Weather - Καιρός

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Πριμ και μεταγραφές...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ «ΜΙΚΡΟ ΔΩΡΟ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ «ΦΟΡΤΣΑΡΕΙ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ


Πριμ και μεταγραφές
ΜΕ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΘΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ Η «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ
Επιμέλεια: Θανάσης Πουλόπουλος

Η ομάδα της Καλαμάτας με τη νίκη της επί του Ιωνικού έστω με 1-0, η σπουδαιότητα της οποίας θα φανεί στο μέλλον, κατάφερε να αναστρέψει το κλίμα, την ψυχολογία, αλλά και να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις που προκάλεσε το παιχνίδι στο Βόλο. Η άμυνα κρατώντας το μηδέν, έδειξε και πάλι ότι είναι αυτή που κρατάει «ζωντανή» την ομάδα μας, δεχόμενη ως τώρα μόνο 13 γκολ και είναι η δεύτερη καλύτερη του πρωταθλήματος, και η επίθεση βρήκε τον τρόπο να σημειώσει έστω ένα γκολ και να έρθει το πολύτιμο τρίποντο!
Επίσης, οι παίκτες της «Μαύρης Θύελλας» κατάφεραν και το εξίσου σημαντικό: να μετακυλήσουν το άγχος, την βαθμολογική πίεση και τα προβλήματά τους γενικότερα στην ομάδα του Ιωνικού! Ειδικά όταν η ομάδα του Στράτου Βουτσακέλη έχει μπροστά της άλλον έναν «τελικό» με τη Ρόδο και μετά μια «τριπλέτα αγώνων ΦΩΤΙΑ» με τους τρεις πρωτοπόρους του πρωταθλήματος...
Κι όσο το Αιγάλεω «βουλιάζει» και ο Ιωνικός «υποφέρει», το έργο της τοπικής μας ομάδας σαφώς ελαφρύνει!

Κι όλα αυτά , ενώ αναμένεται σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για την τοπική μας ομάδα, με τους Βασίλη Γενιτσαρίδη και Μανώλη Σπυριδάκη να βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ στο να ξαναφορέσουν την μελανόλευκη φανέλα!
Ο τρίτος της «παλιοσειράς» είναι ο Γιώργος Κάκος που είναι πιθανό να επιστρέψει.
Οι παίκτες της τοπικής μας ομάδας με καλή ψυχολογία και σωστή προετοιμασία θα παει στη Φυλή να διεκδικήσει ακόμα και τη πρώτη της εκτός έδρας νίκη...
Προεδρικό «δώρο»

Με αποθεραπεία και χαλάρωμα των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στην αρχική ενδεκάδα του κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο τον Ιωνικό και με κανονική προπόνηση των υπολοίπων, ξεκίνησε χτες η εβδομάδα στις τάξεις της «Μαύρης Θύελλας». Το νικηφόρο αποτέλεσμα του αγώνα έδωσε μια τονωτική «ένεση» για τη δύσκολη συνέχεια και όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Μπένος «πήραμε μια βαθιά ανάσα και ατενίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία».
Ο Πιερ Καλαγκάνης (φωτο) συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και σήμερα θα γίνει γνωστό το παιχνίδι που θα εκτίσει την ποινή του. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν λόγω ενοχλήσεων οι Γιάννης Μπαλτιμάς, Μανώλης Σπανός, Αλέξης Παινέσης, Πιερ Καλαγκάνης και ο Βασίλης Σκαρλάτος. Μετά την προπόνηση οι αρχηγοί της ομάδας μετέβησαν στα γραφεία της ΠΑΕ και έλαβαν ένα μικρό πριμ από τον Πρόεδρο Γιώργο Γρηγορόπουλο.
Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος σημείωσε: «Είχα υποσχεθεί στα παιδιά να τους δώσω ένα μικρό δώρο, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, με μοναδικό σκοπό να επιβραβεύσουμε και να ενισχύσουμε την μεγάλη προσπάθειά τους. Επειδή δούλεψαν όλοι ενωμένοι και απερίσπαστοι, έβγαλαν «ψυχή» και πάθος στο γήπεδο και θέλω να συνεχίσουμε όλοι με στην ίδια ρώτα, τους λέω ότι είμαι εδώ, δίπλα τους, και θα κάνω αυτό που πρέπει για να φτάσουμε στον στόχο μας».
Η σημερινή προπόνηση προγραμματίστηκε για τις δυο το μεσημέρι στη νέα είσοδο, όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Θρασύβουλο.

«Καρτάκιας» ρέφερι!
Τον αγώνα με τον Θρασύβουλο θα διαιτητεύσει ο Ηρακλειώτης ρέφερι Γ. Φουκάκης που στην κυριολεξία μοιράζει τις κάρτες αφειδώς! Ο διαιτητής Φουκάκης φέτος σε μόλις 2 ματς (1 Νίκη γηπεδούχων, Εθν.Αστήρ-Παναιτωλικός 3-2 και 1 ισοπαλία, Ηλιούπολη-Πανσερραικος 0-0), έχει δείξει 18 κίτρινες και 2 κόκκινες!
Στις 1/9/07 για το Κύπελλο σφύριξε το ματς Αστέρας Ρεθύμνου-Μεσσηνιακός 0-2 και έδειξε κίτρινη στον Αντώνη Ψυχογιόπουλο και κόκκινη στον Γ. Κωνσταντόπουλο... Προσοχή λοιπόν!
Κυριακή και οι Νέοι
Η ομάδα των Νέων της Καλαμάτας θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο “Sportland” στον Ασπρόπυργο την Κυριακή 10/1, στις 13:00 την αντίστοιχη ομάδα του Θρασύβουλου, που διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο.


ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
Στο ρόστερ ο Παπαδόπουλος
Την παρθενική του προπόνηση με τα χρώματα του Θρασύβουλου έκανε το πρωί της Δευτέρας ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος. Οι πρώτες εντυπώσεις για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή ήταν κάτι παραπάνω από θετικές. Στο αγωνιστικό κομμάτι όσοι παίκτες έλαβαν μέρος στο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς υπό τις οδηγίες του τεχνικού των "πρασίνων", Γιάννη Σερέπα. Ο νεαρός προπονητής μπορεί πλέον να υπολογίζει για το επόμενο παιχνίδι με την Καλαμάτα και στον Πιπίνη (12/0), ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στις 11 το πρωί.