Weather - Καιρός

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

ΔΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ...


Με δυο προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκλήρωσε πριν από λίγο την προετοιμασία της η ομάδα της Καλαμάτας για το αυριανό δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας (σέντρα στις 15:00).
Δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης και παρέμεινε κλινήρης ο Πιερ Καλαγκάνης, ενώ δεν ολοκλήρωσε το σημερινό πρόγραμμα και εγκατέλειψε λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό ο Παναγιώτης Τσιμικλής.
Πάντως, ο Γιώργος Μπένος που δοκίμασε το σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει στο παιχνίδι τους συμπεριέλαβε στην αποστολή, μαζί με τους: Μπαλτιμά, Σαλγκέιρο, Χατζή, Ψυχογιόπουλο, Παπουτσή, Τάσιτς, Πουρτουλίδη, Καμινιώτη, Ετέροβιτς, Ντεκίδη, Ηλιόπουλο, Σκαρλάτο, Νικητόπουλο, Καλογερόπουλο Αντ., Κωνσταντόπουλο Αντ., Κωνσταντόπουλο Χρ., Αθανασόπουλο και Δασκαλάκη.



Από το αυριανό παιχνίδι θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Χρήστος Μανιάτης, που στα δυο επόμενα ματς θα εκτίσει την ποινή του.


Τα εκδοτήρια του σταδίου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από τη σέντρα και τα εισιτήρια τιμώνται 15 € φιλοξενουμένων, 10 € βόρεια και νότια εξέδρα και 5 € φοιτητικά- στρατιωτικά.


Η ομάδα των Νέων υποδέχεται το πρωί της Κυριακής στις 11:00 στον Κορδία, την αντίστοιχη ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας. Ενσωματώθηκαν και οι Παινέσης, Σπανός, Μπαστακός.