Weather - Καιρός

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Μπορεί...

ΑΜΦΙΒΟΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΨΥΧΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ – ΕΚΤΟΣ ΜΑΧΗΣ Ο ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΤΑΙΦΩΤΗΣ



Μπορεί να κάνει την έκπληξη...
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ – ΑΝΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ «ΤΡΩΤΑ» ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΝΟΣ – ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ


Επιμέλεια: Θανάσης Πουλόπουλος

Είναι γεγονός ότι αύριο το μεσημέρι στις 15:00 στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών, η ομάδα της Καλαμάτας δίνει ένα από τα δυσκολότερα φετινά της εκτός έδρας παιχνίδια, αφού θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που κάνει φέτος πρωταθλητισμό και βρίσκεται στο απόγειο της καλής ψυχολογίας, αφού απέκλεισε από το κύπελλο τον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό. Αυτό βέβαια ίσως είναι και θετικό για την τοπική μας ομάδα, αφού δεν είναι δύσκολο οι νεαροί ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας να αποπροσανατολιστούν και να χάσουν τη συγκέντρωσή τους... Όπως και να έχει, το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα στο γήπεδο και όχι στις αράδες των εφημερίδων. Η ομάδα που θα επιλέξει τελικά, παρά τα πολλά προβλήματα λόγω τραυματισμών, ο Γιώργος Μπένος αν ακολουθήσει κατά γράμμα τις οδηγίες, τις συμβουλές και την τακτική που ανέλυσε χτες ο Μεσσήνιος προπονητής, υπάρχουν πιθανότητες, η «Μαύρη Θύελλα» να προσθέσει στο ενεργητικό της, κάτι απρόσμενο...



Απόλυτη συγκέντρωση
Η ομάδα των Σερρών έχει παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Η πλειοψηφία αυτών είναι νεαροί, φιλόδοξοι και ικανοί και θέλουν να επιστρέψει η ομάδα τους το συντομότερο δυνατό στην Σούπερ Λίγκα. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Πέτρος Θεοδωρίδης έχει τις γνώσεις και την εμπειρία για να κουμαντάρει επιτυχώς «τα λιοντάρια» και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τερματίσει μέσα στην τριάδα. Η ομάδα που θα μπει αύριο στο γήπεδο θα πρέπει να αντιτάξει τη δύναμη, το πάθος, τη συγκέντρωση αλλά πάνω απ' όλα, την ψυχή! Και οπωσδήποτε δεν χρειάζεται φόβος, αφού η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας των Σερρών, ναι μεν έχει δείξει καλά στοιχεία, αλλά δεν μιλάμε για την ανίκητη υπερδύναμη, , όπως γράψαμε χαρακτηριστικά χτες.



Αμφιβολίες για «Ψυχογιό»
Με προπόνηση κάτω από καταρρακτώδη βροχή συνέχισε χτες η ομάδα της Καλαμάτας την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού πολύ δύσκολου εκτός έδρας αγώνα. Ο Γιώργος Μπένος ξεκίνησε το πρόγραμμα προβάλλοντας σε βίντεο παιχνίδια τις αντίπαλης ομάδας, με «κυρίως πιάτο» το παιχνίδι του κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου ο Πανσερραϊκός έπαιξε πολύ καλά. Ο 45χρονος τεχνικός αναφέρθηκε με συγκεκριμένες οδηγίες στον τρόπο παιχνιδιού εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του, και είναι χαρακτηριστικές οι κουβέντες του: «πάμε να δώσουμε μια μεγάλη μάχη! Να ματώσουμε στο γήπεδο και να δείξουμε ότι μπορούμε να σταθούμε σε δύσκολες έδρες κόντρα σε δύσκολους αντίπαλους. Προσοχή όμως! Ο Πανσερραϊκός αν βρει την ευκαιρία την κάνει τη ζημιά, αφού διαθέτει παίκτες της κλάσης του Λεοζίνιο και του Ριμόλντι. Το παιχνίδι είναι από τα πιο δύσκολα, αλλά αν παίξουμε όπως ξέρουμε και πώς μπορούμε και δεν χάσουμε τη συγκέντρωση μας, κάνοντας εύκολα και αβίαστα λάθη, κάτι μπορούμε να πάρουμε».



Πρόεδρος: Χωρίς φόβο, με πάθος!
Και στη χτεσινή προπόνηση παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ομάδας κ.Γιώργος Γρηγορόπουλος, ο οποίος σε σύντομη τοποθέτηση του προς το ποδοσφαιρικό τμήμα τόνισε: «Πάμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω όμως ότι έχετε και τη δύναμη και τις ικανότητες για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις αυτού του παιχνιδιού. Δεν πρέπει κανένας να φοβάται αλλά να μπει με πάθος και να παίξει». Το τεχνικό τιμ της «Μαύρης Θύελλας» αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στην κατάρτιση της αποστολής, αφού δεν ξεκαθάρισε χτες αν μπορεί να αγωνιστεί ο Αντώνης Ψυχογιόπουλος. Ο Γρηγόρης Τόσκας και ο Βασίλης Σκαρλάτος νιώθουν κάποιες ενοχλήσεις αλλά γυμνάστηκαν και δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Βασίλης Αθανασόπουλος και Φώτης Νταϊφώτης, καθώς και ο Βραζιλιάνος Λουϊζίνιο. Μια πιθανή ενδεκάδα, θα είναι οι 10 που ξεκίνησαν στο Κύπελλο με τον ΠΑΣ και αντί του Πέτρου Καμινιώτη, αγωνιστεί ο Μιχάλης Χατζής. Διαιτητής θα είναι ο Ρούσσος-Μπεκιρτζής από την Πρέβεζα.


Σήμερα το πρωί θα γίνει ένα χαλάρωμα, στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στις Σέρρες το μεσημέρι οδικώς για την Αθήνα και στη συνέχεια με προγραμματισμένη πτήση για τη Θεσσαλονίκη. Στην ίδια πτήση θα βρίσκεται και η ομάδα των νέων που αντιμετωπίζει στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής την αντίστοιχη ομάδα των Σερρών. Η ομάδα του Κώστα Διδασκάλου θα έχει δύσκολο έργο μέσα στην έδρα της πρωτοπόρου και αήττητης ομάδας των Σερρών που έχει προπονητή τον Σάκη Αναστασιάδη και θα πρέπει να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Το βέβαιο είναι ότι αναμένεται να δυνατό ντέρμπι!


ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

Τα όνειρα του Θεοδωρίδη
Η ομάδα των Σερρών βρέθηκε πέρυσι, μετά από 16 χρόνια απουσίας, στην Σούπερ Λίγκα αλλά δεν κρατήθηκε στα «μεγάλα σαλόνια». Ο Πέτρος Θεοδωρίδης ανέλαβε τυπικά τις τύχες του Πανσερραϊκού τον Ιούλιο του 2005, αγοράζοντας μετοχές και χρέη της ομάδας από τον Σπύρο Κούτλα. όπως παραδέχτηκε τότε, του έλειπε η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, αφού επί 18 χρόνια βρισκόταν στο τιμόνι του Ηρακλή. Σε ηλικία 62 ετών εξακολουθεί να ονειρεύεται το καινούργιο γήπεδο της ομάδας, χωρητικότητας 18.000 θέσεων στην περιοχή του Λευκώνα και η συμμετοχή του ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αποτελούν τα δύο πιο γλυκά όνειρά του... Στα αγωνιστικά, ο Γκιγιέρμο Όγιος είδε χτες με ευχαρίστηση τον Τάσο Παπάζογλου να επανέρχεται στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο δικέφαλο. Ο Αργεντίνος προπονητής έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το αυριανό παιχνίδι και στόχος είναι μόνο η νίκη που θα τους κρατήσει σε απόσταση ...βολής από την κορυφή της βαθμολογίας.