Weather - Καιρός

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Ε όχι και 3 γκολ με αυτή την απόδοση!!!

Μαγική εικόνα...

Ο Εθνικός Αστέρας παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 10ο λεπτό επικράτησε της Καλαμάτας με 3-1, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί των τελευταίων πέντε αγωνιστικών που αγνοούσε τη νίκη και έφερε "μαύρες σκέψεις" στη "Μαύρη Θύελλα"...- Πολλά παράπονα των γηπεδούχων για τη διαιτησία. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ...

Άνοιξε λογαριασμό ο Κουτσοσπύρος, αλλά...Το ματς ξεκίνησε με τη «Μαύρη Θύελλα» να μπαίνει δυνατά και να ανοίγει το σκορ από το 10’ με σουτ του νεοαποκτηθέντα Κουτσοσπύρου. Στη συνέχεια παρόλο που οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν ακόμη ένα γκολ, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα με τον Λουάμο στο 27ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στη φάση του γκολ για χέρι του Γκουεΐ, που έκανε τη σέντρα, αφού φάνηκε να ελέγχει με το δεξί χέρι και να κοντρολάρει τη μπάλα, μόλις 4 μέτρα από τον Πειραιώτη ρέφερι Αποστολίδη....

Ακύρωσε γκολ που θα άλλαζε τη ροή του αγώνα...
Στο δεύτερο μέρος στο 46’ ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Αποστολίδης ακύρωσε γκολ που πέτυχε ο Πουρτουλίδης καθώς θεώρησε ότι ο 27χρονος επιθετικός έκανε χέρι προκαλώντας για ακόμη μια φορά τις έντονες αντιδράσεις των γηπεδούχων. Στο 53’ ο Εθνικός Αστέρας έκανε την ολική ανατροπή με τον Γκουεΐ, ενώ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ακόμη ένα γκολ.
ΦΑΣΕΙΣ: Στην πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του αγώνα στο 10ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν μετά την πάσα του Πουρτουλίδη ο Κουτσοσπύρος με πολύ ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκίτκου. Στο 12’ οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά στο σουτ του Σκαρλάτου η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γκίτκου. Στο 16’ ο Πουρτουλίδης εκτέλεσε κόρνερ, ο Ψυχογιόπουλος έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Τζημόπουλου και βγήκε κόρνερ. Στο 21’ σουτ του Καμινιώτη η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γκίτκου.. Στο 27’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση όταν μετά την παράλληλη σέντρα του Γκουεΐ από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους τους αμυντικούς των γηπεδούχων και τον Μπαλτιμά, έφτασε στον Λουάμο ο οποίος με πλασέ από κοντά έκανε το 1-1.
* Ένα λεπτό μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Αποστολίδης ακύρωσε το γκολ που πέτυχε ο Πουρτουλίδης, καθώς θεώρησε ότι έκανε χέρι. Στο 53’ ο Εθνικός Αστέρας έκανε την ολική ανατροπή όταν μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, ο Γκουεΐ βρέθηκες μόνος του απέναντι στον Μπαλτιμά και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2. Στη συνέχεια δεν σημειώθηκαν αξιόλογες φάσεις μέχρι το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων που έγινε το 1-3 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΓΚΟΛ: 1-0 (10’ Κουτσοσπύρος-σουτ) 1-1 (27’ Λουάμο-σουτ) 1-2 (53’ Γκουεΐ-σουτ)
1-3 (94' Καρατζάς - σουτ)

Καλαμάτα: Μπαλτιμάς, Χατζής, Ψυχογιόπουλος, Κωνσταντόπουλος Α. (80 Ντε Βινσέντι), Σκαρλάτος (73' Ετέροβιτς), Σιλά (63' Ηλιόπουλος), Καμινιώτης, Τάσιτς, Πουρτουλίδης, Παπουτσής, Κουτσοσπύρος.
Προπονητής: Βασίλης Μαλαφέκας

Εθνικός Αστέρας: Γκίτκος, Καρατζάς, Χωριανόπουλος, Τραορέ, Ουκάρ, Γκουεΐ (74' Μπενίσκος), Προβατίδης (84' Λιόσης), Τζημόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Λουάμο, Καγκιούζης (67' Διαμάντης). - Προπονητής: Αντώνης Μανίκας

Διαιτητής: Αποστολίδης (Πειραιά): με πολλά λάθη και διακοπές που οφείλονται σε αυτόν...Μέχρι και το κορδόνι του έδεσε!!!
Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Παπανικολάου (Κορινθίας) - με λάθη...