Weather - Καιρός

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Oι...Αγρότες "μπλόκαραν" τον Σπυριδάκη που προπονείται την Πέμπτη

Με διπλή προπόνηση και ηρεμία "κοιτάμε" τον ΟΦΗ...

Με διπλή προπόνηση ξεκίνησε την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη η ομάδα της Καλαμάτας. Ο Βασίλης Μαλαφέκας μαζί με τον Νίκο Καρδακάρη στην πρωινή προπόνηση, έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση σε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο με τους παίκτες να συμμετέχουν σε δυο γκρουπ, ενώ το απόγευμα ο υπηρεσιακός προπονητής της «Μαύρης Θύελλας» ασχολήθηκε με διάφορες ασκήσεις τακτικής με παιχνίδι σε μικρό γήπεδο
Ο αγωνιστικός χώρος του προπονητηρίου ήταν πολύ βαρύς από τις συνεχόμενες βροχοπτώσεις και δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
Απόντες ήταν ο Ιβάν Τάσιτς, λόγω μιας επέμβασης στο δόντι και ο Βασίλης Αθανασόπουλος που είναι κλινήρης λόγω προβλήματος στη μέση. Ο Γιάννης Καλογερόπουλος ακολούθησε το πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ανέβασε ρυθμό και ένταση ο Πιερ Καλαγκάνης που προέρχεται από τραυματισμό και αύριο θα διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να αγωνιστεί την Κυριακή.
Η προπόνηση της Πέμπτης προγραμματίστηκε για τις 15:00 στη Νέα είσοδο. Σε αυτή αναμένεται να λάβει μέρος και το έκτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο Μανώλης Σπυριδάκης που δεν κατέστη δυνατό να προσέλθει σήμερα εγκαίρως ερχόμενος από την Πάτρα, αφού εγκλωβίστηκε καθ’ οδόν από τις κινητοποιήσεις των αγροτών.
Στο παιχνίδι του Ηρακλείου θα εκτίσουν την ποινή τους οι Πουρτουλίδης και Καμινιώτης.
Τέλος, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γρηγορόπουλος, μετέβη στην Αθήνα για να παραστεί στην εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής για τις «Χρυσές εντεκάδες του Ποδοσφαίρου» συνέχισε και σήμερα τις ενέργειές του για το θέμα του προπονητή.