπολη 15 18 4-6-5 11-14 3-3-2 7-7 1-3-3 4-7
10 Διαγόρας 15 18 5-3-7 20-21 4-1-3 14-10 1-2-4 6-11
11 Πανσερραϊκός 15 18 4-6-5 14-20 2-3-3 7-9 2-3-2 7-11
12 Αναγέν. Καρδίτσας 15 18 4-6-5 13-16 3-4-0 9-4 1-2-5 4-12
13 Ρόδος 14 16 4-4-6 14-15 3-1-3 11-8 1-3-3 3-7
14 Αγροτικός Αστήρ 15 16 3-7-5 14-15 3-3-2 8-6 0-4-3 6-9
15 Θρασύβουλος 15 15 3-6-6 19-21 1-5-1 8-6 2-1-5 11-15
16 Καλαμάτα 15 13 2-7-6 7-13 2-5-1 6-4 0-2-5 1-9
17 Ιωνικός 15 12 2-6-7 13-20 2-4-1 7-6 0-2-6 6-14
18 Αιγάλεω 14 4 0-4-10 7-25 0-3-3 4-8 0-1-7 3-17
Σήμερα παίζουν Παναιτωλικός-Κέρκυρα (15:00) και Πιερικός-Ρόδος (18:00).

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (16Η)
Παναιτωλικός-Δόξα Δράμας
Εθνικός Αστέρας-ΟΦΗ
Κέρκυρα-Ηλιούπολη
Αιγάλεω-Διαγόρας Ρόδου
Εθνικός Πειραιώς-Πιερικός
Αναγέννηση Καρδίτσας-Αγροτικός Αστέρας
Ρόδος-Ολυμπιακός Βόλου
Θρασύβουλος Φυλής-Καλαμάτα
Ιωνικός-Πανσερραϊκός