Weather - Καιρός

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

3-2 τον Ολυμπιακό Καλαμάτας



Φιλική νίκη επί του μαχητικού Ολυμπιακού Καλαμάτας
Η ομάδα της Καλαμάτας συνέχισε χτες ανήμερα της μεγάλης γιορτής των Θεοφανείων με πρωινή προπόνηση και με φιλικό παιχνίδι την προετοιμασία της για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην έδρα του Θρασύβουλου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.


Ο Γιώργος Μπένος προπόνησε τους ποδοσφαιριστές της «Μαύρης Θύελλας» το πρωί δίνοντας έμφαση σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής και το απόγευμα υποδέχτηκε στο προπονητήριο σε Νέα είσοδο, για φιλικό παιχνίδι διάρκειας 70 λεπτών, την ομάδα του Ολυμπιακού Καλαμάτας.
Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 3-2 για την ομάδα της Καλαμάτας και τα τρία γκολ σημείωσαν οι Κώστας Παπουτσής με δυνατό δεξί σουτ στο 4’ του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αντώνης Ψυχογιόπουλος με κοντινό πλασέ μετά από εκτέλεση κόρνερ πέντε λεπτά αργότερα και το τελικό 3-2 σημείωσε ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του φιλικού ο Κώστας Δασκαλάκης με συρτό σουτ από κοντά.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Γιώργος Μπένος χρησιμοποίησε την ομάδα που σκέφτεται να παρατάξει στην Φυλή και στο δεύτερο μέρος, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους ποδοσφαιριστές.
Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γρηγορόπουλος με τους συνεργάτες του.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Πιέρ Καλαγκάνης και ο Βασίλης Αθανασόπουλος, που δεν υπολογίζονται για το κυριακάτικο παιχνίδι.
Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στη Νέα είσοδο στις 3 το μεσημέρι.