Weather - Καιρός

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΜΑΥΡΗ Θ Υ Ε Λ Λ Α .... ΕΡΧΕΤΑΙ!

Η ενίσχυση συνεχίζεται...
Οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο προπονητήριο στη Νέα είσοδο υπό τις οδηγίες του Βασίλη Μαλαφέκα, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην τακτική και στον τρόπο αντιμετώπισης του Εθνικού Αστέρα, τον οποίο η «Μαύρη Θύελλα» θα υποδεχθεί την Κυριακή στις 3, στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας.
Άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας της Καλαμάτας γνωρίζουν τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα που είναι ο πρώτος εντός έδρας για τον δεύτερο γύρο και η ανάγκη για θετικό αποτέλεσμα είναι δεδομένη.
Οι δύο ομάδες μπορεί να έχουν διαφορετικούς στόχους με τους φιλοξενούμενους να έχουν συγκεντρώσει μέχρι τώρα 11 βαθμούς περισσότερους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα της Μεσσηνίας δεν θα εκμεταλλευθεί τον παράγοντα της έδρας και το καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα...
Στο οικογενειακό δίτερμα συμμετείχαν κανονικά οι τρεις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές Κουτσοσπύρος, Σιλά και Ντε Βινσέντι αλλά και ο Γιάννης Τσόπελας, που από σήμερα είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας, αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Ο Τσόπελας είναι Μεσσήνιος και αγωνίστηκε τα προηγούμενα δυόμισι χρόνια στην β’ ομάδα του ΠΑΟΚ.
Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον τερματοφύλακα Θοδωρή Ντουγέρογλου (16/2/1985, προγηούμενες ομάδες: Ολυμπιακός, Νηρέας Πάρου, Εθνικός Ασσιάς Κύπρου, Κεραυνός Κερατέας), που προπονήθηκε σήμερα με την «Μαύρη Θύελλα» και απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για την απόκτηση του για το επόμενο εξάμηνο. Η περίπτωση του Φιλιατρινού γκολκήπερ είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την ομάδα της Καλαμάτας, αλλά φαίνεται ότι τώρα ωρίμασε η περίπτωση για να έχει αίσιο τέλος.
Σχετικά με την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γρηγορόπουλος, που βρέθηκε σήμερα στο προπονητήριο, δήλωσε: «Θα ενσωματώσουμε στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας άλλους δυο τουλάχιστον ποδοσφαιριστές μέχρι την Δευτέρα το απόγευμα. Στη συνέχεια θα ασχοληθούμε με το θέμα του προπονητή».
Σύμφωνα με τη δήλωση λοιπόν του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ, γίνεται λόγος για τους δύο πρώην παίκτες, τους Κρητικούς Βασίλη Γενιτσρίδη και Μανώλη Σπυριδάκη.
Και οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν εκ νέου σήμερα επικοινωνία με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας και βρίσκονται πολύ κοντά στο να ξανα φορέσουν την φανέλα της Καλαμάτας.
Σχετικά με το θέμα της αντικατάστασης του Γιώργου Μπένου στον «μελανόλευκο» πάγκο, φαίνεται ότι ατόνησε το ενδιαφέρον για τον Σάββα Παντελίδη και κάποιες ελπίδες συνεργασίας υπάρχουν για τον Γιώργο Βαζάκα. Σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ έγινε μια συνάντηση με τον φιλόδοξο Μεσσήνιο τεχνικό Γιάννη Χριστόπουλο, χωρίς να προκύψει κάτι.
Ο ποδοσφαιριστής Αρις Ντεκίδης, που είχε έρθει δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης, έλυσε σήμερα το πρωί το συμβόλαιό του με την ομάδα της Καλαμάτας.
Η διοίκηση της ομάδας τον ευχαρίστησε για την παρουσία του (είχε συμμετοχές και με την ομάδα Νέων) και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.
Η προπόνηση του Σαββάτου θα γίνει στις 11 το πρωί στην Νέα είσοδο και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι.
Εκτός αποστολής θα βρίσκονται ο τιμωρημένος Τσιμικλής και οι τραυματίες Καλαγκάνης, Καλογερόπουλος Γ.
Τα εκδοτήρια του Σταδίου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι οι εξής: 5 ευρώ φοιτητικά, στρατιωτικά, 10 € γενική είσοδος στη βόρεια και νότια εξέδρα και 15 € φιλοξενουμένων (μεμονωμένα, αφού δεν επιτρέπεται η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών).
Παρά τον βροχερό καιρό που προβλέπεται από τους μετεωρολόγους, υπάρχει έντονο το ενδιαφέρον του τοπικού φίλαθλου κόσμο να παρακολουθήσει από κοντά τα νέα αποκτήματα της ομάδας και να βοηθήσει την "Μαύρη Θύελλα" στους στόχους της.

Το πρωί της Κυριακής στις 12:00 στο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας στον Κορδία, θα αναμετρηθούν οι ομάδες των νέων της Καλαμάτας και του Εθνικού Αστέρα.


Θανάσης Πουλόπουλος