Weather - Καιρός

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Πάθος και ψυχή θα φέρουν το τρίποντο!

Αποφασιμένοι για όλα

Η ομάδα της Καλαμάτας σε ένα βαρύ γήπεδο και κάτω από δυνατή βροχή, ολοκλήρωσε το μεσημέρι του Σαββάτου στο προπονητήριό της, την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο της παραλίας και θα ξεκινήσει στις 15:00. Τα εκδοτήρια του στάδιο θα ανοίξουν δύο ώρες νωρίτερα της έναρξης και οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5¤ φοιτητικά-στρατιωτικά, 10¤ γενική είσοδος σε βόρεια και νότια εξέδρα και 15¤ των φιλοξενουμένων (μεμονωμένα).
Παρά τον βροχερό καιρό, αυξημένο ενδιαφέρον υπάρχει από τον φίλαθλο κόσμο της «Μαύρης Θύελλας» ώστε να βρεθεί αύριο στο γήπεδο και να υποστηρίξει την τοπική ομάδα και να ενθαρρύνει τα νέα μέλη της.
Το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης, που έγινε παρουσία του προέδρου της ομάδας, περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και οι ποδοσφαιριστές της «Μαύρης Θύελλας» συμμετείχαν με ιδιαίτερη όρεξη και είναι αποφασισμένοι να προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις για να κατακτήσουν το τρίποντο. Σε σύντομη ομιλία του ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Μαλαφέκας, τόνισε: "Περιμένω να δω "ψυχή" και δύναμη μέσα στο γήπεδο. Ο Εθνικός Αστέρας είναι μεν καλή ομάδα αλλά εσείς μπορείτε να τα καταφέρετε".
Μετά την προπόνηση, ο Βασίλης Μαλαφέκας επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για την αποστολή του αυριανού αγώνα, που την αποτελούν οι: Μπαλτιμάς, Σπανός, Παπουτσής, Καμινιώτης, Σκαρλάτος, Σιλά, Τάσιτς, Χατζής, Ψχογιόπουλος, Ντε Βινσέντι, Αθανασόπουλος, Ετέροβιτς, Ηλιόπουλος, Καλογερόπουλος Αντ., Κουτσοσπύρος, Κωνσταντόπουλος Χρ., Κωνσταντόπουλος Αντ., Μανιάτης, Πουρτουλίδης και Δασκαλάκης. Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές θα δειπνήσουν το βράδυ όλοι μαζί και πριν τον αγώνα θα αποκλειστούν δύο εξ αυτών.
Αποκλείστηκαν οι Χελάς, Τσιμικλής (τιμωρημένος), Καλαγκάνης (τραυματίας, έκανε ατομικό και από Δευτέρα επανέρχεται), Καλογερόπουλος Γ. (τραυματίας) και οι Τσόπελας, Ντουγέρογλου.
Στα γραφεία της ομάδας βρέθηκε μετά την προπόνηση ο 24χρονος τερματοφύλακας Θοδωρής Ντουγέρογλου και διευθετήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας του με την ομάδα της Καλαμάτας στο ρόστερ της οποίας θα ενταχθεί από τη Δευτέρα 1/2. Ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Γρηγορόπουλος, καλωσόρισε και επίσημα το 5ο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, (μετά τους Κουτσοσπύρο, Σιλά, Ντε Βινσέντι, Τσόπελα), που συμπληρώνει την τριάδα τον γκολκίπερ, τονίζοντάς του: «Ως Μεσσήνιος θα πρέπει να ενταχθείς άμεσα και να βοηθήσεις την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη φάση που βρίσκεται και όλοι πιστεύουμε ότι έχεις τη θέληση, τα προσόντα και τη φιλοδοξία να το πράξεις αυτό και να διακριθείς. Σου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστείς σε μία ιστορική ομάδα, μια ομάδα που ξέρω ότι αγαπάς και εσύ από την πλευρά σου πρέπει να το εκμεταλλευτείς».
Πέμπτη μεταγραφή ο Φιλιατρινός γκολκήπερ Ντουγέρογλου!

* Η ομάδα των Νέων θα υποδεχθεί αύριο στις 12:00, στο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας στον Κορδία, την αντίστοιχη ομάδα του Εθνικού Αστέρα. Ο Νίκος Καρδακάρης δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Κοστρένι και Πιτσιλή, ενώ θα ενσωματωθούν στην ομάδα των νέων της Καλαμάτας αρκετοί ποδοσφαιριστές από το παιδικό τμήμα, που ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα στο οικείο τουρνουά της ΕΠΣΜ την περασμένη εβδομάδα.