Weather - Καιρός

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Ματς - τελικός την Κυριακή!

ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ Η «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ» ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ


Ματς-τελικός με τον Αγροτικό
ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ – ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Επιμέλεια: Θανάσης Πουλόπουλος

Χωρίς βαθμολογικό κέρδος και με πολλά συναισθήματα προβληματισμού, ολοκλήρωσε την 4η αγωνιστική η ομάδα της Καλαμάτας καθώς υπέστη τη δεύτερη φετινή ήττα της, με 2-0 στην έδρα του Διαγόρα. Η «Μαύρη Θύελλα» δεν πήγε στη Ρόδο ως πρώτο φαβορί που θα διεκδικούσε μια άνετη επικράτηση, αλλά ως ένα μαχητικό και σκληροτράχηλο σύνολο, που θα έμπαινε στο γήπεδο για μια αξιοπρεπή εμφάνιση και παρουσία. Όμως, το νωθρό και ανούσιο ξεκίνημα στον αγώνα, τα δύο γρήγορα γκολ της γηπεδούχου ομάδας και τα πολλά κενά σε όλες τις γραμμές, μεγένθυναν και αύξησαν τον βαθμό δυσκολίας του επόμενου εντός έδρας αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα, την προσεχή Κυριακή στις 16:00 στο δημοτικό στάδιο.

Ο αγώνας αυτός παίρνει τη μορφή «τελικού», αφού με νύχια και με δόντια, η ομάδα της Καλαμάτας, οφείλει να «μαζέψει τα κομμάτια της», να δουλέψει σοβαρά και πειθαρχημένα για να μπει στο γήπεδο να διεκδικήσει ένα μόνο αποτέλεσμα, τη νίκη. Όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα του αγώνα και προετοιμάζονται ήδη για αυτόν.


Ταλαιπωρία άνευ προηγουμένου!
Με χαλαρό πρόγραμμα αποκατάστασης των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στη Ρόδο με αντίπαλο τον Διαγόρα και με κανονική προπόνηση των υπολοίπων, ξεκίνησε χτες η εβδομάδα στις τάξεις της «Μαύρης Θύελλας». Η κούραση της αποστολής που ταξίδεψε στη Ρόδο είναι μεγάλη, αφού λόγω καθυστέρησης της πτήσης της επιστροφής, (από 22:45, έγινε 23:50...), ανάγκασε και τις δύο ομάδες (ανδρών και Νέων) της Καλαμάτας, να επιστρέψουν στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα στις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας! Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Γιώργος Μπένος ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για το εβδομαδιαίο πρόγραμμα και τους ζήτησε να αφήσουν πίσω το παιχνίδι με τον Διαγόρα, να συνεχίσουν την προσπάθειά τους με πάθος και όρεξη και να δουλέψουν σοβαρά ώστε να εκμεταλλευτεί η ομάδα της Καλαμάτας, όσο το δυνατόν καλύτερα, τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με τον Αγροτικό Αστέρα και την Δόξα Δράμας. Από την χτεσινή προπόνηση απουσίασαν δικαιολογημένα με άδεια ο Ιβαν Τάσιτς (βρίσκεται ήδη στην Σερβία για προσωπική του υπόθεση) και ο Γιάννης Μπαλτιμάς, ενώ δεν προπονήθηκαν λόγω ίωσης ο Χρήστος Μανιάτης και ο σκόρερ των πέντε τερμάτων της ομάδας των Νέων Ρικάρντο Βίλα. Η σημερινή προπόνηση θα διεξαχθεί στη νέα είσοδο στις 4 το απόγευμα.


Στην Αθήνα ο Πρόεδρος
Ο μόνος που δεν επέστρεψε στην πόλη μας ήταν ο πρόεδρος της ομάδας, ο οποίος παρέμεινε στην πρωτεύουσα για να ασχοληθεί με το θέμα της χρηματοδότησης της ομάδας, αφού σύμφωνα με τη δέσμευση του προέδρου της ΕΠΑΕ κ.Σπύρου Καλογιάννη, γύρω στις 15/10 η ομάδα θα λάβει μέρος της τακτικής χρηματοδότησης. Οι εθνικές εκλογές «πήγαν πίσω» το θέμα, αλλά τώρα βρισκόμαστε στην τελική ευθεία...



Γκολ και θέαμα στην Κατερίνη!

Ιδιαίτερα «χορταστικό» ματς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χτες βράδυ, όσοι βρέθηκαν στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης, με πέντε γκολ συνολικά και τον Ολυμπιακό Βόλου να παίρνει σπουδαίο «διπλό» με 2-3. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα κι έχοντας την κατοχή της μπάλας κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ με 0-2, χάρη σε τέρματα των Ουμπίτες (40') και Ροτζέριο (40'). Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον νεοεισελθόντα Γκουγκουλιά να πετυχαίνει δύο πανέμορφα γκολ (50', 77'). Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με τέρμα του Ροτζέριο στο 77' πήραν τη νίκη με 2-3. Περίπου 3.500 φίλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στο ΔΑΚ Κατερίνης, από τους οποίους οι 700 ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 2-3 (Α' ΔΑΚ Κατερίνης)
(50', 75' Γκουγκουλιάς σουτ - 23' Ουμπίτες σουτ, 40', 77' Ροτζέριο σουτ)

Πιερικός (Μάκης Κατσαβάκης): Κοτταράς, Καλλιμάνης, Παντελιάδης, Εξουζίδης (80'Τσιτλακίδης), Παστός, Μακρής, Μαρτίνες, Θάνος, Ντεμπελέ, Ολγκίν (46' Πέντα), Γιαζιτζόγλου (30' Γκουγκουλιάς).

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γλύκος, Ζαραδούκας (54' Αρβανίτης), Κοτίτσας, Αλβάρες, Μπουλούτ, Χανιώτης (79' Ψυχογιός), Ροτζέριο, Ουμπίτες (84' Αμπράμοβιτς), Μόνχε, Κακκαράς, Κοντέων.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπετσόγλου (Κορινθίας), Λιανός (Βοιωτίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντεμπελέ, Παστός, Εξουζίδης - Αλβάρες, Κοντέων, Χανιώτης, Ροτζέριο,Αρβανίτης, Μαρτίνες