Weather - Καιρός

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ

Ενσωματώθηκαν οι τρεις...

Τρία νέα μέλη προστέθηκαν σήμερα στο ρόστερ της «Μαύρης Θύελλας» αφού την πρώτη τους προπόνηση με την ομάδα της Καλαμάτας πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης στο προπονητήριο της Νέας εισόδου, οι τρεις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές Χρήστος Κουτσοσπύρος, Ζαν Μαρί Σιλά και Τόμας Ντε Βινσέντι, προερχόμενοι από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Κουτσοσπύρος ακολούθησε κανονικά όλο το πρόγραμμα και έδειξε σε καλή κατάσταση, ενώ ο Σιλά και ο Ντε Βινσέντι έκαναν ατομικό πρόγραμμα μικρής διάρκειας και διάφορες ασκήσεις με μπάλα, επειδή ταξίδεψαν για αρκετές ώρες και έφτασαν στην Καλαμάτα λίγο μετά την έναρξη της προπόνησης.
Στις τάξεις της Μεσσηνιακής ομάδας υπάρχει η πεποίθηση ότι και οι τρεις παίκτες θα βοηθήσουν άμεσα την ομάδα, μέχρι χτες ήταν μέλη μιας ιστορικής ομάδας που αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκ και δεν θα έχουν πρόβλημα προσαρμογής, αφού είναι άριστοι επαγγελματίες και αξιόλογοι ποδοσφαιριστές.
Οι νέοι παίκτες επέλεξαν να φοράνε τους εξής αριθμούς στη φανέλα τους: Κουτσοσπύρος 81, Σιλά 15 και Ντε Βινσέντι 27. Άνθρωπος της ΠΑΕ θα βρίσκεται αύριο στην Αθήνα για να προχωρήσει στην έκδοση δελτίων και να διεκπεραίωσει και κάποιες άλλες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, που αναμένεται να ενσωματώσει στο ρόστερ της μέχρι τη Δευτέρα τουλάχιστον άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές. Θετική έκβαση αναμένεται να έχει και η απόκτηση του Γιάννη Τσόπελα και αύριο αναμένεται η ενσωμάτωση και του Βασίλη Γενιτσαρίδη, όπως προέκυψε από τηλεφωνική επικοινωνία του παίκτη με τον Πρόεδρο της ομάδας.
Στο γήπεδο βρέθηκε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιώργος Γρηγορόπουλος, που καλωσόρισε τους τρεις ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκε να είναι δυνατοί και πρόθυμοι να βοηθήσουν με την αξία τους την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Επίσης τόνισε με έμφαση: «Το ότι ήρθατε από μια ομάδα που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία, σε μια ομάδα που έχει μεν προβλήματα αλλά είναι αξιοπρεπής και περήφανη, δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα σας και τς φιλοδοξίες σας. Σας ευχαριστώ και σας υπόσχομαι, μαζί με τα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα και καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες, να καταφέρουμε πολλά στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος».
Οι παίκτες από την πλευρά τους ευχαρίστησαν τον πρόεδρο και υποσχέθηκαν να συνεισφέρουν και αυτοί για το καλό της ομάδας.
Εξελίξεις στο θέμα του προπονητή θα προκύψουν μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα.
Στα αγωνιστικά, ο Βασίλης Μαλαφέκας μετά το ζέσταμα, πραγματοποίησε οικογενειακό δίτερμα και δοκίμασε κάποιες σκέψεις για το σχήμα και την τακτική που σκέφτεται να ακολουθήσει την Κυριακή στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα. Το παιχνίδι αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα φετινά παιχνίδια, απέναντι σε μια καλή ομάδα που έχει υψηλότερους στόχους και μια πιθανή επιτυχία θα σημαίνει πολλά για την ομάδα της Μεσσηνίας.
Εκτός πλάνων βρίσκονται ο τιμωρημένος Παναγιώτης Τσιμικλής και οι τραυματίες Πιερ Καλαγκάνης και Καλογερόπουλος Γιάννης που ακολούθησαν θεραπεία.
Η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 15:00 στη Νέα είσοδο.
Τέλος, η ομάδα των Νέων της Καλαμάτας θα υποδεχθεί την Κυριακή το πρωί στις 12:00 στο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας στον Κορδία, την αντίστοιχη ομάδα του Εθνικού Αστέρα.

Θανάσης Πουλόπουλος