Weather - Καιρός

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Οι ομάδες της Β' εθνικής διαλύονται! Ακούει κανείς;;;;

Τελικά θα πέσει μέσα ο Γρηγορόπουλος σύμφωνα με αυτό που δήλωσε στον Εύοσμο: "ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ, ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ...ΚΑΥΣΙΜΑ"!
Η τεράστια οικονομική κρίση και η ΈΛΛΕΙΨΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΕ, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, έχουν οδηγήσει σε απόγνωση και μεγάλο προβληματισμό τους Προέδρους των ομάδων: η Δόξα άλλαξε χέρια πριν 20 ημέρες λόγω οικονομικών προβλημάτων, η Καρδίτσα ψάχνει επενδυτή και ο Πρόεδρός της αδυνατεί να συνεχίσει. Ο ΟΦΗ έχει "άνοιγμα¨ αυτή τη στιγμή περίπου 4.500.000 ευρώ, το 95% των ποδοσφαιριστών ΟΛΩΝ των ομάδων είναι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ και ψάχνουν λύσεις, άρχισαν τις αποχές και ο εκνευρισμός είναι στα ύψη... Τα κυρίαρχα συναισθήματα όλων όσων ασχολούνται με το ... επαγγελματικό (!!!) ποδόσφαιρο ΑΠΟΓΝΩΣΗ-ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΑΓΧΟΣ-ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ.
Στην μόδα είναι η αποχή από τις προπονήσεις στις ομάδες της κατηγορίας. Οι παίκτες της Αναγέννησης σήμερα δεν προπονήθηκαν καθόλου, καθώς δεν είδαν τις υποσχέσεις της διοίκησης να γίνονται πράξη. Από την προηγούμενη εβδομάδα είχαν προειδοποιήσει ότι σε περίπτωση που μέχρι την Δευτέρα δεν λάμβαναν μέρος των οφειλομένων θα προχωρούσαν σε αποχή από τις προπονήσεις. Αυτό έγινε σήμερα και αν δεν δοθεί λύση άμεσα δεν πρόκειται ούτε αύριο να προπονηθούν οι παίκτες, ενώ έρχεται το σημαντικό παιχνίδι με την Ηλιούπολη....

ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ???
ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ..."ΕΥΑΛΩΤΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ;;;