Weather - Καιρός

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

H αποστολή της Καλαμάτας


Η ομάδα της Καλαμάτας ολοκλήρωσε το απόγευμα του Σαββάτου την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής το οποίο θα είναι το πρώτο της νέας χρονιάς, με αντίπαλο τον Ιωνικό στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, με ώρα έναρξης τις 15:00.
Ο Γιώργος Μπένος γνωρίζει καλά τις δυσκολίες αλλά και τη σπουδαιότητα του συγκεκριμένου αγώνα και έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.

Ο Μεσσήνιος τεχνικός, μετά τη λήξη της προπόνησης, την οποία παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γρηγορόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή της «Μαύρης Θύελλας», την οποία αποτελούν 21 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Μπαλτιμάς, Σπανός, Παπουτσής, Καλαγκάνης, Ψυχογιόπουλος, Χατζής, Μανιάτης, Ετέροβιτς, Νταϊφώτης, Καμινιώτης, Ηλιόπουλος, Καλογερόπουλος Αντ., Κωνσταντόπουλος Χρ., Κωνσταντόπουλος Αντ., Τάσιτς, Σκαρλάτος, Πουρτουλίδης, Ντεκίδης, Δασκαλάκης, Νικητόπουλος και Τσιμικλής.
Οι παίκτες της Καλαμάτας θα δειπνήσουν το βράδυ του Σαββάτου σε ξενοδοχείο της πόλης με το κλίμα στην ομάδα να είναι πολύ καλό. Μάλιστα, την πρώτη μέρα του χρόνου, δείπνησαν όλοι μαζί και οι «τυχεροί» που προέκυψαν από την κοπή της πίτας ήταν ο Αντώνης Ψυχογιόπουλος και ο Γιάννης Γεννάτος που έλαβαν και το δώρο τους.
Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και τα εισιτήρια τιμώνται 15 ευρώ (φιλοξενούμενοι), 10 € στη βόρεια και νότια εξέδρα και 5 € φοιτητικά, στρατιωτικά.
Το πρωί της Κυριακής στις 11:00 στο γήπεδο του Στρατοπέδου, η ομάδα των Νέων της Καλαμάτας υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του Ιωνικού.