Weather - Καιρός

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Παίζουν ΟΛΟΙ...



Την πρώτη τους προπόνηση με την ομάδα της Καλαμάτας πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα στο προπονητήριο της Νέας εισόδου οι τρεις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές Χρήστος Κουτσοσπύρος, Ζαν Μαρί Σιλά και Τόμας Ντε Βινσέντι. Ο Κουτσοσπύρος ακολούθησε κανονικά όλο το πρόγραμμα, ενώ ο Σιλά και ο Ντε Βινσέντι έκαναν ατομικό πρόγραμμα και ασκήσεις με μπάλα επειδή ταξίδεψαν για αρκετές ώρες και έφτασαν στην Καλαμάτα λίγο μετά την έναρξη της προπόνησης.

Οι νέοι παίκτες επέλεξαν να φοράνε τους εξής αριθμούς στη φανέλα τους: Κουτσοσπύρος 81, Σιλά 15 και Ντε Βινσέντι 27.
Οι αριθμοί των νέων
Οι νέοι παίκτες επέλεξαν να φοράνε τους εξής αριθμούς στη φανέλα τους: Κουτσοσπύρος 81, Σιλά 15 και Ντε Βινσέντι 27.

Εκεί κι ο Πρόεδρος


Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γρηγορόπουλος που καλωσόρισε τους τρεις ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκε να είναι δυνατοί και πρόθυμοι να βοηθήσουν με την αξία τους την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Οι παίκτες από την πλευρά τους ευχαρίστησαν τον πρόεδρο και υποσχέθηκαν να συνεισφέρουν και αυτοί για το καλό της ομάδας.


Στα αγωνιστικά, ο Βασίλης Μαλαφέκας (ΦΩΤΟ ΔΕΞΙΑ)  μετά το ζέσταμα, πραγματοποίησε οικογενειακό δίτερμα και δοκίμασε κάποιες σκέψεις για το σχήμα και την τακτική που σκέφτεται να ακολουθήσει την Κυριακή στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα.
Εκτός πλάνων βρίσκονται ο τιμωρημένος Παναγιώτης Τσιμκλής και οι τραυματίες Πιερ Καλαγκάνης και Καλογερόπουλος Γιάννης που ακολούθησαν θεραπεία.
Η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 15:00 στη Νέα είσοδο.
Τέλος, η ομάδα των Νέων της Καλαμάτας θα υποδεχθεί την Κυριακή το πρωί στις 12:00 στο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας στον Κορδία, την αντίστοιχη ομάδα του Εθνικού Αστέρα.