Weather - Καιρός

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Το...Μαντείο των Δελφών!!!


Ο ....μαγικός κόσμος του (σύγχρονου) ποδοσφαίρου...
Απίστευτο και όμως αληθινό! Κινεζική εταιρεία στοιχήματος ζητούσε μέχρι και 20 ή 30 χιλ. δολάρια για να δώσει αποτελέσματα και ακριβή σκορ, τα οποία χαρακτήριζε απολύτως εγγυημένα. Και βγήκε αληθινή (!), αφού ανάμεσα στα άλλα προέβλεψε το 4-4 ανάμεσα σε Ανγκόλα και Μάλι, για την πρεμιέρα του Κόπα Άφρικα. Οι… περίεργες μαντικές ικανότητες της εν λόγω εταιρείας δεν σταματούν εδώ, αφού έδινε άλλα έντεκα στοιχήματα που αποδείχτηκαν προφητικά, όπως τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Τενερίφης και της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Mαγιόρκα με 2+ γκολ (0-5 και 2-0 αντίστοιχα).

Την Κυριακή, πέρα από το ισόπαλο 4-4, πρόσφερε έναντι 10.000 δολαρίων στους «παίκτες» ως σίγουρο αποτέλεσμα τη νίκη της Μίλαν επί της Γιουβέντους στο Τορίνο με 3-0 και έπεσε μέσα!
Αυτό ήταν ένα ακόμη από τα δέκα ακριβή σκορ που έχει δώσει η συγκεκριμένη εταιρεία από τις αρχές του νέου έτους. Τα υπόλοιπα οκτώ ματς που είχαν προβλεφθεί με ακριβή σκορ ήταν: Στόουκ-Φούλαμ 3-2, Σαλερνιτάνα-Μπρέσια 1-3 (5/1), Ουέλβα-Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0 (6/1), Γουέστ Μπρομ-Νότιγχαμ (8/1), Τριεστίνα-Φροζινόνε 0-3, Ντέρμπι Κάουντι-Σκάνθορπ 1-4 (9/1), Βαγιαδολίδ-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-4 (9/1) και Ίντερ Σιένα 4-3 (9/1).
Οι προφητικές ικανότητες (;) της συγκεκριμένης εταιρείας δημιουργούν εύλογα απορίες, λόγω και του προτέρου... ανέντιμου βίου διαφόρων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του στοιχήματος στην Ασία.