Weather - Καιρός

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ Η ΠΑΕ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ


Πρόεδρος: «Σας ευχαριστώ»...


«ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ» ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ

Επιμέλεια: Θανάσης Πουλόπουλος

Συνέχισε χτες την προετοιμασία της η ομάδα της Καλαμάτας, στο προπονητήριο στη νέα είσοδο, ενόψει του δύσκολου εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (16:00) στο δημοτικό στάδιο της παραλίας, με τον Αγροτικό Αστέρα. Σε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα της «Μαύρης Θύελλας» υπάρχει η πίστη για νικηφόρο αποτέλεσμα και αυτό προκύπτει τόσο από την εξαιρετική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών όσο και από την χθεσινή παρουσία του προέδρου της ομάδος, που συνοδεύτηκε από μια ειλικρινή και ξεκάθαρη ομιλία, που αν μη τι άλλο απέδειξε ότι η αχαριστία και η αγνωμοσύνη δεν συνυπάρχουν στα αποδυτήρια της ομάδας...

Πρόεδρος: Σας ευχαριστώ!
Πριν την έναρξη της χτεσινής προπόνησης, βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας της Καλαμάτας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γρηγορόπουλος και συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, παρουσία του τεχνικού τημ. Ο Πρόεδρος επιστρέφοντας από τη Ρόδο παρέμεινε για δύο μέρες στην Αθήνα και τελικά κατάφερε να εξασφαλίσει μέρος της χρηματοδότησης της ομάδας. Στην ομιλία του ο Γ.Γρηγορόπουλος τόνισε: «Με την παρουσία μου εδώ στα αποδυτήρια, στον πιο ιερό χώρο της ομάδας, θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την άψογη και καθ’ όλα επαγγελματική στάση που έχετε κρατήσει μέχρι σήμερα κυρίως στο οικονομικό κομμάτι. Χτίσαμε μια επαγγελματική ομάδα χωρίς ένα ευρώ κι αυτό οφείλεται στον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σας, που βάλατε πάνω απ' όλα το συμφέρον της ομάδας. Είσαστε μέλη της Καλαμάτας για περίπου δύο μήνες, χωρίς να έχετε λάβει ότι δικαιούστε και αυτό με καθιστά υπεύθυνο ώστε άμεσα να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η ΠΑΕ Καλαμάτα εξασφάλισε δάνειο για να καλύψει τις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μέχρι την άλλη Τετάρτη θα έχετε λάβει ένα σημαντικό μέρος των οφειλομένων και θέλω να συνεχίσετε με την ίδια όρεξη την προσπάθειά σας και να αποδείξετε ότι αξίζετε πραγματικά να φοράτε τη φανέλα της «Μαύρης Θύελλας». Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά, μπορεί να μην έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, αλλά έχουμε και τις δυνατότητες και την ψυχή για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Πραγματικά σας ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα συμπεριφορά σας».


«Μια γροθιά οι παίκτες»
Οι παίκτες της Καλαμάτας από την πλευρά τους υποσχέθηκαν ότι θα είναι συνεπής στα καθήκοντά τους και ενωμένοι «σαν μια γροθιά» θα επιδιώξουν το καλύτερο για την ομάδα. Ξέρουν καλά ότι οι δύο πόντοι στα τέσσερα ματς δεν ανταποκρίνονται στις δυνατότητές τους και θα κάνουν το παν για να εκμεταλλευτούν πρωτίστως, τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα τους. Χτες το πρωί οι τρεις τερματοφύλακες της ομάδας έκαναν ατομική προπόνηση και το απόγευμα το πρόγραμμα περιελάμβανε μετά το ζέσταμα «οικογενειακό δίτρμα». Ο 45χρονος τεχνικός σχεδιάζει την ομάδα σύμφωνα με τη δύναμη της ομάδας του Φοιρού και αναμένονται κάποιες αλλαγές στο σχήμα και στην τακτική, σε σχέση με το παιχνίδι της Ρόδου. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και χτες ο Κώστας Δασκαλάκης και ο Παναγιώτης Τσιμικλής. Ο Ρικάρντο Βίλα Παντζίκις παρέμεινε κλινήρης λόγω οξείας αμυγδαλίτιδας, ενώ ο Ιβάν Τάσιτς αναμένεται να επιστρέψει αύριο από την πατρίδα του, όπου μετέβη για προσωπικό του θέμα. Ο Χρήστος Μανιάτης αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και προληπτικά αποχώρησε.


Νέο μέλος στην ομάδα
Νέο μέλος της οικογένειας της «Μαύρης Θύελλας» είναι από χτες ο 30χρονος φυσικοθεραπευτής Νίκος Κακαλίκας που εντάσσεται και αυτός στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας. Σπόυδασε στη Βουλγαρία μέσω της Γυμναστικής Ακαδημίας της χώρας και αποφοίτησε από το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης με την ειδικότητά του. Υπήρξε φυσικ/τής του Ποσειδώνα στο μπάσκετ και της ποδ/κής ομάδας του Παμίσου. Ο Γιώργος Μπένος έχει προγραμματίσει για σήμερα διπλή προπόνηση, το πρωί στις 9:30 και το απόγευμα στις 4. Αν ο καιρός δεν το επιτρέψει θα γίνει «βιντεοθεραπεία».

Καμία αντίδραση...
Η λύση της συνεργασίας του πρώην προπονητή της νέων Γιώργου Μηλίτση με την ΠΑΕ Καλαμάτα, προκάλεσε άλλη μια ...αντίδραση, εκτός από την επιστολή του ίδιου του προπονητή, που δημοσιεύτηκε στο σύνολο των τοπικών ΜΜΕ και αφορά στην τοποθέτηση ενός πρώην μέλους της άτυπης οργανωτικής επιτροπής της ερασιτεχνικής ομάδας. Επειδή προέχει η ηρεμία στην ομάδα και επειδή εκ μέρους της ΠΑΕ, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν υπάρχει η επιθυμία «απάντησης», το θέμα φαίνεται να καταλήγει πολύ σύντομα. Η μεγάλη νίκη που πέτυχε η ομάδα στη Ρόδο και το πολύ δύσκολο παιχνίδι που έχει μπροστά της την Κυριακή στις 11 το πρωί, κόντρα στην αήττητη -μέχρι τώρα- ομάδα του Αγροτικού Αστέρα οδηγούν σε αυτήν την στάση. Τέλος, καλό θα είναι να αποφεύγονται οι κινήσεις εντυπωσιασμού, απαλλαγής εθυνών και 15λεπτης δημοσιότητας στην πλάτη της ομάδας και κυρίως των παιδιών που έχουν το μέλλον μπροστά τους...



ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Την Τετάρτη το απόγευμα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αγροτικού Αστέρα, για τον αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή με την Καλαμάτα. Ο Σκλιοπίδης συνέχισε και πάλι το ατομικό του πρόγραμμα, χωρίς ωστόσο η κατάστασή του να εμπνέει καμία ανησυχία. H υπόλοιπη ομάδα έκανε ασκήσεις με τη μπάλα, τακτική και δίτερμα. Επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα Πέμπτη το απόγευμα, ενώ λίγο πριν ξεκινήσει, ο Γιώργος Φοιρός έχει προγραμματίσει σύντομη ομιλία αναφορικά με το ερχόμενο παιχνίδι. Η αποστολή της ομαδας του Ευόσμου θα αναχωρήσει το Σάββατο το απόγευμα με πτήση τσάρτερ μαζί με την ομάδα Νέων.